Exclusive: Schae Harrison Returns to

Exclusive: Schae Harrison Returns to

Exclusive: Schae Harrison Returns to The Bold and the Beautiful

הנה
http://www.tvguide.com/News/Bold-Beautiful-Schae-Harrison-1076966.aspx

Death ain't what it used to be. The fantastic Schae Harrison will join the growing list of daytime ghosts when she heads back to The Bold and the Beautiful as Darla Einstein Forrester. The popular character was killed off in a hit-and-run accident back in 2006. A rep for the CBS soap tells TV Guide Magazine that Harrison will be seen in at least three episodes — airing March 18, March 25 and April 7 — when Darla appears to her daughter Aly (Ashlyn Pearce) in spectral form.

As fans recall, a very drunk Taylor — played by Hunter Tylo — got behind the wheel one foggy night and hit Darla, never going public with it and never paying for the crime. Tylo will also return to B&B for an episode airing Feb. 28, in which Taylor and Eric (John McCook) flash back to the night of the accident. Will justice finally be done? Or is this a set-up for yet another shocking story? Our lips are zipped — but it's a doozy!

--------

http://soapcentral.com/bb/news/2014/0129-harrison.php

lior267

New member
הנה - לכל מי שלא מכיר את הסיפר...

a very drunk Taylor — played by Hunter Tylo — got behind the wheel one foggy night and hit Darla, never going public with it and never paying for the crime

גם אחרי שדרסה את דרלה למוות לא הלכה למשטרה !!!!!!!!!!!

טיילור המוסרית והצדיקה!!

Shiri from the block

Active member
יאפ! עשתה תאונת פגע-וברח וזהו.
ועוד הכי עיצבן אותי שסטפני עוד גילתה על זה ועודדה אותה לא לספר למשטרה!!!!
נראה לכם שהיא הייתה פועלת ככה אם זאת הייתה ברוק?? מה פתאום! הייתה ישר הולכת ומסגירה אותה למשטרה, או מנסה לרצוח אותה עם סכין או חבל כמו שהיא תמיד אהבה לעשות.

זה מה שמעצבן אותי בעיקר אצל סטפני וטיילור- הצביעות הזאת!!!!
העיקר להגיד על ברוק שהיא ככה וככה אבל לא לקחת אחריות על המעשים שלהן!!

Shiri from the block

Active member
ברוק תמיד לוקחת אחריות היא תמיד אומרת
"עשיתי כך וכך כי"
או "מצטערת/מתחרטת שעשיתי כך וכך"

אבל עדיין היא מודעת לטעויות שלה. בין אם היא רואה את זה כטעות או משהו תקין זה משהו אחר.. אבל היא מודעת למעשים שלה.

סטפני וטיילור, שאחד רוצחת והשנייה גרמה לגבר לאנוס את ברוק, הן לא מודעות לעצמן ועוד מטיפות לאחרים לחיות חיי מוסר וטוהר.

avivit3321

New member
נכון עשיתי אכלתי...

העיניים שלה מתמלאות דמעות צער
ואז כולם סולחים.

אחריות למופת לבכות ולמלמל צער ואז סולחים על כל מעשה.

כולל הבנות המטומטמות שלה

בדרך כלל מקובל שמשלמים עוד משהו חשוב על מעשים מגעילים ולא רק עיניים מוצפות דמעות.

דווקא בפעם שהיא שילמה שרידג' עזב זה היה על שטות

Shiri from the block

Active member
אולי כולם סולחים לה אבל לוקח להם זמן ברידג'יט לא סלחה ישר לברוק על מה שהיא עשתה לדיקן,
הופ לא סלחה ישר לברוק על מה שהיא עשתה עם אוליבר
רידג' לא סלח מהר לברוק על הרבה דברים שהיא עשתה בעבר.. רק בשנים האחרונות הוא ניהיה סלחן יותר
סטפני וטיילור אף פעם לא סלחו לה על שום דבר
קייטי עכשיו לא סולחת לה

רק הילדים שלה סולחים לה כי מין הסתם.. הם משפחה. הם צריכים ללמוד להתגבר על דברים.

avivit3321

New member
רחוקה מצדיקות

אבל גם אהובתכם ברוק רחוקה ממנה כרחוק מזרח ממערב.
הבעיה שאתם לא יכולים לראות זאת, או ישר מראים שמישהו אחר יותר גרוע.
אבל- כל הדמויות המרכזיות עשו רע כולל ברוק.... דירוג הרוע- נתון לשיקול אישי לפי השאלה את מי אוהבים יותר. אבל רוע יש בשפע ואצל כולם!!!!

lior267

New member
מתוקה - רצח ואונס זה קצת יותר רע מאהבה

לאדם הלא נכון.

להתאהב באדם הלא נכון זה לא רוע, זו חולשה וזה לא המתכוון.

לשלוח את האנס לאנוס מישהי ובסוף הוא אכן אונס אותה זה רוע וזה במתכוון.

