מתפקד
שם: יבגני לוין
אזור מגורים: חיפה
דבר טוב שקרה החודש: יום הולדת שלי.
דבר רע שקרה החודש: ההיטפלות לחייל בעיקר של שר הביזיון ושל הפרקליטות הצבאית.
דבר הזוי שקרה החודש: ששן הבינה שלי שוב החלה לכאוב אחרי שכבר פעמיים חתכו את החניכיים שמעליה כדי לפנות לה את הדרך.
טלנובלת החודש: מילה של כבוד, יונג פאל, משחק השתיקה, הסוף, שדרות ברזיל, אימפריה, דילה, בלב הסערה, אהבה מכוכב אחר.
תכנית החודש: שר בהפתעה של חדשות סוף השבוע של ערוץ 22.
שחקן/ית החודש: אהרון דיאז, אנה לורנה סנצ'ז, סקרלט גרובר, קימברלי דוס רמוס, כריסטיאן דה לה קמפה, גונסלו גרסיה ויאנקו, סוניה סמית, פביאן ריוס, דניאלה נבארו, קים דה הי, ג'ו וון, צ'ה ג'ונג אן, ג'ו היון ג'ה, מוראט יילדירים, גובן מוראט אקפינאר, אסלי אנבר, סארפ אקאיה, נהיר ארדואן, יהיט אוזשנר, אנגין אלטאן זודיאטאן, ברראק טוזונאטאץ', דבורה פלבלה, אדריאנה אסטבס, נטליה דיל, מוריליו בניסיו, קאואן ריימונד, מרסלו נובאיס, ורה הולץ, אלואיסה פריסה, ז'וזה דה אבראו, ליליה קברל, מרינה רוי ברבוסה, דניאל רושה, ננדה קוסטה, אלשנדרו נרו, ליאנרה ליאל, מרג'ורי אסטיאנו, אנדראיה אורטה, קאיו בלאט, האטיג'ה שנדיל, ארקאן פטקאיה, נג'יפ ממילי, יונג'ה ג'בהר, הוליה דארג'אן, אייפר דונמז, חימנה נבארטה, ויליאם לוי, מריה סורטה, נורה סלינס, ססר אבורה, דניאלה רומו, איוון סנצ'ס, לאורה כרמינה, מנואל אוחדה, קים סו היון, ג'ון ג'י היון, יו אין נה, פק הא ג'ין.
קניית החודש: אין.
מאכל החודש: עוגת שוקולד של אימא שלי.
משקה החודש: ליפתן דובדבנים.
ציטוט החודש: אני לא מאמין לשר הביטחון, איך זה שלנו לא אומרים כלום כי יש צו איסור פרסום והוא כבר יודע שמדובר בחייל שסרח. ליברמן מול בית המשפט שבו האריכו לעוד שלושה ימים את מעצרו של החייל.
שיר החודש: השיר של סמואל ואנדראה במילה של כבוד, שיר הנושא של מילה של כבוד, השיר אתה הגורל שלי באהבה מכוכב אחר, שיר הנושא של בלב הסערה.