שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
סופ"ש נעים

elall

Member
מנהל
ג'יזל גונזלס מכינה טלנובלה חדשה

טלויסה מתכננים רימייק לטלנובלה טורכית "אהבת כסף שחור" (זה שודר פה? נראה לי שלא...
) עם שם זמני Imperio De Mentiras.
לתפקיד נשי ראשי כבר נבחרה אנג'ליק בוייר, עכשיו מחפשים בן זוג בשבילה. בין המועמדים מישל בראון, אנדרס פלאסיוס, אוסבלדו דה לאון, קרלוס פרו.

lili1992

Active member
הסדרה הטורקית "אהבה וכסף שחור" שודרה בערוץ הים תיכוני

ככל הידוע לי, הסדרה שודרה במהלך שנת 2017 בערוץ הים תיכוני שנפתח בזמנו.
יותר מזה איני יודעת, ואני לא מכירה כלל את העלילה.
לגבי השחקן לתפקיד הגברי הראשי, זה נראה לי קצת מוקדם מדי לשחק שוב לצד מישל בראון, אחרי הסדרה האחרונה שלהם Amar A Muerte, אבל בסוף זו החלטה של המפיקה/הבמאי וכו'.
&nbsp

אנדרס פלסיוס נבחר לתפקיד הראשי

הייתי מעדיפה את אוסבלדו דה לאון שהיה מועמד להיות בעלה של אנג'ליק בוייאר בחיים שגנבו ממני והופיע בפרק הראשון.

Hadar169

New member
גם אני הייתי מעדיפה את אוסבלדו

אבל גם ככה אין לי הרבה ציפיות מהמפיקה הזו אז זה לא כזה משנה

elall

Member
מנהל
פרומו קטן על נרקונובלה תקופתית(!!!) החדשה של קולונגה

כן, מסתבר שזה הולך להיות תקופתי ומבוסס על על סיפור אמיתי על איש בשם חסוס מלוורדה, שחיי אי שם בסוף מאה ה19- תחילת מאה ה20.

elall

Member
מנהל
Vencer el miedo התחילה לפני שבוע

הטלנובלה החדשה של רוסי אוקמפו.
כמה מהפרומואים

elall

Member
מנהל
Como tú no hay dos פרומו

טלנובלה חדשה של טלויסה שהיא עוד גרסא לטלנובלה צ'יליאנית ישנה, כמו שהייתה "מי זה מי".

evglev1

Well-known member
מנהל
הדר נראה שהאחראים על הקוריאניות החליטו להיות פיית המשאלות

שלך. אגדת הים הכחול מחליפה את בוק ג'ו אלופה, אם אני זוכר נכון היא גם הייתה המחליפה שלה בסיבוב הקודם ולמרות שבמשבצת הקוריאנית השנייה שמו קוריאנית של 51 פרקים לראשונה מאז שויוה פלטינה הפך לויוה פלוס בכל זאת לא נמנעים משני שידורים חוזרים ברצף.

https://www.facebook.com/vivatv.il/

evglev1

Well-known member
מנהל
וואו גם באתר

כך שלא תצטרכי להעמיס על הממיר גם הסדרה לא תעלה ל-VOD וגם תוכלי להחליט אם קודם את משלימה את לב ארגמן או קודם מתחילה את אגדת הים הכחול שאני מזכיר היו בה קצת מאפיינים דומים למעבר לזמן הברזילאית.

lili1992

Active member
נכון לעכשיו ויוה הם גם פיית המשאלות שלי בכל הנוגע לקוריאניות

שמחתי לגלות שהמחליפה של בוק ג'ו אלופה היא שידור חוזר של סדרה בה כבר צפיתי.
הצטברו לי שלוש סדרות קוריאניות עוד מחודש אוגוסט, ולוקח לי זמן להשלימן, במקביל לצפייה השבועית ב"קיסרית".
מעניין מה ישודר אחרי "אגדת הים הכחול", לסדרה יש 20 פרקים וזה אומר שידור של חודשיים וחצי.

