1x11
1x16

Charmed Gal

New member
../images/Emo124.gif1x16../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

תהנו מהפרק ושרשרו תגובותיכם לשירשור זה.
נפגש אחרי הפרק.

חתיכת פרק!!! אבל--------- מה קרה עם

אבא של לוגן?!?!?! כאילו- מה- ככה להשאיר את זה פתוח?!?!!? זה דבר שהם עושים הרבה בסדרה, מראים איזה ענין בפרק, לא מסימים אותו, ובפרק הבא-- כלום! אין התיחסות לענין הלא סגור, ממשיכים כאילו לא קרה כלום! זה מעצבן! אבל הפרק היה שווה, כמו תמיד! אהבתי את הסיפור של מאק, זה היה מענין ואפילו מותח כזה. והקטע עם זה שורוניקה הפכה למעין בלשית של התלמידים- גדול! קרעה אותי- "ורוניקה מארס- את גדולה!- נכון, אני גם מקבלת מזומן!" {באנגלית זה נשמע יותר טוב, אבל אין לי כח להתחיל לכתוב, וחוצמזה- כולכם ראיתם אתזה, אז אתם מבינים על מה אני מדברת] אבל מה עם אבא של לוגן??!???!! אוף- איזה מעצבנים הם!

Sweet Misery

New member
הסיבה שלא היה כלום על ארון אקולס -

מסתבר שהפרק היה אמור להיות משודר שבוע לפני פרק חג המולד ששודר שבוע שעבר, אבל החליפו ביניהם כיוון שהחליטו שהוא "אפל" מדי לתקופת החגים.

Sweet Misery

New member
הסיבה שלא היה כלום על ארון אקולס -

מסתבר שהפרק היה אמור להיות משודר שבוע לפני פרק חג המולד ששודר שבוע שעבר, אבל החליפו ביניהם כיוון שהחליטו שהוא "אפל" מדי לתקופת החגים.

Charmed Gal

New member
פרק חביב.../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

הפעם ממש אהבתי את העלילה החד פרקית. הסיפור עם החלפת התינוקות הובא פה בצורה יפה ואהבתי שהיה ממש דימיון בין מאק לאחותה הביולוגית מה שמה(מדיסון? לא זוכר
). והקטע בסוף עם אמא שלה באוטו היה יפה... חוץ מזה, היה ממש משעשע שורוניקה הציעה שירותי מידע על הוריהם לתלמידי בית סיפרה, זה היה משעשע ביותר.

Miss Kitty

New member
זה פרק 11, לא 16..

פרק ממש טוב. ממש אהבתי שהביאו שוב את מאק. היא ממש חמודה.
הסיפור איתה היה ממש טוב. אבל טוב שהם לא עשו את זה עוד יותר ברור שהחליפו את הילדות.
כל המשפחה של מאק בלונדינית כמו מדיסון, וכל המשפחה של מדיסון עם שיער חום כמו של מאק.
היה יפה בסוף, כשהאמא האמיתית של מאק באה באוטו, והן שמו כזה את היד על החלון..
גם הסיפור של הרוצח הסידרתי היה ממש טוב. לא חשבתי שהאיש מהחנות הוא הרוצח.. דווקא הייתה לי הרגשה שזה השוטר שורוניקה התאהבה בו..
ועוד משהו מעצבן! למה עוד היא מתאהבת במישהו וזה לא הולך לה?! שמישהו ייתן למסכנה הזדמנות לחבר נורמלי!
חבל שהיא לא הייתה מספיק חכמה בשביל לנעול את חדר הראיות.
אה, גם אהבתי את זה שהיא צילמה תמונות מעקב של זה שצילם את התמונות שלה. למרות שהוא בטח יכול לגלות מי עשה את זה די בקלות, וזה לא ייגמר טוב. ושוב הקשר לרצח של לילי- למה האיש שצילם את ורוניקה אמר שאייבל הוא הרוצח? מה הקשר ביניהם? איך הוא ידע שאייבל הוא הרוצח? אולי הוא בכלל מחפה על מישהו אחר שרצח את לילי? או אפילו מחפה על עצמו.. ו.. אממ.. זהו.

Charmed Gal

New member
תום בילבל אותי.../images/Emo3.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

חותםםם

New member
וואי וואי..

איזה פרק
התייחסו ממש יפה לכל הרצח של לילי.. ואני עדיין חושדת באמא של לילי..אבל אין לי מושג.. כל הקטע עם מאק..היה די ברור לא? אבל עשו את זה בצורה מצויינת!! איזו סדרה
כל הקטע של ורוניקה מגלה על ההורים היה חמוד..חחח

Phoebe D best

New member
אהבתי!!

הקטע עם מאק ממש יפה אבל קצת מוזר העניין שהיא מתנהגת כרגיל... ו... זה די עיצבן אותי שהם התחילו לדבר על הקטע אם קית' אם הוא באמת אבא שלה או לא.. כי עכשיו הם חייבים לדבר על זה עד סוף הסדרה!!! חוץ מזה באמת יפה!!

buffgirl

New member
פרק טוב, ממש אהבתי ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

מאק היא דמוטת חמודה, משמ נוח לי להתחבר איתה ואם היא וורוניקה יהיו חברות זה יכול להיות ממש אחלה. עוד הופעות שלה יכולות בהחלט להביא לסידרה רענון כזה. מתאים לי ביותר. הסיפור איתה ועם החלפות התינוקות נכתב טוב, נעשה טוב ושוחק טוב. ממש אהבתי אותו. פרק באמת טוב.

hospital_food

New member
אייי הגמתם

השרשור הזה מאוד מבלבל, רציתי לקורא על 111 וקראתי בטעות על 116, למה לא לעשות שרשורים נפרדים?!! כל כך קשה?

Sweet Misery

New member
זה שרשור 111,

אין פה שום דבר על 116 מלבד הטעות בכותרת. מה הבעיה?

Charmed Gal

New member
סליחה,אל תירו בי../images/Emo4.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

IkMfNiY

New member
פרק מעולה!

הקטע עם מאק [סינדי :Z] היה פשוט מצויין. עלילה טובה :) גם אני הייתי משוכנעת שזה השוטר P: יעל

פרק טוב

(רק עכשיו ראיתי אותו סוף סוף) מאק חמודה. עוד מישהו פה חושב שהיא דומה ללינדזי לואהן? היה ממש עצוב כל הקטע של החלפת התינוקות. האחות הקטנה של מאק כזו מתוקה, הן היו יכולות להיות חברות טובות. זה כל כך חבל שהפרידו אותן, זה כזה מבאס. מה אתם חושבים - אתם הייתם מחליפים בין הבנות בחזרה ומאפשרים ביקורים של ההורים המאמצים? לא מחליפים אבל מספרים להן את האמת ומאפשרים ביקורים של ההורים הביולוגיים? מה הייתם עושים?

../images/Emo27.gifפרק טוב

ידעתי שזה הוא, בלי לקרוא שום ספויילר, איזה מסכנה מאק.... עדיין לא הבנתי ממש מה הקטע של זה שצילם אותה מישהו יכול להסביר?

אאאמ

אבא של דאנקן ביקש מהראש אבטחה שלו-קלארנס וידמן לצלם את ורוניקה בכל מיני מקומות. ורוניקה גילתה שזה היה הוא,וצילמה את קלארנס "בחזרה", לאחר שגילתה שזה קלארנס שצילצל לתחנת משטרה ואמר שהוא יודע מי רצח את לילי ושזה ההוא,נו שעצרו אותו..שכחתי את שמו..משהו קון..
וזהו כעיקרון..הסברתי טוב..?

למעלה