דידי 9

New member
סימורררררררררררר! אתה איתי או לא?

תקשיב רגע-
לפני שניה כתבת שזה לא בסדר מה שאייל גולן עשה עם קטינות. ושאתה לא צריך
שזו תהיה אחותך או הבת שלך כדי להבין את זה.
עכשיו פתאום חזרת לעמדת המשטרה....

אני לא שואלת את המשטרה או את עליסופרסטאר-אני שואלת את סימור. אוקיי?
סימור, זה שעושה רק בתחת, זה שהוא מאוד לא ברור לי בשום מובן..סימור הזה-

מה שעשה אייל גולןבסדר?
למרות שהוא לא הורשע ונמצא נקי מבחינה חוקית-זה בסדר מה שהוא עשה?

ואבא שלו? בסדר מה שהוא עשה-או שנחכה לראות מה יגידו בבית המשפט?

seymore butts

New member
זה לא מה שכתבתי

כתבתי על המעשים המיוחסים לאביו של אייל גולן. והמילה מיוחסים חשובה מאוד. את כבר מדברת על "עשה", כאילו זו עבודה מוגמרת.
אולי תספרי לי מה אייל גולן עשה בדיוק ?את עצמך כותבת שהוא נמצא נקי מבחינה חוקית, אז לא ברור לי במה את מאשימה אותו.
לגבי אביו - ברור שנחכה לראות מה יגידו בבית המשפט, נשמע כאילו בעינייך התהליך הזה מיותר.

seymore butts

New member
והנה כמה ציטוטים מתוך הודעת אייל גולן היום

כפי שפורסמה לפני פחות משעתיים באתר "הארץ". חשבתי עלייך כשקראתי את הציטטה האחרונה:

"מצד אחד מתלוננות, שהעידו נגדי במשטרה ולאחר מכן, הובהר כי העידו עדות שקר. לצערי הרב, בשל העדויות, שהודלפו לציבור נוצר מצב אבסורדי ומבלבל כאילו אני עשיתי מעשים שלא יעשו. ברצוני להבהיר, כי מעולם לא עשיתי מעשה שלא יכבד אישה או גבר במדינת ישראל".

"לצערי, מי שקרא את העדויות קרא אכן עדויות, אך לאחר מכן אותם אנשים שהעידו נקראו לעדות נוספת באזהרה לדבר שקר. ברצוני להבהיר, כי חוץ ממקרה אחד, שהיתה סיטואציה מביכה עליה העדתי במשטרה, במסגרתה הגיע אבי לביתי יחד עם שתי נשים, ללא ידיעתי והסכמתי. בין שתי הנשים היתה בחורה, שהעידה שהיתה בת 21 ואחרי מספר דקות חשדתי, שמדובר בבחורה צעירה יותר. שאלתי אותה ביוזמתי בת כמה היא והיא הודתה בפני כי היא בת 17.5. באותו רגע עזבתי מיד את הדירה, על מנת שלא לפגוע בכבודה".

"אני מרגיש בתקופה האחרונה שדמי נישפך ואני נמצא תלוי בכיכר העיר על חבל גדול וכל אדם שעובר זורק עלי לבנה ואיני יכול להגיב על כך."

למעלה