ח חייכנית מקסימה New member 4/4/05 #2 ../images/Emo7.gif רציתי לשים כאןשורה שלמה של תמונות מעלפות שכוללות שיניים מדהימות, אבל הן לא עולות לי!!!
../images/Emo7.gif רציתי לשים כאןשורה שלמה של תמונות מעלפות שכוללות שיניים מדהימות, אבל הן לא עולות לי!!!
ה היחפה עם כתר של זהב New member 5/4/05 #4 איזו תמונה יפה ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif ומוזר... בכל מיקרה, באמת תנסי שוב מחר
א א ד 1 1 נ ת New member 5/4/05 #7 ועוד נצל"ש... זה לא הראל שלי!!!!!!!!!!!!! איפה השפיצים המאגניבים והשקסיים באוזניים, איפה? סליחה, אבל זה לא נראה לי כמו הראל... אולי בגלל שזה קטן מאוד? מישהו יכול להביא את התמונה ביותר גדול אבל ברור?
ועוד נצל"ש... זה לא הראל שלי!!!!!!!!!!!!! איפה השפיצים המאגניבים והשקסיים באוזניים, איפה? סליחה, אבל זה לא נראה לי כמו הראל... אולי בגלל שזה קטן מאוד? מישהו יכול להביא את התמונה ביותר גדול אבל ברור?
ה היחפה עם כתר של זהב New member 5/4/05 #10 התמונה הזאת.. ../images/Emo60.gif חשודה. איה סרקה מאיזשהו עיתון את אותה תמונה רק בגדול יותר. זאת כביכול התמונה של הסינגל של "אין עוד סיכוי" או משהו כזה. זאת תמונה ישנה ולא ברורה..
התמונה הזאת.. ../images/Emo60.gif חשודה. איה סרקה מאיזשהו עיתון את אותה תמונה רק בגדול יותר. זאת כביכול התמונה של הסינגל של "אין עוד סיכוי" או משהו כזה. זאת תמונה ישנה ולא ברורה..
א א ד 1 1 נ ת New member 5/4/05 #12 אני יודעת... הפרדתי את התמונה מהעטיפה עצמה בצייר... לא אהבתי את התמונה הזאת... וגם לא את השנייה ...
ה היחפה עם כתר של זהב New member 5/4/05 #9 חח איך הוא נראה מאושר ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif יפיוף!