1x12

• פותח הנושא LeeKo
  • פורסם בתאריך

Charmed Gal

New member
1x12

היה אחלה פרק, אהבתי את השיר של ורוניקה במעודון, זה היה קורע
וגילינו שלדאנקן אין זיכרון מהרצח של לילי... ומה בדיוק הלך שם עם האוטו של אמא של לוגן?! העלילה מסתבכת...

guysahaf

New member
רק לי

נדפק ערוץ 5 בממיר היום? חשבתי שהערוץ נדפק לכולם... לא יכלתי לראות את זה, אז ראיתי מעודדות צמודות במקום. זתומרת שערוצים אחרים עבדו לי, ורק בערוץ הזה היה מסך שחור. מוזר ביותר...

Miss Kitty

New member
וואי

נתחיל מהסוף- מה נסגר עם סלסט? היא קפצה מהגשר??
השיר שורוניקה שרה היה ממש יפה
היא שרה יפה
ממ היו לי מלא דברים להגיד ושכחתי.
מעניין איזה עוד כדורים דאנקן לוקח.. אנחנו ראינו רק את נוגדי הדיכאון. אה! איזה חמוד איליי, כשהוא בכה אצל היועצת! חבל שורוניקה לא המשיכה להתמקד על זה בפרק. זה יכול להיות מאוד מעניין. גם לוגן, כשהוא אמר שהוא מאשים את ורוניקה במוות של לילי.. נראה לכם שזה באמת מה שהיה יכול לשנות הכל?.. אם ורוניקה לא הייתה הולכת להגיד ללילי שהוא נישק מישהי אחרת, לילי עדיין הייתה חיה? או אולי גם לוגן היה נרצח יחד עם לילי?.. ממ זהו.
אם אני אזכר בעוד משהו אני אכתוב.

Sweet Misery

New member
../images/Emo12.gif

באמת מה נסגר עם סלסט? הסוף השאיר אותי פעורת פה.

ליאוריש

New member
אחד הפרקים הכי טובים שהיו!!! לדעתי

הפרק היה מצוין עם סיפור מעניין (כרגיל) וורוניקה הייתה פשוט מצויינת-קירסטן בל המצויינת ההופעה בקריוקי הייתה מצחיקה...מוזרה..אך מצחיקה. החיבור של הסיפור עם האגודה ועם חבורת מזייפי תעודות הזהות היה ענק! זה רק הראה כמה ורוניקה מוכשרת...חושבת על הכל. הקטע שהיא צילמה את הטריטונים היה מצחיק ביותר. השיר Blondie-One Way Or Another למי שלא יודע...שיר ענק ששייך ללהקת בלונדי...השיר הופיע גם בסרט חופשיות על הבר (למי שרוצה לדעת...).

LeeKo

New member
שיר מעולה!

מעניין אם אפשר למצוא את זה בביצוע שלה...

היי.... אני חדשה פה!

קוראים לי גל, בת 15 וחצי מתל אביב ולאחרונה גילית שיש בערך לכל נושא שבעולם פורום בתפוז אז החלטתי להצטרף לפורום של התוכנית המעולה הזאת! קיצר... הפרק אתמול היה ממש ממש מעולה! אהבתי ממש... אני חושבת שהקטע עם המכונית בסוף אומר שאמא של לוגן התאבדה... וחוץ מזה העלתי תאוריה: נכון דנקן סיפר ליועצת הזאת שהוא לא זוכר כלום מאותם ימים שלילי נרצחה? אז, או שאבא שלו סימם אותו או משו כזה וגרם לו לרצוח את לילי ודנקן בכלל לא זוכר את זה, או שדנקן ראה את אבא שלו את את מי שזה לא היה רוצח את לילי ואז הוא סימם את דנקן או משו כזה כדי שהוא לא יזכור מה קרה...

Miss Kitty

New member
יש מצב..

אבל אישית, אני לא חושבת שאבא שלה אשם במוות של לילי.. דאנקן בטח לא זוכר כלום כי הוא מדחיק את הכל.. הרי הוא עבר טראומה די רצינית.

11שון ובל

New member
למה ג'ייק קיין....

