הנה כמה
קודם כל - בשום פנים ואופן לא סרט. לא מאמין שאנשים יוצאים לדייט לסרט. מקום שאין בו אינטרקציה אנושית, שאתה לא לומד כלום על האדם שלידך, ושאתה מרוכז במשהו אחר. WTF?!
ועכשיו - מה כן:
נמל יפו - סתם לשבת על קפה בערב, אפשר אחר כך לעבור לטיילת אם הדייט מוצלח, ואם רוצים אינטימיות - לעלות ליפו העתיקה שרומנטית מאוד בלילה.
נווה צדק - פאב יין בסגנון "זאזו וינו", או בית קפה בשם טאצה ד'ורו (רומנטי עם אוכל מעולה) ובאותה שיטה של יפו - סיור אינטימי בנווה צדק היפהפיה. האוירה שם מכניסה אוטומטית למוד רומנטי.
סנוקר - מה יותר כיף מאווירה קלילה, משחקית שאפשר להראות בה את שיא הרצינות ושיא השטותניקיות. לצאת מהקטע של ה"תחרותיות" ולהנות עם כל כך הרבה שוברי קרח מסביב (מוזיקה, אנשים אחרים, המכות שנותנים, אופי המשחק, המקום, שימוש באביזרים וכו')
גן משחקים - מי שלא היה לו אף פעם דייט למעלה, איפה שהילדים מתחבאים לפני שהם יורדים במגלשה, לא יודע כמה כיף זה. אפשר להתנדנד אחר כך, לשבת על הדשא ליד, ואפילו לחזור להיות ילדים בין שיחה על מה התוכניות לעתיד ומה היא אוהבת לעשות כשהיא לא עובדת.
בבית שלו או שלה - כן. אתן קוראות נכון. מהדייטים היותר כייפים שהיו לי - בדייט ראשון להיות אצלי או אצלה. זה הרי איזור הנוחות של אחד מאיתנו, אז אחד כבר מרגיש נוח, ואם השני מכניס לאוירת הבייתיות (תוריד נעליים, קח מה שאתה רוצה מהמקרר, החטיפים בארון מימין), זה הופך להיות דייט כייפי ולא מביך.
היו לי כמה כאלה, זה לא נפוץ מדי, צריך מידה של אמון באדם, ואני לא יכול להסביר לכם כמה כיף זה לשבת במרפסת בדייט ראשון ולעשות 'לחיים' עם ארטיקים ב 3 בבוקר...
פאב - קודם צריך למצוא פאב שאין בו מוזיקה גבוהה ומעשנים. זה די קל, האמת, למרות שאיכשהו הקונצנזוס הוא הפוך.
יושבים על הבר (בשום פנים ואופן לא בשולחן או תועבה אחרת שמרגישה כמו ראיון עבודה), שותים בירה, אווירה קלילה, שוב - המון שוברי קרח מסביב (תרתי משמע
), ופשוט נהנים.