דידי 9

New member
זה לא פייר-כי דווקא אתמול דיברתי על העליהום

הזה וכמה הוא מסוכן ולא נכון בעיני, אוקיי?

אבל גם התחסדות מהצד השני, בשם הזיונים שהם המטרה-וכל האמצעים כשרים בעיניכם-
בזויה ולוקה בחסר עצום בלשון המעטה!

כתבת אתם מקנאים באייל גולן? שיש לו אורגיות??
כאילו מה-זה העולם בעיניך? אורגיות וזיונים בתחת סימור? זה ה כ ל?
אם התשובה שלך היא כן-אל תקרא את ההמשך של מה שאכתוב, כי אין טעם...

הרמה הזו של החשיבה שיש מי שמקנא באייל גולן-מזוויעה בעיני....
עכשיו בוא תניח שכל אותן ילדות שאבא שלו הפיל ברשת בעצם על ידי ניצול החברה שבנתה את
הבן ההזוי שלו, ע"י זה שהוא פנה לילדות קטנות שהעריצו את הבן שלו, היו במצוקות כלכליות
וחשבו שזה כבוד לשכב עם אבא של אייל גולן או איתו-כי אולי זה יוציא אותן מהבור האפלולי
שהן נולדו אליו-זה לא ניצול בעיניך? זה לא חיות אדם מגעילות?
חיות אדם-גם מי שמבין את זה בעיני.
כי לאדם יש אמות מוסר. אמורות להיות לו. ואם אין לו כאלו-הוא שווה כלום.
הריק שישאר לו אחרי הזיונים שלו-הוא מה שהוא בעצמו,כלום. אתה צריך להבין שכדי שאדם יעשה כאלה דברים לילדות-הוא חייב להיות במצב נואש ומביש..
מצב שמראה שאותו אדם אין בו כלום והוא פשוט שיחרר כל רסן כמו אחת החיות הפרועות והנצלניות שקיימות.
הוא ניצל ילדות.
בוא באמת נניח שזו אחותך/הבת שלך. זה גם בסדר מצידך? אין לך בעיה עם זה שהן בנות 15 במצוקה?
תענה לי על זה בבקשה...זה בסדר גם אם זו אחותך או הבת שלך?

seymore butts

New member
העולם זה לא רק אורגיות וזיונים בתחת

אבל הם בהחלט אחד החלקים הטובים שלו.

מה שכתבתי על קנאה מתייחס לתגובות מתחסדות באופן כללי, לא רק על המקרה של אייל גולן.
כמעט כל מה שכתבת מתייחס למעלליו של אביו של אייל גולן, ואני בכלל התייחסתי לאייל גולן, שככל שידוע לי בכלל לא הולכים להגיש נגדו כתב אישום. המשמעות של זה היא בעיניי אחת - הוא לא עבר על החוק, קרי במקרה דנן לא זיין קטינות.

לגבי העבירות המיוחסות לאביו - זה אכן חמור מאוד לזיין ביודעין ילדות בנות 15, במצוקה או לא, גם אם הן לא קרובות משפחה שלי. אבל אל תשכחי שעד שהוא לא יורשע עומדת לו חזקת החפות. בנוסף מתנהלת נגדו מלחמה לא הוגנת, המשטרה/ פרקליטות מדליפות חומרי חקירה כפי שנוח להן כדי ליצור דעת קהל מגמתית נגדו ואף להשפיע על השופט העתידי ובכך לתרום להרשעתו. וההתנהלות הזו ולא רק בפרשה הזו של מערכות שאמורות לשאוף לרדוף צדק ולהרשיע עבריינים בצורה הוגנת, היא הרבה יותר חמורה בעיניי מהשאלה האם אביו של אייל גולן זיין קטינות או לא.

דידי 9

New member
כתבתי לך שם משהו-ואוסיף

אל תבוא לדיבור איתי עם מטען על משהו אחר :)
ואם אתה כן בא-אז תיידע אותי שאני אבין. אחרת מה הטעם? תתקוף אותי ממקום שאין לי מושג שזה משם.

