#5 עברי לידר- מוגזם שיר חדש לשופט אקס פקטור, שעלה ליוטיוב לפני 3 ימים בלבד וזוכה לפופולריות.
I inbal321 New member 22/11/17 #6 #5 עברי לידר- מוגזם שיר חדש לשופט אקס פקטור, שעלה ליוטיוב לפני 3 ימים בלבד וזוכה לפופולריות.
I inbal321 New member 22/11/17 #7 #6 Luis Fonsi, Demi Lovato- Echame La Culpa שיר חדש ללואיס פונסי ('דספסיטו') ודמי לובאטו. עלה לפני כמעט 6 ימים ליוטיוב, וכבר זוכה לפופולריות גדולה כמעט 60 מליון צפיות תוך פחות מ-6 ימים. גם הישראלים אוהבים. מסתמן להיט
#6 Luis Fonsi, Demi Lovato- Echame La Culpa שיר חדש ללואיס פונסי ('דספסיטו') ודמי לובאטו. עלה לפני כמעט 6 ימים ליוטיוב, וכבר זוכה לפופולריות גדולה כמעט 60 מליון צפיות תוך פחות מ-6 ימים. גם הישראלים אוהבים. מסתמן להיט
I inbal321 New member 22/11/17 #8 #7 ארץ נהדרת | צור השבור - טסנו בלואוקוסט טוב זה לא ממש שיר אבל זה גדול הכל נכון. אני ממש אהבתי
I inbal321 New member 22/11/17 #13 אני משום מה לא רואה את הוידאו שצירפתי, אם אני לא היחידה אז: https://www.youtube.com/watch?v=RbaJYmhOsv4 טסנו בלואו קוסט קונקשיין בקונגו איפה זה A70 בתא המטען עם הכלבים
אני משום מה לא רואה את הוידאו שצירפתי, אם אני לא היחידה אז: https://www.youtube.com/watch?v=RbaJYmhOsv4 טסנו בלואו קוסט קונקשיין בקונגו איפה זה A70 בתא המטען עם הכלבים
I inbal321 New member 22/11/17 #9 #8 משה פרץ- יש לי אותך שוב פוגשים שופט אקס פקטור- שהוציא את השיר כבר לפני 3 שבועות ועדיין זוכה לפופולריות גדולה יחסית. (מה עם שירי )
#8 משה פרץ- יש לי אותך שוב פוגשים שופט אקס פקטור- שהוציא את השיר כבר לפני 3 שבועות ועדיין זוכה לפופולריות גדולה יחסית. (מה עם שירי )
I inbal321 New member 22/11/17 #10 #9 אקס פקטור- האודישן המלא של רעות לוי שוב, לא ממש שיר/סינגל, אבל נחמד לגוון אז החלטתי לא לדלג על הסרטון הזה ולצרף אותו לרשימה. שוב וידאו שהוא אקס פקטור-רילייטד
#9 אקס פקטור- האודישן המלא של רעות לוי שוב, לא ממש שיר/סינגל, אבל נחמד לגוון אז החלטתי לא לדלג על הסרטון הזה ולצרף אותו לרשימה. שוב וידאו שהוא אקס פקטור-רילייטד
I inbal321 New member 22/11/17 #24 אתה מכיר את המקורי פירסמתי אותו פה די מזמן, שיר יחסית לא מוכר של אלישיה, מהאלבום האחרון שלה. יש מצב אפילו לא יצא כסינגל, אבל כן עלה לערוץ היוטיוב שלה. שיר מדהים.
אתה מכיר את המקורי פירסמתי אותו פה די מזמן, שיר יחסית לא מוכר של אלישיה, מהאלבום האחרון שלה. יש מצב אפילו לא יצא כסינגל, אבל כן עלה לערוץ היוטיוב שלה. שיר מדהים.