1x03

Charmed Gal

New member
1x03

שם הפרק: Meet John Smith. תקציר באנגלית(לקוח מ-TVTOME): With only a commonplace name, an old address and dim memories as leads, Veronica and Wallace attempt to help classmate Justin Smith find his father John, who disappeared 10 years earlier. Meanwhile, as Veronica faces some complicated feelings towards ex-boyfriend Duncan and new romantic interest Troy, guidance counselor Rebecca James calls Keith to the school to discuss the recent, dramatic changes in his daughter's life. Later, Duncan struggles with תקציר בעברית(תודות ל-Ynet): ורוניקה ו-וואלאס עוזרים לבן כיתתם לחפש את אביו שנעלם. ורוניקה מתלבטת בין רגשותיה כלפי דנקן, החבר לשעבר, לבין טרוי, נער אחר בו היא מתעניינת. אביה של ורוניקה מזומן לשיחה בבית הספר. תהנו ונא לשרשר לפה תגובות על הפרק.

Miss Kitty

New member

אוי, כמה צחקתי כשהוא גילה שהאישה ההיא זה אבא שלו
אבל אז הוא התחיל לבכות, וזה כבר לא הצחיק..
האישה בסוף, חברה של אמא של ורוניקה, אמרה שאמא שלה עזבה לפני כמה שבועות.. וראינו שהאוטו נשאר אצל החברה הזאתי.. אבל ורוניקה ראתה את האוטו לפני שבועיים, וחשבה שזאת אמא שלה.. מה זה אומר? זאת הייתה אמא שלה או לא?..
ואם לא, אז מה הקשר בין החברה של אמא שלה לבין מר קיין?..
אה, וההזיה של דנקן, עם לילי הייתה פשוט יותר מידי..

Charmed Gal

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

לפי דעתי היה פרק קצת חלש. לא יודע, הילד הזה לא היה הכי מעניין, אבל מה שכן, אהבתי את הסוף עם הגילוי על אבא שלו, זה היה משעשע.
אגב, השחקן הזה היה פעם במכושפות למקרה ומישהו תהה כמוני מאיפה הוא מוכר לו.
הרגשתי בחסרנו של וויבל בפרק. אני מקווה שהוא ישוב מהר.
דנקן מעצבן אותי, הוא מתנהג כמו איזה מוגבל בשכל. לא מדבר כמעט, עושה מעשים מטופשים ובכלל הוא נראה כאילו הוא לא בדיוק על הקרקע. חבל שהוא לא זה שנרצח.
אני מקווה שהפרק הבא יהיה קצת יותר מרתק ותהיה יותר התקדמות בעלילת הרצח, זו העלילה שהכי מעניינת אותי כרגע.
והשחקן של טרוי, אגב, גם הוא מוכר מהמון מקומות אבל פה הוא מעצבן אותי. אני מניח בגלל שאני לא אוהב את הדמות שלו.

Miss Kitty

New member
../images/Emo6.gif

"חבל שהוא לא זה שנרצח"
אבל אתה צודק.. מה זאת הייתה אמורה להיות השטות הזאת לקפוץ מהמדרגות? או פתאום להיזכר בכלבה שלו מלפני 6 שנים?.. והחוצפה לחזור ולהתעלם מורוניקה??
טוב שהוא חזר לקחת את הכדורים. הוא נראה דפוק מידי בלעדיהם..:-\

willkins

New member
מה פתאום

מאוד נהנתי מהפרק הזה. העלילה של חיפוש האב של ג'סטין לא הייתה מרתקת (עד הסוף הלא צפוי) אבל ההקבלה בין האבות, אבא של ורוניקה, אבא של דנקן ואבא של ג'סטין הייתה טובה. אבל בלי קשר לזה הדבר שהכי הרשים אותי בפרק היה ההתפתחות של הדמות של דנקן. בשני הפרקים עד עכשיו הוא בקושי הוציא מילה, לא היה מושג מי הוא, למה או מה הוא חושב. ידענו שהוא נפרד מורוניקה ושאחותו מתה וזהו. לא ידענו מה הוא חושב על כל זה. עכשיו נעשה ברור שהוא עדיין מאוהב בורוניקה, אבל הכדורים נגד דיכאון עוזרים לו לרסן את זה. כמו כן הם עוזרים לו לרסן את החשדות שלו לגבי המוות של אחותו. אנחנו עדיין לא יודעים למה אדם הודה ברצח שלה ואא של ורוניקה עדיין חושד במר קיין. עכשיו ברור שגם דנקן יודע שמשהו בפרשה לא הגיוני. חוץ מזה מתפתח משולש מעניין בין טרוי, ורוניקה ודנקן. לדעתי הטוב מבין שלושת הפרקים עד עכשיו, אם כי אני באמת מתגעגע לוויביל.