למה ג'ייק קיין לאלה שלא יודעים אבל של דנקן ולילי נראה אשם... אני קצת מבולבל, אילו הוכחות או דעות יש לורוניקה בעניין... אני יודע שקית' חשב על זה .. אבל לא יותר! לא??

binen

New member
ראיתי עד פרק 17, זה הפרק הכי טוב!!!

פרק 12 - פשוט פרק מעולה. הכי טוב עד עכשיו! נקודת השיא בפרק לדעתי היא השיר של ורוניקה שהיה פשוט שוס! מאוד מקורי ומדליק. מי שלא ראה, וגם מי שראה - שיראה במוצ"ש!

מה פתאום 17? 15 הכי טוב.

16 די גרוע. נורא מקורטע ומשעמם. 17 הוא בסדר, אבל ממש לא הכי טוב עד כה.

binen

New member
התכוונתי שפרק 12 הוא הכי טוב....

מבין פרקים 1-17, לדעתי פרק 12 הוא הטוב מבין כולם...

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifOne way or another

i'm gonna find you... i'm gonna catchya catchya catchya catchya ^___^ אין הקטע עם השיר היה הכי הכי הכי טוב בפרק! ומה שכל כך אהבתי היה שבדיוק באותו יום הורדתי את השיר הזה.. והוא שבוע תקוע לי בראש עם המילים והכל אז חשבתי שיהיה מגניב אם היא תשיר להם את זה.. [במיוחד עם ההקדשה וזה...] ופתאום היא שרה את זה! ואני בשיא ההתלהבות שרה איתה ביחד.. [אבל הם קיצצו את השיר מאוד @.@] בכל אופן... היה פרק מעולה!!!!! קיבלנו המון המון מידע על העלילה הראשית ביחד עם עלילה צדדית! איזה שילוב מעולה זה היה! ואחרי שפיספסתי את השידור של 10 [ביום רביעי] אמרתי טוב אני אקליט את של 12.. [כי הייתי צריכה ללמוד למבחן בביולוגיה שלמחרת] והטיימר לא עבד אז הייתי צריכה להפעיל ידנית... ואז אמרתי לעצמי טוב אני אראה עד השיר פתיחה... פתאום הם דפקו מתח כזה והייתי חייבת לראות עד הסוף.. [אל תדאגו הלך לי טוב במבחן גם ככה :]] איזה זבל הילד הזה... [ריק קראו לו?..] לא משנה מה אבא של ורוניקה עשה להורים שלו זו לא סיבה לפגוע בה אישית... היא לא אשמה במה שקרה! :\\ אהבתי את כל המכשירי מעקב שהיא השתמשה בהם! ובקטע בסוף כשהיא הייתה במשרד של השריף והתקשרה לילד הזה... מפה כבר היה שקוף לי שזה הוא...! אומייגאד... איזה מסכן לוגן!! אמא שלו התאבדה @____@ כמה שהילד הזה סובל :< וסופסוף אנחנו יודעים למה הוא שונא כל כך את ורוניקה.. וגם גיליתי שהם היו ידידים! כלומר חשבתי שסתם היה בניהם קשר היכרות בגלל שהוא היה החבר של החברה הכי טובה שלה וגם חבר של החבר שלה... וגם וויביל מסכן :< אני כל כך אוהבת את וויביל! את הדמות וגם את השחקן שמשחק אותו... :] ולמרות הפרק המדהים הזה.. לא נמאס שמאשימים את ורוניקה בכל דבר?! לא נמאס שמתעללים תמיד בה?! זה כבר עבר את ההיגיון... כמה מזל רע יכול להיות לבנאדם אחד? מה עובר על דאנקן @.@ במה הוא חולה??? מוזר שורוניקה בתור החברה לשעבר שלו לא יודעת...

Phoebe D best

New member
ממש ממש אהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

היה פרק מעולה!! גם אני אהבתי את השיר במועדון ונורא נהניתי מהעלילה של הפרק!! חוץ מזה בפרק הזה הוסיפו מלא דברים לעלילה העונתית!!! במיוחד עם הקטע של כל הכדורים שדנקן לוקח וזה שוויבל היה מאוהב בלילי... אני מקווה שתמיד יהיו כאלה פרקים מעניינים עם כל כך הרבה תוכן!!!

למעלה