קליק זה אפילו יותר כיף בלייב רעות
A And It Feels Like New member 9/4/13 #2 זה בהחלט כיף יותר בלייב! אבל הלייב הזה לא כיף, אני לא אוהבת וידואים באיכות שמע לא מושלמת שתוציא אותו כבר כסינגל ותופיע איתו בכל מקום
זה בהחלט כיף יותר בלייב! אבל הלייב הזה לא כיף, אני לא אוהבת וידואים באיכות שמע לא מושלמת שתוציא אותו כבר כסינגל ותופיע איתו בכל מקום
A And It Feels Like New member 9/4/13 #4 זה יאלץ לחכות אבל ראיתי שהיא צייצה הבוקר שהיא מתחילה צילומים לקליפ החדש שלה - Blowin Smoke נחכה בסבלנות
זה יאלץ לחכות אבל ראיתי שהיא צייצה הבוקר שהיא מתחילה צילומים לקליפ החדש שלה - Blowin Smoke נחכה בסבלנות
S symptoms New member 10/4/13 #6 כן, זה ידוע שזה הסינגל שלה עכשיו. נקווה אבל שיהיה לה שכל לשחרר את החץ. רעות
G Guncrazy New member 16/4/13 #25 יש לו דרישה גדולה אבל בדר"כ שירים כאלה נעלמים באלבום ולא משוחררים לעולם... נקווה שאני טועה הפעם.
G Guncrazy New member 10/4/13 #5 הופעות לייב זה תמיד כיף! אני אוהבת את זו יותר http://www.youtube.com/watch?v=k0yyIeLo1hU
S symptoms New member 10/4/13 #7 זה כיף רק בתנאי שמדובר במישהו שיודע באמת לשיר. (ולא אזכיר שמות) וזו באמת הופעה כיפית. רעות
LeAnnDylan Well-known member 11/4/13 #11 זה מעולה! מעדיפה את העיבוד של מירנדה, כי הוא נראה הולם יותר לליריקס. אבל קייסי כל כך מגניבה שזה לא משנה מה היא שרה- זה פשוט מגניב!
זה מעולה! מעדיפה את העיבוד של מירנדה, כי הוא נראה הולם יותר לליריקס. אבל קייסי כל כך מגניבה שזה לא משנה מה היא שרה- זה פשוט מגניב!
S symptoms New member 11/4/13 #17 אני אוהבת שהיא עם הגיטרה שלה כל הזמן. מירנדה כבר מלא זמן לא עם גיטרה. רעות
LeAnnDylan Well-known member 11/4/13 #10 אינדיד! לפני איזה שבוע ישבתי לחרוש על בערך כל מה שיש ליוטיוב להציע לי עליה... זה היה גם חלק מהחרישות. היא כזו מגניבה!
אינדיד! לפני איזה שבוע ישבתי לחרוש על בערך כל מה שיש ליוטיוב להציע לי עליה... זה היה גם חלק מהחרישות. היא כזו מגניבה!