גם אותי טרוי מעצבן,

הקטע הוא שאני לא מצליחה להחליט בדיוק למה הוא כ"כ מעצבן אותי. כי בסה"כ הוא בחור בסדר, אבל משהו בו...

Sweet Misery

New member
פרק טוב.

קצת הצחיק אותי הגילוי של ג'סטין שאבא שלו הוא אישה שלא נראית בכלל כאילו היא הייתה פעם גבר (עבודה טובה, מר מנתח!), אבל היה טוב. סוף סוף סדרה שאני באמת נהנית ממנה. אני צריכה עוד. :(

DARTHME

New member
פרק נחמד

כשראיתי את ג'וליה (האבא החסר) פעם שניה, ידעתי שיהיה איזה משהו בינה לבין ג'סטין פספסתי את הסוף, אחרי שהחברה של אמא של ורוניקה הזדהתה, מה אמרו שם?

Miss Kitty

New member
אממ..

אחרי שחברה של אמא שלה אמרה לה מי היא, היא אמרה לה שאמא שלה עזבה, ואמרה לורוניקה שאין לה מושג איפה אמא שלה עכשיו.. אה, וורוניקה שאלה אם לאמא שלה אכפת ממנה, וחברה שלה ענתה שהיא הדבר היחידי שאכפת לה ממנו.. ו.. אממ.. אה, וכשרוניקה נסעה חזרה הביתה, היא הלכה במקום זה לבית של טרוי, והתקשרה אליו, הוא יצא החוצה, אמר לה "הגיע הזמן", ואז הם התחבקו וורוניקה התחילה שוב לבכות... ואז הפרק נגמר..

Xsposed

New member
והיא אמרה...

שהיא חברה קורבה של אמא שלה מהקולג' ושאמא שלה עזבה לפני כמה שבועות והיא לא יודעת לאיפה כי היא אמרה לורוניקה שהיא(אמא שלה) חושדת שאבא שלה יעקוב אחריה ובגלל שהיא "פה גדול" אז היא לא אמרה לה לאיפה היא נסעה וורוניקה לא האמינה כל כך ונסעה משם.....

Xsposed

New member
פרק נחמד

אבל לא היה בו משהו ממש מענין חוץ מהסיפור של ורוניקה אבל אבל היה משפט אחד שם שהיא אמרה בסוף על סגירת מעגל וזה כל כך נכון !!!!!! ואיפה היה וויבל בפרק הזה הוא נעלם...... והגילוי לא היה כל כך מצחיק או משעשע אותי אם זה היה קורה לי =\ אבל הרג אותי שהוא צרב לה דיסק של שירים חחחחחחחח

wolker111

New member
אהבתי../images/Emo13.gif

לא היה אקשן גם לא הרבה עלילה, אבל אהבתי את הקטע שחבר שלה לשעבר, שכחתי את השם, ניסה להיגמל מהכדורים.

wolker111

New member
../images/Emo98.gif

אני צריך קצת ללמוד איך משתמשים בפורום הזה. בכל אופן,לגבי הפרק. לא היה אקשן גם לא הרבה עלילה, אבל אהבתי את הקטע שחבר שלה לשעבר, שכחתי את השם, ניסה להיגמל מהכדורים.

לכל מי שראה ת'פרק של היום- תענו!!!!

אם ראיתם ת'פרק של היום- 2.2.05 אז תענו לי בבקשה- בסוף הפרק,למי ורוניקה הולכת- טרוי או דנקן? פשוט לא הצלחתי להבין, מי מהם זה היה?!?!?!!??!

למעלה