שלום
אני חדשה

Eden McFadden

New member
שלום
אני חדשה

ממצב, אנשים? קוראים לי עדן, אני חיילת בת 19 וחצי מאשדוד, ואני חולה בטירוף על הראלו'ש... נו, איזה עוד הראל יש? סקעת, כמובן
אני מקווה להתאקלם כאן כמו שצריך, למרות שאני לא אוכל להיכנס לכאן הרבה, כי אני חיילת, ורוב הזמן אני לא בבית, אבל... אני אכנס בכל רגע פנוי שיהיה לי. וקבלו ממני את היופי בהתגלמותו -->

ברוכה השבה מאמי!

את תתקאלמי כאן יופי, אני מבטיחה לך
זה פורום מקסים
וקבלי ממני תמונה שאם תופעות הלוואי יעבדו כמו שצריך, את תקבלי כמה גימלים מתי שרק תרצי->

***שבה=באה

לא לכעוס עלי, אני ישנתי ביום שבת בלילה ויום ראשון בלילה ביחד 9 שעות, עם המון התעוררויות באמצע.... אני לא אחראית למעשי

Eden McFadden

New member
וואי, מאמי, הרגת אותי

כמה מושלמות בשירשור אחד?????? אלף תודות על התמונות!

בבקשה

תשמעי, כל המושלמות הזאת גם נכנסת לתמונה אחת, בטוח שהכרת כבר, אבל ההשפעה שלה תמיד נשארת אותו דבר-

Eden McFadden

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifמאוהב|../images/Emo99.gif

אמאל'הההההההההההההההההההההההההה התמונה הזאת הורגת אותי כל פעם מחדש!!!! איך? איך אלוהים ברא דבר כל כך יפה? איך?

../images/Emo39.gif ברוכה הבאה מאמיייי../images/Emo70.gif

תהני.. אני סיון... ו.. מה את עושה בצבא
גם אני עוד מעט מתגייסת.. אני מתה מפחדדדדד...

../images/Emo39.gif נכון....

אבל ברגע שכל החברים שלך בצבא.... ומה שאת שומעת מהם זה רק..:"יו.. איזה חרא.." יו.. איזה מפקדים רעים.."" יו... אני רוצה כבר הביתהה.." יווו.. אני אגיד להם שאני מאיים...." ועוד כל הדברים האלה... אז כן יש לך ממה לפחד

תלוי איך מסתכלים על זה ../images/Emo9.gif

אם הם בטירונות אז זה רק טבעי התגובות שלהם, אבל ברגע שמתחיל השירות באמת, ואת עושה מה שאת אוהבת- זה מפחיד פחות, וגם מתרגלים, ואז גם מסתכלים על הכל בצורה שונה

Eden McFadden

New member
../images/Emo51.gif לכולם../images/Emo70.gif

וסיון - אני מאבטחת מתקנים, זאת אומרת אני טוחנת שמירות במשך שבוע שלם בבסיס. אבל זה שווה את הטחינות, כי אני עושה שבוע-שבוע (שבוע בבסיס ושבוע בבית) ושנה וחצי במקום שנתיים... אין לך מה לפחד, התלונות האלו על המפקדים וכל זה זה רק בטירונות, כפי שרשמו לך. אבל זה לא בהכרח יהיה גם לך, זה תלוי איך את לוקחת את זה. אם תיקחי את הגיוס שלך קשה, אז באמת יתייחסו אלייך קשה. אבל אם את לוקחת את זה בסבבה, אז את תעברי את זה בכיף. מה גם שבטירונות את מכירה את החבר'ה הכי סבבה שיש, וזה יעזור לך להתגבר על כל הקושי. זה מה שהיה לי... עשיתי טירונות של חודש וחצי (כי התפקיד שלי הוא תפקיד של בנים), ורק החברות שהכרתי שם עזרו לי לעבור את הכל בלי קשיים. ואני מודה להן על כך. קיצר, תלכי לשם בתחושה טובה, ואל תפחדי מכלום, ויהיה לך סבבה. את עוד תתגעגעי לטירונות (זה מה שקורה לי עכשיו חחח).

למעלה