אלכוהול

m e i t u l

New member
אלכוהול

היי!
אנחנו מקבלים מהאולם בר תוצרת חוץ ברמה די טובה. היינו רוצים לשדרג קצת את האלכוהול במשקאות שנחשבים עוד יותר איכותיים כמו:
ואן גוך בטעמים
פידג' (פשוט לא ברור לי למה זה אף פעם לא נחשב בתוך החבילות הבסיסיות)
ועוד כל מיני.
האם יש דרך לחשב את כמות הבקבוקים שאני צריכה להוסיף?
האם אנשים באמת שותים משקאות אנרגיה בחתונות או שזה מיותר?
האם מישהי מכירה חנות פיזית או אינטרנטית שניתן לקנות ממנה בכמויות וגם להחזיר את מה שנשאר (קונסיגנציה)?

תודה רבה מראש =)

אז ככה

קודם כל, יש מחשבון כמויות באתרי אינטרנט.
דבר שני, אם תמצאי חנות הגונה של סיטונאי - את יכולה לשאול אותם כמה לקנות והם יתנו לך תשובה.
אם זה אחד שמקבל חזרה בקבוקי משקה- אין לו סיבה לדחוף לך. יש למקומות האלה הרבה פעמים ניסיון.
לגבי משקאות אנרגיה- תלוי בחברה'. אצלי, לא שתו חצי מהכמות שהבאתי כי היה הרבה ואן גוך וזה בזבוז לערבב ואן גוך במשקאות אנרגיה.
פידג'- אצלנו הלך רק חצי בקבוק מתוך השניים שקנינו. זה אמנם משקה בנות - אבל אצלי הבנות שתו ואן גוך- כי הרבה אוהבים את זה.
לא יודעת אם אצלי זה היה חריג.
בקבוקי ויסקי - הבאנו ויסקי מאד מאד איכותי מכל מיני סוגים - אנשים שתו את מה שהם הכירו שזה ג'נטלמן ג'ק - ולא שתו מהסוגים האחרים שנחשבים טובים ואיכותיים יותר (בעלי חובב ויסקי).

אצלנו, הויסקי בקושי הלך - הלכו בערך חצי בקבוק משלושה סוגים. היו עוד שני סוגים שבכלל לא נפתחו.
אנשים התבייטו על הואן גוך, הגריי גוס והוודקות פרימיום האחרות שהבאנו, למשל בלוגה.
מניסיון - אנשים אוהבים דברים שהם מכירים - אז ממליצה סה"כ להיצמד לואן גוך ובכמות יפה.

m e i t u l

New member
בשורה התחתונה את צודקת

כנראה שהרעיון הטוב ביותר הוא לקנות בקבוקים ממותגים מוכרים.
אבל אני עדיין לא יודעת כמה להביא. יש מחשבונים באינטרנט אבל הם מתייחסים למצב בו אין בכלל אלכוהול מהאולם. אני כן מקבלת אלכוהול ברמה די טובה מהאולם:
פינלנדיה ואבסולוט
גרנטס וג'יימסון.
אני בעיקר רוצה לשדרג את הבר מעבר למה שכבר יש לי ולא יודעת בכמה בקבוקים לשדרג.

alessandro

New member
עוד שאלה על אלכוהול

אהלן,
החלטנו לוותר על הבר תוצרת חוץ של האולם (רצו 17 שקל למנה )
כמה אלכוהול להערכתם צריך לקנות ל200-220 אורחים ?
תודה.

אל תקני כל כך הרבה

אצלנו החתן כל כך רצה המון וויסקי (וגם אח הכלה היה עיניים גדולות) ויש לנו כמויות שיכולות לשכר את אירלנד. מזל שאחותו הנשממי של אישי מתחתנת והכל יעבור אליה.

My Wed

New member
המלצה חמה

ממליצה בחום על "טיטלמן" בראשון לציון, שם באזור של היקב. הם זולים, אמינים, עוזרים לבחור בהתאם לכמות האורחים / הצעירים שיש לכם בחתונה והכי טוב- הם מקבלים בחזרה את האלכוהול שלא פתחתם ומחזירים כסף מזומן.
אנחנו לא עובדים איתם באופן ישיר ולא "מרוויחים" כלום על ההמלצה הזו, אבל פשוט מגיע להם, אני לא מכירה עוד מקום כמוהם. מומלץ

m e i t u l

New member
את מכירה מקום שאפשר

להחזיר לו את האלכוהול שלא נפתח אבל יושב בצפון ולא במרכז?

שוב תודה =)

My Wed

New member
לצערי לא...

יש באזור התעשייה בכפר סבא חנות שקוראים לה רוזנר, שם הבנתי שהם מקבלים משקאות סגורים ומחזירים כסף.
זה קצת יותר צפונית מראשון אבל לא באמת "צפון"

לא הייתה לי התנסות אישית איתם אבל קיבלתי המלצות מלקוחות שלי שקנו אצלם
בהצלחה!

למעלה