| עונה 8 פרק 8

my name is eti

New member
| עונה 8 פרק 8

אהבתי את הפרק. חוץ מהסוף.
קס, כל כך התגעגעתי לקס. הסצנות איתו פשוט קרעו אותי מצחוק..

הסצנות בין דין לקס: אהבתי את ההתחלה כשדין אומר לקס שאם הוא מתכוון להיות איתם אז הוא לא נעלם לשום מקום אלא נוסע איתם.
הקטע שהכי אהבתי היה באמצע הפרק, כשדין אומר לקס "דבר איתי" ושקס מתוודה לפניו שהוא ניתק את הקשר עם גן עדן כי הוא לא רוצה להתמודד עם המעשים שלו והוא מפחד שהוא יהרוג את עצמו.

כל הפלאשבקים של סם עייפו אותי. אפשר לומר שרק הפלאשבק האחרון, כשהחברה נגלה שבן זוגה בחיים והמבט של סאם היה לי קצת עצוב.. אבל יאללה, מספיק עם הפלאשבקים המייגעים האלה..

הסיפור הכללי של הפרק היה נחמד, קצת מבדר אבל קצת אכזב אותי מבחינת איכות..

הכי מעצבן: הסוף. שוב פעם קס נפרד מדין וסם? שוב? למה? הדינמיקה בין שלושתם כל כך מדהימה, למה להפריד בינהם עד שסוף סוף הם התאחדו. למה ??

Ayelet 363

New member
בכללי

רק שלי לא הפריע האיכות. נראה לי שזה נהיה אחד הפרקים הכי אהובים עליי. אולי לא בטופ 10, מניחה שגם לא כל כך קרוב לזה, אבל יחסית, אחד האהובים עליי.

משי22

New member
פרק חמוד

כמו שאיילת אמרה, לא בטופ טן, אבל אחלה פרק.

וואו, ממש אהבתי את כל ההתחלה, שקאס מנסה לחקור את האישה, ושהוא מריח את הבחור המת...

כל הרעיון של הפרק, להפוך את הסרטים המצויירים של לוני טונז (שתמיד חשבתי שהם מזעזעים) לאמיתיים ולהראות כמה רע זה יכול להיות, היה בעיני מקורי ומצחיק. לייק ענק!

באמת סאם היה די במוקד של הפרק, וטוב לראות שהסיפור שלו מתקדם, אבל זה באמת מתחיל להימרח... אני רוצה כבר שיגמרו אותו ושנדע בדיוק איך ולמה הוא עזב את החברה שלו.

לא ברור באמת למה הם שוב מפרידים בין קאס לסאם ודין, עד שהחזירו אותו... מקווה שהוא לא יהפוך שוב לדמות שולית והזוייה.

ועוד משהו בקשר לג'ון- בעונות הראשונות אחרי שהוא מת (2-3) הבנים די התייחסו אליו בסוג של קדושה- כאילו, רצון להמשיך את הדרך שלו, לעשות מה שהוא היה עושה, דברים כאלו.
אחר כך בעונות 4-5 חל מהפך והם התחילו ממש לרדת עליו, להזכיר כמה לא בסדר הוא היה בכל מיני סיטואציות, בדרך בה הוא גידל אותם, הדברים שהוא הסתיר מהם... ובפרק הזה פתאום שמתי לב שהזכירו אותו די באגביות כמה פעמים, בלי כל המטען הרגשי שהיה מלווה אליו פעם אלא בהרבה יותר השלמה עם מי שהאיש היה לטוב ולרע- פשוט אבא שלהם. וזה היה נחמד.

איזה פרק נחמד!

היו כל כך הרבה בדיחות-סרטים-מצויירים
פחדתי שבזבזו את הכל בטריילר, אז ממש שמחתי לראות שזה לא המצב. That's all folks!

קצת כואב לי הלב על קאס. ז"א, עד שהוא התכונן להתמודד עם ההשלכות של המעשים שלו, נעומי הזו היתה חייבת להתערב? ועוד אחרי זה הוא צריך לשנות את התכנונים שלו בלי לדעת למה הוא עושה את זה. כל כך מתסכל! אוף. (יש לי תאוריה שדין וסאם איכשהו יצילו את סמנדריאל מתישהו, ואז הוא יגלה שקאס בחיים, ואז זה ידפוק לנעומי הזו את התוכניות. הלוואי שזה יקרה...)

הפלאשבקים של סאם... כל פעם שהוא בוהה לעבר האופק אני מתחילה לחשוב "אעע עוד פלאשבק.."
אבל לפחות נראה שזה מתקדם לאנשהו. ושבאמת הוא לא סתם נטש את הבחורה הזו בלי סיבה. כל הכבוד סאם!

ודין היה נהדר הפרק. גם עם הרגישות לקאס כשהוא התפרץ עליו, אבל בעיקר שהוא ניצל כל רגע כדי לזרוק בדיחות לוני טונס
כל כך אופייני שהוא יהיה זה שהכי יהנה מהמצב
"What's up, doc?"

למעלה