Hadar169

New member
מעולה

רצף השידורים החוזרים האילה בא לי בטוב חח עכשיו רק נשאר לי להשלים את גבינה במלכודת והחיים הראשונים שלי בתקווה שגם הן יחזרו
דווקא עם לב ארגמן אני עדיין תקועה בפרק 13

lili1992

Active member
השחקן הברזילאי מאלווינו סלוודור פוטר מגלובו

חברת גלובו לא חידשה איתו את החוזה, ולכן הוא עוזב את התחנה.
מאלווינו סלוודור, בן 44, מועסק בגלובו משנת 2004. אנחנו ראינו אותו בסדרה "שקר היופי" בתפקיד קינזה (ז'ואקין), הבן של גריזלדה שזכתה בלוטו, ובסדרה "שובל של שקרים" בתפקיד ברונו הראשי.
התפקידים האחרונים שלו היו בסדרה התקופתית של שעה שש "גאווה ותשוקה", שמבוססת על ספריה של ג'יין אוסטין, ובסדרה הקודמת של שעה תשע - A Dona Do Pedaco בדמות של אגנו.

קישור לידיעה בפורטוגזית: קישור

elall

Member
מנהל
וגם ריינלדו ג'ניקיני, ברונה מרקזיני, אדסון סלולרי

ברונו גליאסו וקאיו קסטרו.
הם לא ממש פוטרו, אלא ביטלו להם חוזה, שלפיו (ממה שאני הבנתי) הם מקבלים משכורת גם כשהם לא משחקים. מעכשיו הם יקבלו תשלום פר פרוייקט ואין להם שום בלעדיות או התחייבות עם גלובו והפוך. הם יכולים ללכת לשחק בהפקות אחרות ומצד שני גם גלובו לא מחוייבים לספק תפקידים בטלנובלות שלהם, ככה אני הבנתי את זה. בכל מקרה יש סיכוי טוב שעוד נראה אותם בטלנובלות של גלובו.
גלובו הולכים לדרכם של טלויסה וצפויים עוד "פיטורים" רבים כאלה.

Hadar169

New member
בעיקר חבל לי על ריינלדו:(

ידוע לך מה הסיבה לכל הפיטורים האילה?
בינתיים הם שומרים על האופי והסגנון של הטלנובלות שלהם, קשה לי להאמין שהם יעשו
את הטעות הזו של מהפך קיצוני כל כך כמו טלויסה, לפחות ככה אני מקווה

לא צריך את ויוה בשביל סדרות מקסיקניות

מישהי הציעה לתרגם סדרות מקסיקניות שלא נרכשו פה. בעקבות המצב העלוב שאנו נמצאים בו ההצעה הגיעה בזמן. חשבתי על סדרות של ויקטוריה רופו, סבסטיאן רולי(חוץ מאל דראגון), גבריאל סוטו, אולי גם הטלקומדיה של פרננדו קולונגה. החשוב זה להראות ביקוש. שיהיה בסגנון החמאם הטורקי מי שמכיר או שמע על הקבוצה. כמובן לא חשבתי רק על נרקונובלות אלא ישנות יותר שלא שודרו ולא ישודרו. לדעתי זה רעיון טוב מי שחסר לו מקסיקניות כי נראה שלא תבוא מקסיקנית חדשה אחרי באהבה אין חוקים לפי התשובה שלהם לשאלה שלי.

evglev1

Well-known member
מנהל
האמת רוב צופי הטלנובלות ממילא מבינים ספרדית

עובדה שצפית בזורו ללא תרגום בלי בעיות והדר צפתה בתשוקות ללא תרגום. אם כי העובדה שיש תרגום משפרת את האמון בהבנת התוכן, אבל נראה שבניגוד לטורקיות וקוריאניות שאנשים מתרגמים את התרגום לאנגלית ובטורקיות מביני גם לפעמים מביני ערבית מתרגמים את התרגום לערבית. צופי הטלנובלות מזמן צופים גם בלי תרגום והדר ואלה אפילו צופות בברזילאיות בלי תרגום.

Hadar169

New member
דווקא לאחרונה הצעתי לויוה לרכוש מקסיקניות שלא שודרו והם ענו

לי שהם ייקחו לתשומת ליבם את ההמלצות. כלומר זה בהחלט אפשרי מבחינתם!
המלצתי על לאס אמזונאס נערה איטלקייה באה להתחתן ורוצה לאהוב אותך.
אני מאמינה שאם יהיה ביקוש זה בהחלט יכול לקרות:]

elall

Member
מנהל
אולי תציעי להם גם את זורו?

תקופתית מהממת, בתקופת הסקרים שהיינו עושים פה הייתה סופר מבוקשת, אבל ויוה התעלמו ממנה אז.

למעלה