חני1110

New member

שתי מבוגרות היו חברות במשך שנים. לאורך השנים הן עברו הרבה יחד, אך בתקופה האחרונה, הפעילות שלהן הסתכמה בעיקר במשחקי קלפים. יום אחד בזמן משחק הקלפים, הסתכלה האחת על השנייה ואמרה: "אל תכעסי, אני יודעת שאנחנו חברות שנים רבות, אבל אני פשוט לא מצליחה להיזכר בשמך."
החברה מביטה בה בפה פעור ועיניים פקוחות לרווחה. היא נשארת עם אותה ההבעה כ-5 דקות, עד שלבסוף עונה: "עד מתי את צריכה תשובה?"

סבתא מבוגרת מתקשרת למשטרה כדי לדווח על פריצה לרכב. הגברת ההיסטרית מתחילה להסביר למוקדן: "הם גנבו לי את ההגה, הרדיו, ההילוכים, הגז והברקס! גנבים! פושטקים!"
המוקדן עונה לה: "גברתי, הירגעי, שלחתי אלייך ניידת".
לאחר כמה דקות, השוטר מדווח חזרה למוקד: "הכל בסדר, הנושא טופל".
המוקדן מתפלא: "מה, כבר תפסת את הגנב?"
עונה השוטר: "לא, הגברת פשוט נכנסה למושב האחורי..."

זוג מבוגר נשכב במיטה. הבעל העייף החל להירדם,
אבל אישתו הייתה במצב רוח רומנטי ורצתה לשוחח. "אתה זוכר איך היית נוהג להחזיק לי את היד כשהיינו צעירים?" שאלה.
הבעל הושיט את היד בעייפות והחזיק את ידה לכמה שניות, והסתובב בחזרה.
אחרי כמה רגעים היא המשיכה: "זוכר איך היית נוהג לנשק אותי?"
הבעל הסתובב בחוסר חשק ונתן לה נשיקה בלחי. מיד אחר כך חזר לישון.
לא עוברת דקה והאישה שואלת "אתה זוכר איך היית נושך לי את הצוואר?"
הבעל קם בעצבים, מעיף את השמיכה ויוצא מהמיטה.
"לאן אתה חושב שאתה הולך?" שאלה האישה בכעס.
הבעל הכעוס ענה: "להביא את השיניים שלי!"

רב זקן הגיע לבית הכנסת בשבת, והיה אמור לדרוש את הדרשה הקבועה שלו לאחר התפילה. עם סיומה, הקהל מחכה אך הרב לא עולה לדרוש.
ניגש אליו הגבאי ושואל אותו מדוע הוא לא קם. הרב מסמן לו על פיו, ולוחש לו ששכח את שיניו בבית. הגבאי מיהר לביתו והביא לו את שיניו.
הרב החל לדרוש, דיבר ודיבר בלי הפסקה. הקהל כבר איבד סבלנות, כיוון שמיהר ללכת הביתה לחיק המשפחות, אבל הרב בשלו, לא מפסיק לדרוש.
קם הגבאי ולחש על אוזנו: "מדוע כבוד הרב לא מפסיק לדבר?"
הרב ענה: "כי הבאת לי את השיניים של אשתי!"

גבר לאשתו: "את יודעת כמה אני מת עלייך?"
האשה נאנחת: "אני יודעת שכשאתה עלי, אתה כמו מת"...

שלי, תיירת ישראלית, נסעה ברכבה במדבריות אריזונה כשלפתע הרכב שלה התקלקל. למזלה, חלף במקום בחור ממוצא אינדיאני רכוב על סוסו.
הבחור הסכים לקחת אותה על הסוס לעיירה הקרובה, כדי שתוכל לקרוא למכונאי. היא טיפסה והתיישבה מאחוריו, והם יצאו לדרך.
הרכיבה היתה חלקה ומהירה, אך מדי פעם האינדיאני היה קורא "אאאאא..." ונאנח אנחה גדולה. זה קרה מספר פעמים.
לבסוף כשהגיעו לעיירה, הודתה לבחור ופנתה למכונאי. היא סיפרה לו על הדרך עם האינדיאני, ושאלה אותו לפשר הקריאות המוזרות שלו.
"עשית לו משהו?", שאל המכונאי. "שום דבר", השיבה שלי, "רק ישבתי מאחוריו, כרכתי את ידיי סביב גופו ואחזתי בחוזקה בידית האוכף שלו כדי לא ליפול".
"רק שתדעי גברתי", חייך המכונאי, "האינדיאנים לא משתמשים באוכף"...

למעלה