דבר שני יקירי-
אין לי שום צורך בהרשעה של האפס המאופס שנקרא אבא של אייל גולן. אין לי צורך!
שמעתי אותו במו אזני, שמעתי בנות שמעתי את המשטרה-הספיק לי.

קח את אייל גולן שיצא נקי.

הוא נקי בעיניך? לא נוצרו אצלך שאלות כלפיו?
לא רוצה לכתוב שבעיני הוא אשם. אני לא שופטת.

אבל אני בזה לו ב100% אני לא רוצה לשמוע אותו כרגע, אני גם מרחמת עליו קצת כי אין לי שמץ
איך הוא הגיע לזה-הקונוטציה שלי אליו הייתה חיובית, וזהו....

אם הוא לא יעשה מעשה קיצוני של הודאה בטעות, הודאה במשהו-מבחינתי אבוד לו.
אבל זו כולה אני....

seymore butts

New member
מה זאת אומרת אין לך צורך בהרשעה?

כלומר - מבחינתך ההליך המשפטי מיותר ? אפשר כבר להרשיע אותו ולגזור את עונשו? וכל זאת על סמך מה? על פי הפרסומים בתקשורת ?

לא חסרים אנשים, כולל ידועים, שפורסמו לגביהם חשדות איומים ונוראים בתקשורת ובסופו של דבר הם זוכו לחלוטין מכל אשמה ולא מחמת הספק. הגישה שלך מעידה על היעדר חשיבה ביקורתית ונאיביות ואפילו על אזרחות גרועה. את מקבלת דברים שמפורסמים בתקשורת כתורה מסיני בלי לחשוב על האפשרות שאולי מאחורי פרסומם עומדים אינטרסים שאין דבר בינם לבין חיפוש האמת והצדק, מייתרת את מערכת המשפט ומחליפה אותה באמוציות שלך. את כותבת "שמעתי בנות". ואני קראתי באחת מכותרות העיתונים שהתברר שחלק מהבנות שיקרו ובדו דברים מלבן, וידוע מהעבר על מקרים כמו זה של חיים רמון שהמשטרה לחצה מאוד על עדות בצורה מוגזמת בלשון המעטה. כמובן שגם זה יכול להיות קשקוש, כמו הרבה "עובדות" אחרות שפורסמו בפרשה הזו.

לגבי אייל גולן - אם אפילו המשטרה הגיעה למסקנה שאין בידיה חומר להגיש נגדו כתב אישום - אז כן מבחינתי הוא נקי ואין לי שאלות כלפיו. אם לדעתך הוא עבר על החוק - למה לא מעמידים אותו לדין ? הרי בשבילם להכניס "דג שמן" כמו אייל גולן לכלא על עבירות מין זה וואחד הישג, ואם הם ויתרו על זה אז זה אומר הכל לדעתי.

דידי 9

New member
חומץ....

זכותך למחשבות שלך............אבל שמור לך את מה שכתבתי לך בפוסט ההוא-
אולי יום אחד תבין.

יאללה אתם עם חזקת החפות

פוצים מתייפיפים.
אפילו אייל גולן הודה בתקשורת שאבא שלו אשם. הוא התנער ממנו לגמרי והתבכיין שהוא "רק רצה אבא" זה החטא שלו. והוא לא ראה כלום כי הוא היה "מסונוור ושקוע בתהילה".

אבא שלו זה סגור סימור-סגור אטום הרמטית. שמעו גם הקלטה של הסוכן שלו ועוד בחורה מודים שהם ראו.

seymore butts

New member
עיקר הדיון הוא אייל גולן

את מי מעניין אבא שלו ? הוא בכלל לא ידוען, גם אני חושב שהוא זיין קטינות ולא על גבול ה-16-17 ביודעין ושמגיע לו להיכנס לכלא, אבל עדיין צריך להמתין עם כל הגינויים עד שהוא יורשע, אם אכן יורשע.