לדרוס למוות ואחר כך לברוח ולא ללכת למשטרה זה במכוון - זה רוע.
להיות שיכורה ולנהוג זה משהו מודע!!

לשכב עם אבא של ברוק או עם החבר של הבת שלה ואפילו לא מתוך אהבה אלא רק מתוך מטרה לפגוע בברוק זה הרבה יותר גרוע ממה שברוק עשתה שזה התאהבה בדיקן שבכלל לא אהב את ברידג'ט והיה עוזב אותה בכל מקרה שכן הוא התחתן איתה רק כדי לפגוע במשפחת פורסטר וממש לא מתוך אהבה.

avivit3321

New member
נו באמת

לא מתייחסת לספור של האונס- לא ראיתי את הפרקים הללו וסטפני כבר מתה.
יש הבדל בין שכרות והריגה בשוגג ואפילו בריחה לבין רצח. לא יעזור עובדה שהאישום אף פעם לא רצח- לא יעזור איך תעקמו את המציאות באף מקום בעולם זה לא נחשב רצח ולצערי זו עבירה שכיחה.

מדבריך אני מבינה שברוק התאהבה בדיקן, באוליבר ולמרות שרידג' הוא הנפש התאומה שלו על הדרך היא התאהבה גם באח וגם באבא.

מה שמפריע לי זה הצורך של מעריצי ברוק כל הזמן להוכיח שטיילור יותר גרועה. כולם שם כולל ברוק עשו דברים שאין לעשות, למרות שאני מעדיפה כמעט כל דמות נשית על פני ברוק, זה עדיין לא גורם לי לחשוב ולו לשניה שהדמות שאני מעדיפה מושלמת, אני תמיד אומרת לעצמי - למרות, כן למרות המעשה היא נראית לי.
באמת שאין לי כל בעייה עם האהבה או ההערצה שלכם לברוק, יש לי בעייה שהיא תמיד בסדר, אפשר להעריץ דמות ולהגיד שפה היא לא הייתה בסדר, לא קורה כלום.
כאשר היא כבר עושה משהו לא לעניין - ישר אתם חופרים מה טיילור וסטפני ז"ל עשו יותר גרוע. לא מצליחה להבין מה הקשר, אם מישהו שאוהבים עושה רע, אפשר להמשיך לאהוב את האיש ולא את המעשה.

באשר להטפה האינסופית והצדקנות- כולם נגועים בה, זה באמת טפשי לעשות מעשה רע ולהתנהג כאילו אתה מושלם - אבל כולם נגועים בטמטום הזה.

בקיצור- אפשר לאהוב מאד את ברוק...אבל לחשוב שהיא מושלמת ... בדיחה

Shiri from the block

Active member
יהיה מעניין! אני שמחה שמביאים את העלילה הזאת קדימה סוף סוף.
הגיע הזמן שידברו על מעשים רעים שנעשו בסדרה שלא נעשו ע"י ברוק (שזה בעצם להזכיר במשך 15 שנים את אותו מקרה)

7 שנים אני מחכה לעלילה הזאת

מה אתם אומרים? מה הולך לקרות?

1. אלי וטיילור יהפכו ליריבות חדשות בסדרה, המשקעים מהעבר יביאו אותן לתפוס צדדים מנוגדים גם בדילמות ובאירועים עכשויים.

2. טיילור תרצה לקבל את סליחתה של אלי. דרלה תופיע בחלומות של אלי ותשכנע אותה לסלוח לטיילור. השתיים יתפייסו ויהפכו לאמא ובת, וזה יכשיר את המקום של אלכסנדריה כמחליפה של סטפי במשולש עם הופ וליאם...

אני לחלוטין מעדיף את האפשרות הראשונה... אבל הרבה יותר צפוי שהם יבחרו בשניה...

Shiri from the block

Active member
מעדיפה את הראשונה לגמרי! די
צריך שיהיו גם לטיילור שונאים בסדרה.
אי אפשר לסלוח לבחורה על הרג אבל לא לסלוח לבחורה ששכבה עם הבעל של הבת שלה! זה מעצבן כבר.
הלוואי ובמידה וטיילור תחזור (מה שעדיין לא נראה לי שיקרה) אלי תיהיה האוייבת הכי גדולה שלה ותשנא אותה ותזכיר לה את כלללללללל השטויות שהיא עשתה במהלך השנים גם.

avivit3321

New member
במציאות

לצערנו יש הרבה יותר תאונות קטלניות בגלל שכרות מאשר
נשים ששוכבות עם הבעל של הבת שלהן... או עם החבר של הבת שלהן... או עם הבעל של האחות שלהן...
עדיף בת נבגדת מאדם הרוג- אבל העובדה שחטא השכרות
נפוץ הרבה הרבה יותר מחטא הבגידה עם החתן שלך, החבר של הבת שלך והבעל של אחותך...
מראה שחטא השכרות עם כל הצער, הוא חטא אנושי הרבה יותר...

למעלה