OAK AT DEN

OAK AT DEN

O.k
ראיתי את הדרייב הראשון של דנבר.
ואני חושב שהכחתי את עצמי כגרופי רציני מספיק כדי שתהייה לי הזכות לבקש:
MERCY.

RoyBehar

New member
ברונקוס - ריידרטס

אל תבנה על זה חבר... אין רחמים כלפי צ׳וקלנד במייל היי.
בינתיים אני מה זה נהנה. המשחקים ביריבות הזאת מוציאים ממני את כל היצרים הכי לא ספורטיביים. אני רוצה לראות דם. אני רוצה לראות את טרל פריור יורד למגרש במחצית כשהוא שוקל מחדש את העתיד שלו בתור קוורטרבק.
אני רוצה שהאוהד הזה של אוקלנד שעכשיו הראו מוחא כפיים כמו טמבל כי סוף סוף ההגנה שלהם עשתה משהו, יבכה כל כך הרבה שבסוף המשחק יהיו שתי שלוליות, אחת שחורה ואחת כסופה מהאיפור המגוחך שלו, שבטח גם מסרטן.
אה כן, ואני גם צריך 65 נקודות פנטסי מהשילוב של מאנינג, מורנו וההגנה של הברונקוס...

כנ"ל

אתה רואה!
עכשיו תדבר יפה על ה Silver & Black כדי שלמאנינג תהייה עונה מושלמת ושניינו נהייה מרוצים..

RoyBehar

New member
ברונקוס - ריידרס

אז התפלק להם איזה ט״ד בפוקס...
תכלס זה כבר התחיל להיות מביך. אפילו נהיה לי קצת לא נעים על דניס אלן אבל אז נזכרתי שאלה הריידרס ועבר לי...
אין מה לעשות, אולי בסבנטיז לא הייתי בסביבה אבל את השנאה שלי לאוקלנד אני מטפח כבר שני עשורים.
אל תיקח את זה אישי, אבל בגדול אני די מתעב את רוב האוהדים שלכם. בעיקר את הטרולים שהיו נכנסים לפורום ולצ׳אט של הברונקוס ב2003 פלוס מינוס (אז כשאוקלנד עוד הייתה סוג של קבוצה רלוונטית בזמן שהברונקוס עוד חיפשו יורש לאלוויי).

חוצמזה, אני עדיין צריך עוד איזה 20 נק׳ פנטסי בשביל להיות רגוע.

RoyBehar

New member
ברונקוס - ריידרס

אני לא מאמין שהם מכניסים את אוסוויילר כשחסרות לי רק 2 נקודות בשביל לנצח בפנטסי!!!
אוף אפילו מרוב שהם מסריחים צ׳וקלנד מצאו דרך לדפוק אותי.
טוב, נשאר לי רק לקוות שמורנו יקבל כדורים או שההגנה תעשה נקודות...

כנ"ל

נגמר סביר.
טוב שרועי דיבר לא יפה,
כי כל פעם שזה קרה אל דיוויס התעצבן מלמעלה ועשה לו דווקא.

GO RAIDERS!
ALL HAIL THE SHERIFF!!!

RoyBehar

New member
ברונקוס - ריידרס

חצי נקודה!!! הייתה חסרה לי חצי נקודה!!!

טוב, נשימות עמוקות. עדיין פירקנו להם את הצורה ושום ט״ד בגרבאג׳ טיים לא ישנה את זה...

בכל אופן, שני דברים:
1. אם זה כל מה שהרוח של אל דיוויס עושה, זה דווקא מסתדר עם העשור האחרון של הריידרס כשהוא עוד היה חי...
2. לא מצליח להבין איך מסתדרת האהדה הדואלית הזו שלך. וכן, אני יודע שכבר ניסית להסביר את זה פה אלף פעם, אז אני לא אבקש ממך להסביר את זה שוב, אבל במפגש בין שתי הקבוצות האלה אין דואליות. או שאתה כתום וכחול או שאתה בצד המפסיד...

וזהו, בזאת סיימתי את מנת הרעל שלי עד הפעם הבאה, כשפייטון יבוא לבאס את כל המסכנים עם האיפור בחור השחור (כמובן בתנאי שהביוב לא יעלה שם שוב ויציף את כל המגרש...)

BAD BLOOD

רועי,
שאלתי אותך על זה כבר,ולא ממש ענית לי..
אני באמת לא מכיר ARCH-RIVALRY בין שתי הקבוצות,
ולא,יריבות ותיקה זה לא זה.
ARCH-RIVALRY זה דם רע,
זה ראיון מטנף,פציעה מלוכלכת,עוול נוראי שנעשה,
משהו שנשאר אתך,ומזין את הרעל.
אבל לא,
סליחה,
גם זה לא מספיק.
כי למשל,למרות כל התחרות,והדם וה IMMACULATE RECEPTION - עדיין היה איזשהו יחס של כבודד הדדי בין הסטילרס לריידרס.
לא,
זה משהו אחר,
משהו שנובע מאופי,ממנטליות,מהסביבה.
זה הבוז של GB בשנות השישים - שהזין את הנקמה של ה BEARS בשנות השבעים.
אלו חולצות הוואי של דייגו מול הצווארון הכחול של אוקלנד.
זה הכסף הגדול והסגל הנוצץ של דאלאס מול ה OLine העני של D.C
זה מה שזה.
[ואני לא מכיר את זה בין דנבר ואוקלנד]

RoyBehar

New member
אוקלנד - דנבר

מה לעשות, אצלנו לא מטנפים. זאת יריבות שנולדה מהמון משחקים צמודים, מהדחות הדדיות מהפלייאוף וממשחקים גדולים כמו הסנואו בול פייט מ2004 אני חושב שזה היה, ההדחה של אוקלנד (שהיו האלופים המגנים) ב73 ואינספור קרבות בשנות השמונים + כל סיפור מייק שאנהן ואל דיוויס שנתן ליריבות הזאת המון דלק.
במאנדיי נייט כל כך אוהבים את המשחקים ביניהם כי לא משנה מי מהקבוצות בצמרת ומי קבוצת תחתית, כמעט תמיד המשחקים צמודים.
וזה למה אני אישית שונא את אוקלנד. כי כבר עשר שנים שהם לא רלוונטיים והם פלוס מינוס השטיח של כל הליגה, אבל כשזה מגיע למשחקים מול הברונקוס פתאום הם נזכרים לשחק.
בגלל זה במשחקים מול אוקלנד, לא משנה כמה הריידרס גרועים באותה עונה, אני לא רגוע עד שההפרש עובר את ה20 נקודות.
מעבר לזה, האוהדים שלהם (אל תיעלב, לא מדבר עליך) טרולים מעצבנים שאין לתאר.

למעלה