לגבי אייל גולן - לי צרמה ההתנערות הזו מאביו, הוא יכול היה לטעון לחפותו גם בלי לתקוף את אביו. אבל הטיעונים שלי לזכותו הם מעבר לחזקת החפות - איך את מסבירה את זה שהחליטו לא להעמיד אותו לדין בכלל?

אוי סימור נשמה תמימה של אמא

קושקושון תמים שלי.
כי על מוסריות קלוקלת לא מעמידים לדין. כי תמיד מספיק פרט טכני וביורוקרטי שולי כדי שלא תהיה עילה להעמיד לדין, או שלא יהיו מספיק הוכחות. כי בכלל הסטטיסטיקה של המקרים שמגיעים לבית משפט מתוך כלל התלונות על עבירות מין היא מאוד נמוכה. כי אולי הוא עשה קומבינה עם אבא שלו שהוא יספוג את החלק שלו?

יכולות להיות הרבה סיבות וזה לא כזה מפתיע. נקסט.

seymore butts

New member
תגדירי "מוסריות קלוקלת"

הטיעונים שלך לא מחזיקים מים. את אבא שלו מעמידים לדין ואותו לא. באמת נראה לך שזה בגלל איזה פרט טכני וביורוקרטי שולי ?
מאז אתמול נשפכו כאן הרבה מילים על הפרשה הזו, מצדי, מצדך מצד דידי ואחרים, ועד עכשיו לא הצלחתי להבין - מה הדברים שאת טוענת שאייל גולן עשה ועליהם הוא צריך להיענש?

seymore butts

New member
קראתי אותה עכשיו שוב ואת צודקת-היא אכן מאכזבת

שכחתי לציין שמן הסתם כל הסקס הפרוע והאורגיות האלה היו עתירי זיונים בתחת....אוי לבושה.

דידי הוא לא יתנצל על כלום

זה בדיוק העניין המגעיל בו. הוא לא יתנצל והוא לא ינמיך ראש כי הוא באמת שם זין על כוווולם ומה שמעניין אותו זה רק החשבון בנק שלו.

http://news.walla.co.il/?w=/4971/2717585&m=1

והוא ודודו טופז שמיים וארץ איך את משווה בכלל. אייל גולן עוד יקבור את כולנו.

ALIsuperstar

New member
כל הכבוד לאבא שלו

שלקח את כל האשמה עליו... מעניין איזה עונש הוא יקבל, בטח יעשה עיסקה, אייל גולן בטח יעזור לו בשביל התודה כמובן... אבא ובן קרובים מאוד, אייל לא טיפש אבל גם לא חכם גדול... על התסריט הזה עוד נשמע הרבה.

דידי 9

New member
הייתי עושה בכם שמות*קמץ*כדי להכניס קצת שכל

במח הרקוב שלכם.....

הייתי לוקחת את אייל גולן ואבא שלו, מביאה או את אחותכם או את הילדה שלכם
סתם לעמוד קרוב אל שניהם, ושהם יסתכלו עליה בצורה מינית..לא חלילה יגעו או יפגעו בה-למרות המח של
האבא/אח שלהן.....

אתה, סימור, ה"מקסים" הזה.....ועוד כמה.

זה מה שהייתי עושה לכם. ואז-שואלת....תגידו איך? הכל טוב?
אולי רק אז הייתם מבינים את החומרה, את הגועל את הניצול..את חוסר הצדק..

זוזו!

דידי 9

New member
סתום אתה ותתחיל לחשוב, עדיף.

זה לא קיטור-זו עובדה.......תראה מה כתבת....

כל הכבוד לאבא שלו שלקח על עצמו???
מאיפה אתה רוחש לו כבוד-מהמקום שהוא השתמש בתהילה המפגרת
של הבן שלו כדי להשיג זיונים עם ילדות בנות 15 שהחיים דפקו אותן כבר והן באות ממקמות של מצוקה?
זהניצול על ניצול על ניצול....רק שטן יכול לעשות כאלה דברים.
איזה כבוד אתה רוחש לו?

