hadas 85

New member

תקשיבו... אני רואה את הסדרה קרוב ל 15 שנה ואני חייבת להגיד שהיא מתדרדרת מרגע לרגע.\
הכל חוזר על עצמו, כל סצנה וכל סיפור.

אחרי שכבר היה נמאס ממשולש רידג' ברוק טיילור הם העבירו את זה למשולש הופ ליאם סטפי.
ושום דבר שם לא נסגר כמו שצריך ברמה קצת מתסכלת את הצופה - מישהו יכול להסביר לי איפה ריד'ג? ואיך הם העלימו אותו ככה? הוא עוד יחזור?

ושמישהו יגיד לטסריטאי אופרות סבון בעולם - ברגע שיש אישה שלישית במערכת יחסים [ולא במובן הקינקי של המילה], להכניס את אחת מהן להריון רגע לפני פרידה- זה כבר פאסה !
ולפי הספויילרים בפורום - בכלל מסתבר שהיא תפיל בסוף.. יופי, לזה בכלל לא צפינו.

ועוד פעם ברוק תכנס להריון מגבר של מישהי מהמשפחה שלה?!? נו בחייאת'.. אנחנו באמת משתדלים לאהוב אותה אבל אתם קצת מקשים עלינו.

ושמישהו בבבבקשה יקצר את האף את טיילור, אולי אז היא תפסיק להכניס אותו לכל חור.

ועוד דבר הכי מתסכל - איך באופרות סבון דמות אחת יכולה לבוא לבית או למשרד של דמות אחרת ולשוחח איתו שעה כשבחיים האמיתיים צריך להתקשר קודם להגיד שהוא בדרך, לא עונה אז לסמס ואז הוא חוזר אלייך ואז הוא אומר "אין בעיה תקפוץ אבל יותר מאוחר, יש לי סידורים"... אחרי זה הוא אומר לו שהוא בדרך כי הוא ממש חייב לדבר איתו ואז סוף סוף הוא מגיע אליו והם מדברים אבל אופס.. צריך לחזור לעבודה.

ובכלל, יחסית לעובדה שהם כולם אנשי עסקים, הם מבלים הרבה זמן בבית בשעות היום [רבאק, אני יכולה לחלום על להיות בבית בשעות היום].
ולמה, בשם אלוהים, הם לא יודעים לסיים שיחה טלפונית?? בחיים האמתיים זה "טוב, או.קיי, אז נדבר.. כן, כן, אין בעיה... ד"ש לכולם, סבבה תודה, יום טוב, שבוע טוב" ובאופרות סבון זה מסתכם ב"טוב".

טוב זהו סיימתי, מתחיל עוד פרק....

Shiri from the block

Active member
את צופה בפרקי הארץ? כי לפי מה שכתבת נראה שכן...
מבחינתי עכשיו בתקופה האחרונה חל שיפור, לפחות לפי דעתי האישית :)
אני הרבה יותר נהנית לצפות בפרקים עכשיו מאשר לפני חצי שנה, שאם את צופה בפרקי הארץ זה מה שאת רואה.
אז יהיה עוד הרבה זמן לסבול אבל מבחינתי זה מאוד סבבה עכשיו.

לגבי מה שאמרת שכולם אנשי עסקים...
קודם כל שרואים אותם די הרבה במשרד..
בימים שהם לא שם אני מניחה שזה סופש.. וגם אם לא, אל תשכחי שהם הבעלים של החברה, וזה העובדים הקטנים, התופרים וכו' שעושים את כל העבודה הקשה ובטח עובדים שם כל יום..

לגבי הטלפון- גם אותי זה מעצבן שהם מסיימים שיחה ככה בפתאומיות חח אבל זה קורה גם בסרטים וסדרות אחרות..

Yaki J

New member
זה כל כך מטומטמם

אף פעם לא הבנתי את הקטע עם הטלפונים.

כמה הצחקת אותי!!!

מסכימה איתך..גם אני כתבתי לפני כמה זמן שלדעתי הרסו שם כל דמות אפשריץ...
לדעתי הרסו במיוחד את הדמות של טיילור....וגם את ברוק...

כל הקטע של "אופס, שכבתי עם החבר של הבת שלי כי הוא לבש מסכה"...נו באמת...
כשאת עם אותו הגבר בערך 20 שנה אז מזהה אותו לפי הריח, המגע, תנועות דוף וכו...אבל היי...זאת אופרת סבון :)

hadas 85

New member
בהמשך לפרק שהיה עכשיו...

יהיה משהו בין אריק לטיילור? כי אני לא בטוחה שיש לי מספיק שקיות הקאה בבית...

Shiri from the block

Active member
הם לא התחתנו! איפה ראית שהיה טקס חתונה בדיוק???
הם עברו לגור ביחד. לא התחתנו. יש הבדל.

MotheRonit

New member
סצנה על הגיל של ברוק

הופ: כשאני אהיה בגילך...
ברוק: בת 30 את מתכוונת? כי אני כבר 10 שנים בת 30

תגידו, הם מאלתרים לדעתכם? כי באותו רגע השחקנית הסתכלה קצת הצדה (לאיפה שעומד הצוות הטכני) ושתיהן נקרעו מצחוק, וזה נראה ספונטני לגמרי. וככה או ככה זה בהחלט קריצה לעניין הגילאים באופרות סבון בגלל ולסדרה הזאת בפרט.

hadas 85

New member
ווואוו בדיוק מה שחשבתי

זה היה הכי טבעי שראיתי אי פעם בטלוויזיה....

MotheRonit

New member
השבוע בפרקי ישראל

אנסה לתפוס את זה בשידור חוזר ואשלח לך

Shiri from the block

Active member
מזה???? אני לא זוכרת את הקטע הזה בכלל!! יש מצב שהוט פירסמו אולי סצינה שנחתכה??

יש לי את כל הפרקים שמורים במחשב, אני אעשה חיפוש של זה.. ממש הזוי!

Shiri from the block

Active member
מה שאמרת! האמת שזה באמת נראה כמו אילתור, וקתרין אישרה פעם שבחזרות שלה ושל קים (הופ) לפעמים יוצאים להם מילים מלהט הרגע ואז הם פשוט מכניסים את זה לתסריט חח

למעלה