BB15E12

אורישקי

New member
BB15E12

הקטע עם הMVP ממש עזר למסתורין בבית, מעניין אם יגלו את זה ובכלל עד מתי זה יימשך.

מבין כל שלושת האלמנות הייתי רוצה שג'ינה מרי תודח אבל כנראה שזה לא ייקרה. אני חושב שבשבוע הבא יהיה מהפך בבית ואני מקווה שאמנדה תשאר אחריו כי מתחילים לקלוט אותה.

אורישקי

New member
אה ו

אני מאד אוהב את ג'אד והוא משחק מאד טוב אבל ראבק מה הוא היה צריך את הוטו הזה על הראש שלו? לא היה שווה את הבידוד.

biסk

New member
1512

אוף נראה לי שארין תעוף מחר!

הלוואי שיקרה נס והיא תישאר.
נראה כאילו היה שבוע מטורף אבל בסוף נשארנו עם 3 מועמדות להדחה מאותו "צד" בבית. באסה.

מצד אחד אני גאה בעצמי שלא קראתי ספוילרים כל השבוע ומצד שני אני מרגיש כאילו פספסתי את כל האקשן האמיתי.
באיזה אתר אתם קוראים את הפידס? תמיד אני מוצא אתרים חופרים כאלה שממש מתארים כל רגע ורגע בבית במקום את הרגעים החשובים באמת...

אילקו

New member

זה רק מראה כמה מסתורי ומזימות יכל להיות, אם אליסה לא הייתה כל שבוע MVP, והיו עושים את זה בעונה שכולם אנונימיים לא כמו עכשיו!
חבל.... אבל עונה מעולה וממש לא משנה מי מהבנות יודחו, כל אחת מעצבנת בצורה שונה

Oukami Kun

New member

מודה שהייתי נגד הטוויסט של הMVP, אבל התוצאות מדברות בעד עצמן- היה כאוטי ואסטרטגי כמו שלא היה כבר הרבה זמן.
בגדול אני חושב שהייתי חושב כמו דיירי הבית לגבי אליסה, כי זה ממש מהלך חכם שמוריד ממנה את האש.
בתאכלס, אם דיירי הבית חכמים הם מעיפים את ייטלין. לארין אין שום סיכוי לזכות, היא שרפה את עצמה מול כל הבית, ככה שלהשאיר אותה לא אמור להוות מכשול לזכייה. ג'ינה מארי לא שחקנית אסטרטגית במיוחד אבל היא יכולה להיות יעילה כקול נוסף. קייטלין, מבין השלוש, היא הכי חכמה והכי מסוכנת מבחינת תחרויות. והיא גם הכי יפה, אבל זה לא קשור.
מה שבטוח, השבוע לא יודח בחור בבליינדסייד

אני בהלם שארין עדיין לא מבינה שהיא גזענית. יכול להיות שהיא חסרת טאקט ברמות מטורפות ולא באמת שונאת הומואים ושחורים, ובמקרה גם חסרת מודעות עצמית ברמות של אבי-מריה. בינתיים בבית, הכול נלקח ברוח טובה. אפילו כשאמנדה מחקה את אליסה שלא מבינה מי ה-MVP, שתיהן צוחקות. כמובן שזה יכול בהחלט להיות השקט שלפני הסערה. בינתיים, האוורד וספנסר משחקים בתפקיד הפלוטרים החכמים. אני חושב שהם יבחרו להעמיד דווקא את אמנדה אחרונה, כי אליסה והלן לקחו עמדות כוח מספיק פעמים. חוץ מזה, אני לא בטוח שהאוורד יודע שדווקא הוא המטרה של אמנדה. חוץ מזה, אנדי לא יבגוד בהלן, קשה לי להאמין שג'סי תהיה שם, אולי קנדיס אבל גם לגביה אני לא בטוח. חוץ מזה, אין להם סיכוי במשימות HOH קלאסיות. הם הוכיחו את עצמם לרעה במשימות זיכרון וקשה לי להאמין שהזרועות המאסיביות שלהם יתפקדו טוב מספיק גם אם יעשו להם משהו קצת לא הוגן, בסגנון הפיינל 4 של עונה 12.

בינתיים, כמעט בוודאות אין להם סיכוי, כי רואים שאנדי, ג'סי וקנדיס חזקים עם הרביעייה. תוסיפו את זה שסביר להניח שאחת מהאלמנות תודחנה מחר, והם הולכים להתפרק חזרה בקרוב מאוד. הרביעייה גם קולטת דבר מאוד מעניין... הברית כל-כך חזקה, שהם קולטים שאם אף אחד מהם לא ה-MVP, זו כנראה אמריקה! בינתיים השקט נשבר כשאליסה מועמדת להדחה. הגבר היחיד שמתמודד במשימת הוטו, חוץ מג'אד, הוא מקריי. ולמזלי, החשודה העיקרית היא *לא* אמנדה. הברית כנראה חזקה מספיק כדי שלא יחשדו בבגידות. במקום זאת, הקרב הוא בין האלמנות לבין, איכשהו, אליסה עצמה. ארין ללא ספק משחקת את המשחק ואני רוצה שהיא תישאר השבוע. מצד שני, ארין עושה לאמנדה מניפולציות. זה בוודאי לא טוב לתדמית שלה כאסטרטגית הראשית של הבית. במשימה עצמה, היחיד שלא איכפת לו הוא מקריי, הוא מעדיף להרוויח את הפרסים. חלק מהעונשים נוראיים. אין לי מושג למה ג'אד היה צריך את הבידוד, אבל שיהיה.

במקום אליסה מועמדת ג'ינה מארי. אני מת שהיא תודח אבל לדעתי אחת מהבנות היותר חכמות, יותר מעניינות ויותר יפות תודח. בסוף הטוויסט לא העלה חשדות לגבי אמנדה, והדבר היחיד שיכול להיות לרעתה הוא אם מקריי יזכה ב-HOH, יחליט לנקום באליסה על ההערות שלה (שוב, יכול להיות שהיא הייתה שיכורה) ואז אליסה תזכה ב-MVP ותעמיד את אמנדה בתור נקמת נגד. בתקווה מחר, לאחר ההדחה, נגלה שאין סדר עולמי חדש.

למעלה