שתהיי לי בריאה
ג גחלילית זוהרת New member 1/5/14 #30 בחום הזה אילת?! ויי זמיר. אני מעדיפה איגלו אצל האסקימוסים מקווה שאת מבלה היטב ועושה חיים רק טוב!!!
נ ניקו 45 New member 30/4/14 #26 זו מחשבה כלבבי ים המלח לְמָה ???? יום אחד הודיעה: קר לי פנקס, בוא ניסע לדרום החם ארוכה הדרך ואין כסף למסע דחף אותי לשם ....
זו מחשבה כלבבי ים המלח לְמָה ???? יום אחד הודיעה: קר לי פנקס, בוא ניסע לדרום החם ארוכה הדרך ואין כסף למסע דחף אותי לשם ....
נ ניקו 45 New member 30/4/14 #24 "למדוד מגף" זה... בקטנה אולי תחשבי על מעבורת מלונדון לאוסלו ומשם זה הכי קרוב לגן עדן ... ארץ הפיורדים . אהההה ? ותחזרי לארץ מקופנהגן ....
"למדוד מגף" זה... בקטנה אולי תחשבי על מעבורת מלונדון לאוסלו ומשם זה הכי קרוב לגן עדן ... ארץ הפיורדים . אהההה ? ותחזרי לארץ מקופנהגן ....
ג גופרא New member 2/5/14 #32 תודה על הרעיון ניקו בהחלט מקומות שכדאי לראות. איטליה כבר עלתה על הפרק טרם ביקרנו בה והבת מחכה היעד הבא יהיה כנראה זה
תודה על הרעיון ניקו בהחלט מקומות שכדאי לראות. איטליה כבר עלתה על הפרק טרם ביקרנו בה והבת מחכה היעד הבא יהיה כנראה זה
ש שוש פרסלי New member 28/4/14 #13 ,,,,גחלי מקסימתנו, הרי אנו בתקוות,, מקסימום יעדר 80 יום מסביב לעולם, ניקו ישוב אלינו,,כי הוא מלח הארץ והבונבון שלנו פה,
,,,,גחלי מקסימתנו, הרי אנו בתקוות,, מקסימום יעדר 80 יום מסביב לעולם, ניקו ישוב אלינו,,כי הוא מלח הארץ והבונבון שלנו פה,
ג גחלילית זוהרת New member 29/4/14 #15 שושקלההההה מקסימום??? שומו שמיים גררררר אני לא מסכימה למסעות כאילו רחוקים--- מקסימום 80 דקות וגם זה על תנאי! וממתי אנחנו סומכים על גברים? הא??? שום סמיכה שום שמיכה ושום בטיח רק טוב!!!
שושקלההההה מקסימום??? שומו שמיים גררררר אני לא מסכימה למסעות כאילו רחוקים--- מקסימום 80 דקות וגם זה על תנאי! וממתי אנחנו סומכים על גברים? הא??? שום סמיכה שום שמיכה ושום בטיח רק טוב!!!
נ ניקו 45 New member 30/4/14 #23 למה שלא אשוב ? אהההה? ואיך אתכנן את המסע הבא באם לא אשוב ? אההההההה? גם צריך לכבס ולהחליף בגדים ...
ג גחלילית זוהרת New member 1/5/14 #29 מזל באמת שאי אפשר ללבוש את התחתון יותר מפעמיים פעם על צד ימין ופעם על צד שמאל וצריך שמישהו יעשה כביסה. גרררררר אני מוחה בתוקף ולא יעזור בית דין! קאפיש?! רק טוב!!!
מזל באמת שאי אפשר ללבוש את התחתון יותר מפעמיים פעם על צד ימין ופעם על צד שמאל וצריך שמישהו יעשה כביסה. גרררררר אני מוחה בתוקף ולא יעזור בית דין! קאפיש?! רק טוב!!!
ג גופרא New member 4/5/14 #37 הזכרת לי בדיחה בביקורת גבולות בנמל עצרו אישה גרוזינית וביקשו ממנה לפתוח את המזוודה.משפתחו ראו 12 תחתונים.שאל אותה הבודק גברת למה 12 והיא במטא גרוזיני כבד עונה (דמיינו אותי עכשו מספרת לכם במבטא הזה )" אדוני זה אחד ינואר שני בפרואר שליש מרץ" וכו'.......
הזכרת לי בדיחה בביקורת גבולות בנמל עצרו אישה גרוזינית וביקשו ממנה לפתוח את המזוודה.משפתחו ראו 12 תחתונים.שאל אותה הבודק גברת למה 12 והיא במטא גרוזיני כבד עונה (דמיינו אותי עכשו מספרת לכם במבטא הזה )" אדוני זה אחד ינואר שני בפרואר שליש מרץ" וכו'.......
נ ניקו 45 New member 30/4/14 #22 והמסע לא תם והור רק מתחיל עד נשמת אפי האחרונה ורגע לא לפני ... 120 סערה היתה, הנה חלפה לה ופנייך שוב רוגעות כפני הים עם האור נוסיף ללכת הלאה עוד הדרך רבה, המסע עדיין לא תם ועוד לא סיפרתי על מסע הקיץ אל ארצות הקור.... עוד השנה ... 2014 אומרים ששם החלה עונת ההוריקנים ...
והמסע לא תם והור רק מתחיל עד נשמת אפי האחרונה ורגע לא לפני ... 120 סערה היתה, הנה חלפה לה ופנייך שוב רוגעות כפני הים עם האור נוסיף ללכת הלאה עוד הדרך רבה, המסע עדיין לא תם ועוד לא סיפרתי על מסע הקיץ אל ארצות הקור.... עוד השנה ... 2014 אומרים ששם החלה עונת ההוריקנים ...