השבוע שלי + השלמות + ספויילר קל לחטופה 3
וויפלאש. אחלה סרט, הסיום הפתיע אותי, חשבתי שילך לכיוון אחר.
כשהחיות חולמות. סרט אימה פנטסטי מדנמרק. עדיף לגלות אודותיו מראש כמה שפחות שכן על אף שהסרט נראה מצויין והשחקנים בו מעולים, הסיפור בו בסופו של דבר דל למדי, וכך ככל שמתקדם הסרט הלכה ופחתה ההתלהבות שלי.
חטופה 3. אין בו את האנרגיות של שני הסרטים הקודמים. אולי בגלל שאין בו באמת אירוע חטיפה ושעון מתקתק. לוקח הרבה זמן לאקשן להתחיל וגם אז זה לא זה. ציפיתי שליאם ניסן יגיד I’m too old for this shit מתישהו.
טאסק. סרט WTF של קווין סמית'. לכל מי שבכוונתו לצפות בו, ממליץ בחום על אפס חשיפה מוקדמת – לא טריילר, לא פוסטר, לא תיאור קצר. כלום. השליש הראשון הוא מופע משעשע של ג'סטין לונג, השליש השני (אימה) הוציא ממני קריאות OMG חוזרות ונשנות, ואילו השליש האחרון חוזר לקומי (אני חושב) הוא מגוחך ונחתם בסוף ממש מטופש. בכל אופן, את הסרט לא אשכח לעולם.
עלייתה של ג'ופיטר. נרדמתי תוך כדי צפייה. מה זה הדבר הזה.
בן האלוהים. דרמת אימה חברתית מצמררת שביים ג'יימס פרנקו לפי סיפור של קורמאק מקארתי. סרט אלים ומדכא אך מעורר מחשבה שמתאר אדם דחוי ותהליך הדרדרות באופן מאוד ישיר ולא מתחנף. השחקן הראשי סקוט הייז נותן הופעה פנומנלית, אחת הטובות שראיתי שנים ארוכות. אני מזהיר מראש - זה ממש לא סרט לכל אחד - קשה לצפייה ודוחה ולא crowd pleaser באף היבט.
נאמנות גבוה. צפיתי בו כבר פעם. כל הדמויות בו נהדרות למעט ג'ון קיוזאק. לא אוהב את קיוזאק, לא נתקלתי עד כה בהופעה טובה שלו.
התעלה THE CANAL. סרט אימה ברמה גבוהה ואפקטיבי אך כזה שאינו מחדש דבר.
איש נובמבר. נחמד, אקשן סביר, אפשר לראות. עוד הופעה מסוג I’m too old for this shit.