ALIsuperstar

New member
את די לא קשורה בכלל

כל הכבוד לאבא שלו לקח אחריות, ולקח את כל האשמה עליו, למרות שאני די בטוח שאייל גולן הוא האשם הגדול, אף על פי שהמשפט קבע שאין לו שום קשר, על פי מה קבע? בגלל שאבא שלו לקח את כל האשמה עליו... שלדעתי מבחינה מוסרית לא נכון, אבל מבחינה אבהית זה מברוק, אני רק מקווה שאייל גולן הבן שלו יתגמל אותו כמו שצריך וילמד לקח שעליו להשתנות, שסגנון חייו הדרדר, אל תשכחי שאישתו לשעבר התגרשה ממנו, בגלל שהוא בגד... לא משנה כיצד הוא מצטייר בטלוויזיה וסגנון השירה הרומנטי קורע לב שלו, הוא די שמוק.

seymore butts

New member
לא חסרים אנשים חולים בעולם

שרואים בילדות אובייקטים מיניים. תמיד היו ותמיד יהיו. את בוחרת להתמודד עם העובדה המצערת הזו בצורה אמוציונאלית וניבולי פה - אולי גם זו דרך. ואני אומר - על מחשבות או אפילו מבטים אי אפשר להעמיד לדין. את מי שפוגע פגיעה של ממש - צריך להרחיק מחברה ואם זה היה תלוי בי לשחרר אותו ביום מן הימים רק אם מובטח שלא ישוב לפשוע - באמצעים כמו סירוס כימי למשל.

דידי 9

New member
ואיפה האחריות שלך בנדון? מה אכפת לי

כמה חולי נפש יש בעולם? על משקל-צרת רבים נחמת חארות.

סימור כפרה-מתנצלת, לפעמים אני מדברת ככה.....אל תיעלב לי מכל שטות ברבוע. :)
ולעניין-
קודם כל אני רואה במעשה של אייל גולן ואבא שלו מ ע ש ה בהגדרה. לא מבט,לא מחשבה-מעשה ניצול
במחשבה תחילה!! של שני מבוגרים סוטים וחלאתיים אחד יותר אחד פחות, שכל מה שעניין אותם
זה לעשות ילדות במצוקה, שמנסות לברוח מהחיים שלהן, אין להן כסף והן מוסרות את גופן לנוכל
*לדעתי אייל גולן ידע את זה* שניצל את היותו אביו של מישהו שעלה לגדולה בגלל הקהל שלו,
ו"קנה" במילים *על פי הודאותיו שלו* ילדות קטנות למטרות סקס....
הוא אפילו לקח אותן מהידיים של אבא שלהן במקרה מסויים, שחשב שזה אבא של אחת החברות....
תקשיב-אני כותבת על זה ואני יכולה לבכות. אתה מאמין לי? שוב ושוב...מלך החלאות שכמותו!

סימור....לך ולי ולכולנו-אין עוד תקופת חיים להביע דעתנו אז. אין לנו הפריבילגיה לנסות לעשות
את העולם הזה טוב יותר, לנסות להשפיע ולו במעט!

אפילו במחאה הקטנה שלנו. באי ההסכמה למה שנעשה כניצול, כעוול.....
הרבה קולות קטנטנים סימור הופכים לזעקה.....
כמו הרבה נרות בודדים-שהופכים לאור גדול.

אל תכנע למה שמוכתב בעולם. זה לא עושה את זה נכון או לגיטימי! תחשוב איך אתה היית רוצה שהכל יהיה כאן
בגבולות הרציונל. ואם הרציונל שלך אומר שמה שקרה כאן זה בסדר-ליבי עליך.

seymore butts

New member
הבעיה שהפכת את החשדות נגד אייל גולן ואביו

לעובדה מוגמרת, בעוד אייל גולן נקי מכל חשד ואביו עדיין בחזקת חף מפשע.

אין לי ויכוח איתך על כך שצריך לפעול ללא מעצורים למיגור תופעות של עבריינות מין. אבל צריך לנקוט בגישה אחראית ורציונלית ולא בהתלהמות ובהתנהלות של אספסוף מוסת.

למעלה