4hilla4

New member

תודה על השיתוף! ראיתי את זה גם היום
נראה לי מוזר שאייבי עם ליאם, והיא עוד "מתעלפת" לצד הכביש והוא ממהר להציל אותה...

האם משהו יקרה בחודשים הקרובים וזה יחזור להיות הופ\וויאט וליאם\אייבי?

4hilla4

New member
ושאלה בנוגע לצילומים במונאקו

אז קראתי שהם הולכים לצלם על היאכטה של ביל, הסטאלה מאריס.. האם שם יהיה משהו מיוחד? מישהי יודעת?

אם הם שמים את רידג' וברוק ביחד על הסירה הזאת, שיש לה משמעות ענקית בשביל ברוק וביל, אני אתעצבן !

Shiri from the block

Active member
נייס!
אני מקווה שלא באמת הביאו מישי חדשה עכשיו שתבוא בין הופ לליאם כי דייייייייי זה כבר מעייף!!!

avivit3321

New member
למרות ש..

הופ תפסה ת... לאחרונה
ולא יזיק להראות לה שאו ליאם - או זבל

4hilla4

New member

אם החתונה היא במונטה קרלו זאת אומרת שהיא בטוח של הופ, כיוון שרידג' לא מצלם במונטה קרלו... אני מאוד מקווה שלא משנה מי היא בוחרת, זה יהיה לזמן ארוך ונוכל להמשיך הלאה מהמשולש המעיק הזה

4hilla4

New member
האם מנסים להטעות אותנו?

ראיתי תמונה על הסירה של וויאט והופ, אבל לפי הדיווחים להופ וליאם יש טבעת נישואים על האצבע, לא לוויאט...

האם מנסים להטעות אותנו ? או שבאמת הופ וויאט מתחתנים?

מעניין איך זה קרה עכשיו שהופ בחרה את ליאם.. מעניין מה יגרום לה לשנות את דעתה

Shiri from the block

Active member
לא לא לא
חסר לה שהיא מתחתנת עם וואיט!! לא רוצה!
זה ממש מעצבן שזה עוד נגרר ככה בכלל! זה אומר ששוב עוד חודש שלם בכל זאת יהיה לנו את המשולש המטריד הזה עד לחתונה אוףףףףףףףף

avivit3321

New member
צר לי

אמנם הלוואי עלי להיראות ככה בגילה - אבל עדיין
השנים נותנות בה טוב מאד את אותותיהן, זה טבעי ונורמלי.
אבל תחשבי שהאשה /שחקנית המדהימה... הזו לדעתך
בזבזה את כל חייה המקצועיים בסבוניה רדודה...

Shiri from the block

Active member
ברור שרואים שהיא הזדקנה אני לא חיה באשליה שהיא בחורה בת 20 יותר.. (למרות שכן הייתי לתקופה מסויימת לפני כמה שנים
)
יש גם פרקים בתאורה מסויימת שפתאום רואים עד כמה היא הזדקנה וזה קצת כוא וקצת עצוב לי וברור שזה חלק טבעי ונורמלי.
אבל עדיין לדעתי האישית היא אישה מדהימה ויפיפייה והייתי לוקחת אותה על פני כל שחקנית הוליוודית אחרת.

avivit3321

New member
אני מסכימה

היא נראית מצויין ויפה לגילה... אין ספק
למרות שכידוע אני לא מתה עליה...
חבל לי לראות איך בזבזה את כל שנותיה
בהיפים...
בשביל התחלה זה טוב, להתפרסם...
אבל כל החיים המקצועיים להתעסק עם משהו חס תוכן...

נכון שאני כנראה גם קצת מפגרת שעדיין צופה, אבל עדיין, זה מידי פעם חצי שעה ובעיק בידור וסטלבט, לה זה החיים המקצועיים... חבל לי

Shiri from the block

Active member
ומצד שני תחשבי איזה נחמד זה... עבודה קבועה, הסט של B&B בטח הפך לבית השני שלה.. עובדת ליד אנשים שהיא אוהבת ומעריכה 25 שנה. כמה אנשים יכולים להגיד את זה על עבודה שלהם?
היא מרוויחה טוב, עובדת מהבוקר עד הצהריים-יש לה זמן להיות עם המשפחה שלה (ולא להיות על סט מרוחק בארץ נידחת לחודשיים)
ובכלל שחקן אופרת סבון.. הוא סוג של סלב אבל לא יטרידו אותו ברחוב, אז הוא די נהנה משתי העולמות..

אני הייתי שמחה להיות במקום כזה

avivit3321

New member
נשמע די משעמם

לחזור על אותם דברים כל פעם עם גבר אחר.
אני מצפה משחקן /אומן שיהיה קצת יותר יצירתי
אבל אם טוב לה, והיא מבסוטית שיהיה לה לבריאות...

למעלה