CLE-BUF

• פותח הנושא ESPN
  • פורסם בתאריך

ESPN

New member
CLE-BUF

כנראה שאף אחד לא קם בלילה לראות את המשחק בין שתי מעצמות הפוטבול שהן קליבלנד ובאפלו. גם אני לא. אבל ראיתי היילייטס וככל הנראה זה היה משחק די מלהיב. או עם הרבה אקשן וניקוד גבוה, לפחות.

אני הלכתי עד הסוף עם קליבלנד וילד הפלא החדש שלהם בראין הוייר: בפנטזי עליתי עם ההגנה שלהם, הורדתי את פרד ג'קסון לספסל (בעיקר בגלל שהוא היה פצוע כל השבוע, אבל גם בגלל המאצ'אפ והשבוע הקצר) ובצעד סמי התאבדותי ב12 בלילה גם לקחתי אותם בהישרדות.

אז ילד הפלא הוייר נפצע אחרי 2 מסירות. יתכן ומדובר בפציעה משמעותית (ברך). בכל זאת הבראונז הצליחו לנצח, הרבה בזכות ההגנה והספיישל טימז שתרמו טאצ'דאון כל אחת. כך שבשבילי זאת הייתה בחירה טובה מאוד בפנטזי למרות 24 נקודות שבאפלו שמו על הלוח. דווקא ציפיתי למשחק עם ניקוד נמוך אבל אני אקח את זה בכיף. בסופו של דבר הספסול של ג'קסון הייתה הטעות היחידה מבין שלוש הבחירות שעשיתי כי הוא קיבל את הכדור הרבה למרות הפציעה ועשה שני טאצ'דאונים.

עוד בקשר למשחק עצמו - גם אי ג'י מנואל חטף תאקל בברך ונפצע, יתכן פציעה רצינית (בנסיבות די דומות להוייר, אגב - שניהם רצו יותר מידי עם הכדור ותוקלו בדרך לסלייד (הויר) והאאוט אוף באונדס (מנואל) ). כשראיתי ששני הקורטרבקים נפצעו לפני שראיתי את ההייליטס רציתי להאשים את השבוע הקצר והשטות שהיא Thursday night football אבל כשרואים את המהלכים, רואים שזה לא קשור, פשוט פציעות שהן תולדה של התיקולים. הפציעה של מנואל אולי נותנת לנו גם פתרון לנושא שנדון פה בשבוע שעבר בקשר לגורלו של ג'וש פרימן. פרימן שוחרר מהבקס אתמול ולהערכתי אם הפציעה של מנואל רצינית הם יחתימו את פרימן כי הבאקאפ שלהם היה נוראי.

metalgod1

New member
אני ראיתי את המשחק בשידור ישיר בגיים פאס

אולי באמת אני היחידי שהיה ער בשעות האלו והאמת היא שדי נהניתי מהמשחק, חבל באמת על הפציעות שהיו במשחק, אם אני לא טועה קליבלנד איבדה במשחק גם שחקן הגנה שקיבל קוצר נשימה ופונה לבית החולים,
הרמה במשחק לא היתה גבוהה אם כי היו כמה מהלכים מצויינים ובאמת מה שניצח לקליבלנד את המשחק היה בעיקר מהלכים של הגנה וספיישל טים.

ESPN

New member
(גם מעלי) אותו משחק

הוייר קרע את הACL, גמר את העונה. תמיד עצוב לי על שחקנים כאלו שמקבלים צ'אנס שחיכו לו המון זמן ואז ישר נפצעים (הויר היה הבאק אפ של בריידי הרבה שנים בניו אינגלנד, למי שלא יודע). בכל אופן, זה מכניס את פרימן גם לדיון בקליבלנד.

BOSTON 86

New member
ספויילר קליבלנד-באפלו

החלטת פנטזי טובה בקשר להגנה של קליבלנד. כבר בדראפט כשבחרת אותם כתבתי שזאת החלטה יפה

eran113

New member
אותו משחק

בגלל אילוצים שונים צפיתי במשחק רק בשבת בבוקר. והמשחק הזה הוא הסיבה למה אסור לפספס משחק פוטבול ולא משנה איזה קבוצות משחקות.
מכון שהמת לא התעלה לרמה הכי גבוהה אבל זה היה משחק פוטבול מהנה למדיי ובהחלט ה- TNF הטוב ביותר עד כה העונה.
לי דווקא הייתה תחושה בתחילת המשחק שבאפלו ינצחו וזה גם מה שרציתי שיקרה. לאחר הפציעה של הויר הסיכוי שלהם היה גדול יותר, במיוחד איך שווידן שיחק במהלכים הראשונים לאחר כניסתו.
הפציעה של מנואל, שלדעתי הוא יכל להמנע ממנה אם הוא היה גולש או יוצא החוצה, גרמה לקליבלנד לקחת את המשחק. ווידן וההגנה של הבראונס קיבלו בטחון גדול ומסכים עם יעל ה- QB המחליף של הבילס פשוט לא טוב.

אני לא חושב שפרימן הוא אופציה לקליבלנד. אני לא יודע כמה הוא יותר טוב מווידן. קליבלנד בטרייד על ריצ'רדסון הראו שהם רוצים לבנות את עצמם מחדש ולטווח הרחוק. את הסופר בול הם לא יקחו השנה והם גם לא יגיעו לפלייאוף לדעתי (גם עם הויר לא היה נפצע) ולכן יהיה נכון מצידם לחכות ולראות איזה QB הם יכולים לקחת בדראפט הוא בעזרת טרייד.

Little Boize

New member
BROWNS - BILLS

אני קמתי כמו (כמעט) כל חמישי... (שבוע שעבר.. הייתי שיכור אחרי חתונה ונרדמתי ברבע הראשון)...

היה פשוט משחק נהדר.. קמתי למשחק בחוסר מוטיבציה כי חשבתי שזה יהיה משחק משעמם ממש אבל הופתעתי לטובה ממש... ההגנה של קליבלנד שיגעון (חוץ מהפשלה נגד SPILLER).

חוץ מזה שפשוט חבל לראות איך ברגע ששני ה QB של שני הקבוצות נפצעו המחליפים שלהם פשוט לא תפקדו כמו QB ב NFL (ואם כל הכבוד ל ווידן לדעתי הוא שיחק לא טוב בכלל..)

למעלה