PHI@WAS

omrili77

New member
PHI@WAS

איייייייייייכס...
מזל שלא התעוררתי במיוחד בשביל לראות את הזוועה הזאת.

As you were

10nircohen

New member
PHI @ WAS

RGIII נראה כמו צל של עצמו... 6 דקות לסיום המחצית , 3/8 ל-25 יארדים עלובים + INT. אפילו הפאמבל של מוריס באנדזון (שגרם לסייפטי) באשמת הטוסינג הגרוע של גריפין... ג'ון גרודן דיבר על זה שהוא לא שיחק אפילו סנאפ אחד בפריסיזן ושיש לזה השפעה לא מועטה

מעבר לזה ויק נראה מצוין , ובינתיים שיטת ההתקפה המהירה של צ'יפ קלי נראית טוב. קו ההתקפה של פילדלפיה גם נותן לויק הרבה זמן. היו פעמיים שההגנה של הרדסקינס הגיעה אליו , אבל יחסית לכמות המהלכים העצומה שהם מריצים (30 מהלכים ברבע הראשון בלבד!) זה סביר ביותר.

אם לשפוט עפ"י המחצית הראשונה , יהיה מעניין ומהנה מאוד לראות את האיגלס העונה.

RoyBehar

New member
איגלס - סקינז

למה גועל נפש?
ההתקפה של פילי נראתה פשוט מפחיד במחצית הראשונה.
אני תוהה כמה זמן באמת הם יכולים לתחזק התקפה באוקטן כזה. מעניין אותי לראות איך זה יעבוד במייל היי עוד שבועיים, בכלל מעניין אותי לראות את ויק מול מאנינג בשוט אאוט.

בכל אופן, כמובן שהימרתי על וושינגטון, אז ברור שפילי ניצחו.
אבל לא מבין למה גועל נפש? אני ממש נהניתי מהמשחק הזה.

ESPN

New member
MNF

טוב, זה כמובן תלוי איך מסתכלים על זה. כן, ההתקפה של פילי הייתה טובה אבל במחצית הראשונה ההתקפה של וושינגטון הייתה מזעזעת. וזה עוד אנדרסטייטמנט. היה שם רצף של איבודי כדור ויארדים שליליים. אין לי את הסטטיסטיקות מולי אבל בטח לא היו להם יותר מחמישים יארד טוטאל במחצית.

במחצית השנייה זה התאזן ונהיה משחק באמת מותח וטוב. אז הגועל נפש היה נכון לרגע שכתבתי את זה בו כשהיה 33-7. האמת שאיך ששלחתי את ההודעה היה איבוד כדור של פילי והתמונה התחילה להשתנות.

rami vatury

New member
שאלה על משהו מהמשחק של פילדלפיה

מישהו יכול להסביר לי את המהלך של הטאצ'דאון הראשון של וושינגטון? אני לא מבין למה קבעו שהמהלך ממשיך ושזה לא אינקומפליט פאס?
תודה.

ofir50

New member
פילדלפיה - רדסקינס

המסירה של ויק הייתה מסירה אחורה, במקרה של מסירה אחורה זה לא נחשב מסירה.
לדוגמא אין הבדל בין מסירה ל-WR אחורה או השלכת הכדור ל-RB ופימבול של הכדור.
מבחינת התוצאה - במקרה של השמטת הכדור - שניהם פאמבל ..

regevs1

New member
להישאר למשחק הראשון היה קל...

ועוד עם 100% הצלחה בתחרות הפורום עם הניצחון הזה של פילדלפיה!!
מדהים שבכל תחרות ידידותית שלא קשורה בהתערבות כספית קטנה אני מהמר נכון ובשאר הזמן הכל הולך הפוך...

השאלה היא האם להישאר לראות את המשחק השני.
נשאר לי את אואן דניאלס מיוסטון בפנטזי שלי נגד ראיין מתיוז מ-SD. ואני בפיגור 100-98....
מתיוז כבר עם TD.
מבאס להתחיל את העונה עם הפסד...

regevs1

New member
סאן דייגו - יוסטון

ואיך שאני רושם את זה - TD של דניאלס!!!
חזרתי למשחק!! אבל עדיין בפיגור 107-105.
נראה לי שאני נשאר ער בינתיים.

WAS-PHI

שמע, לא כ ז ה נורא.
מחצית ראשונה מחורבנת,
מחצית שניה עם(כמעט) קאמבק לא רע בכלל..

omrili77

New member
PHI@WAS

כתבתי את זה ברבע הראשון, מהרגע שהדלקתי את הטלויזיה ראיתי רק פישול אחרי פישול, פדיחה אחרי פדיחה.
רק ברבע הרביעי RGIII התחיל לצבור חזרה קצת מהבטחון שלו, אני לא אגיד שזה היה מעט מדי אבל זה בהחלט היה מאוחר מדי.
סה"כ יצאתי מעודד מהרבע הרביעי, ואני שמח שלא חזרתי לישון כמו שאיימתי לעשות במשך 3/4 משחק.

RoyBehar

New member
טקסנס - צ׳ארג׳רס

אחחח... טוב לדעת שהדולטס לא איבדו את הכישרון שלהם לבעיטה בדלי. חששתי שזה הלך ביחד עם נורב טרנר, אבל יש מצב שזה בדי.אנ.איי של ריברס בכלל.

היה לך ספק?!

נורב היה ה OC האגדי של ה AMERICA'S TEAM של דאלאס ימ"ש.
גם כ HC הוא הנהיג את אחת ההגנות הכי מתוחכמות שמאנינג התקשה מולן דרך קבע.
בעיניי זה תמיד היה הקארמה של הטראש-טוקר השחצן הזה,רוורס,שמתפוצצת להם בפנים.

למעלה