נשנוש חלבי קל הכנה ודל שומן

shiri67

New member
איזה כיף, יש לי צנצנת פלפלים קלויים שמחכה

לישועה, גם קוביית בולגרית ושמנת. יהיה טעים.
בכלל, כמעט שבוע לא הצלחתי לקרוא אתכן כמו שצריך,עכשיו נהנית לי .
במיוחד שמחה על רעיונות הדגים החלביים. בילדותי אמי נהגה להכין בתנור ולא זוכרת היום לספר לי איך עשתה, עברו המון שנים מאז.
 
השמן שמברישים בו את נייר האפייה, יוצר אפקט

של טיגון קל ואחר כך אפשר להסיר את הקרום של הפלפל בקלי קלות.
יותר טיגון מזה ועוד עם פירורי לחם או קמח, ממש מיותרים בשבילי - גם מבחינת העבודה הרבה וגם מבחינת הקלוריות.
 
נשנוש חלבי קל הכנה ודל שומן

סירות פלפלים ממולאות

קוביית גבינה בולגרית 5%
קוביית טופו
2 ביצים
פלפלים אדומים חתוכים לסירות.

כדאי לבחור פלפלים די בשרניים.

מפוררים את הגבינה ואת הטופו או מגרדים בפומפייה דקה או גסה – לטעמכם.
מוסיפים את הביצים ומערבבים.
ממלאים את סירות הפלפלים ומניחים אותן כשצד הפלפל כלפי מטה, בתבנית מרופדת בנייר אפייה מוברש בשמן (עדיף זית).
אופים כעשרים דקות בתנור מחומם מראש ל- 190 מעלות.
טעים בכל טמפרטורה.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
"נקרא" נהדר! ננסה לזכור לשרשור תשעת הימים,

בע"ה, נראה לי מתאים כמנה עקרית לא כבדה.
 
למעלה