BB14E19

אורישקי

New member

ג'ן הזו ממש מפגרת, היה עדיף שנשארת משעממת. היה עדיף שהייתה עפה למרות שזה מתוק גם לראות את בוגי עף.
בריטני הרגה אותי בנאום פרידה שלה ממנו! בכלל כל רגע איתה זה פרייסלס. והתגובה של בוגי לבגידה של איאן הייתה קורעת.
איאן עשה טעות שזכה בHOH הזה, היה צריך להמשיך לשחק את עצמו עם בוגי ופרנק ועכשיו אם פרנק לוקח HOH איאן יכול להיות בבעיה.
הברית הזו של הקוואק פאק פשוט שולטת בבית ואני מת שהם ייתפוצצו איכשהו. אבל אני לא רואה את זה קורה. הבנות במצב מעולה. בריטני מחוברת לשיין ואני בטוח שדן ירצה להשאיר אותה לפני שיין אם זה יהיה ביניהם כי היא פחות מאיימת וגם קואוצ'רית עבר. דניאל ושיין ברומנס מוזר וכמובן יש לה את דן. יש מצב גם שדן ושיין ייפנו אחד נגד השני קודם אבל... לא יודע. בא לי שפרנק ייקח HOH (אני הבטחתי לעצמי לא לקרוא!) וששיין יודח, הוא הכי פחות מעניין כרגע.
אשלי דווקא חמודה! העדפתי ששני הפלאוטרים האחרים יודחו, ממש מוזר הקטע עם הדיבור הקטוע שלה והגב שנתפס לה וההליכה הזו, זה נראה כאילו היא מסוממת.

NP16

New member

ג'ן באמת אדיוטית, מה עבר עליה?
זה עוד אחרי עריכה.
היא גם ממש שמחה להדיח את אשלי בגלל שאשלי הדיחה אותה.

ההדחה של בוגי באמת הייתה קורעת עם בריטני האלופה וההודעה של איאן
הקהל ממש מפרגן לאיאן!!שפרנק זכה הם צעקו בוז

וכל הכבוד לבוגי שככה פירגן לאיאן על השנייה הראשונה שהוא שמע,זה אפילו לא אחרי זמן עיכול,הוא מייד הוריד בפניו את הכובע ולא כדרך ביטוי
, העלה לי הרבה נקודות אצל בוגס!

איאן כבר חשף את עצמו שהצביע נגד בוגי, ועוד לחש לו דברים שגרמו לפרנק ובוגי להבין. זה כבר לא משנה. לפחות ככה הוא מראה יותר אמון לברית שלו, פרנק בכל מקרה יעדיף ללכת נגד דן ..
אשלי עשתה את שלה יפה לה שרצתה להתקדם עם בוגי..זה באמת היה הצעד החכם מבחינתהולא הלך אבל בסדר מושבעת ראשונה אחלה תפקיד לא מצער במיוחד שהודחה

אני ממש לא רוצה שפרנק ייקח HOH, מצידי שימשיך לקחת ווטו, אבל HOH זה מסוכן לפייבוריטים שלי...אלא אם הוא יחליט לשים את דניאל ואז הבית ידיח אותה,אולי יש סיכוי לזה. אם זה יהיה המצב אז סבבה

אני גם כבר קלטתי די מזמן

שאיאן הוא פייבוריט של אמריקה.
לדעתי הוא בטוח זוכה בכסף אם הוא לא מגיע לגמר.

אורישקי

New member

יש מצב שזה יהיה גם דן, למרות שמתים על איאן באמריקה דן וגם בריטני שניהם מאד פופולאריים באמריקה עוד מהעונות הקודמות.

niro62

New member
מתי שלא מגלים בפרק ההדחה

מי הHOH הבא אז אני בודק גם בפידס, זה מתבקש, ולפי דעתי זה חלק מהסדר של התוכנית

amitooshacham

New member

שונא פרקי הדחה כפולה. במיוחד הפרק הזה, שהרגיש מאוד לחוץ ולא היה ברור למה העיפו את אשלי. הייתי בטוח שג'ו גמור.
מקווה שפרנק יזכה ב- HoH, לא כי אני אוהב אותו, רק בשביל שיהיה קצת מעניין.

Nameless One

New member

אשלי,לצערי, השמידה את המשחק שלה ביום אחד, אם הייתה נשארת סתומה ולא מזיקה כמו שהיא עשתה עד עכשיו, ג'ן הייתה עפה.
לגבי ג'ו, לא הראו את זה בפרק אבל הוא בסוג של ברית לא רשמית עם הרבעייה של דן-דניאל-שיין-בריטני, למעשה דן טפטף כל השבוע לשאר הברית שאי אפשר לסמוך על איאן, והוא זורק אתגרים כדי להמנע מהחלטות, זה לא בדיוק המצב אבל זה ברור שדן לא רוצה את איאן בהמשך, הוא אהוב מידי ויחסית טוב בתחרויות. חברי הברית של הרבעייה קיוו להשתמש בתירוץ הזה כדי להפטר מאיאן ולהחליף אותו עם ג'ו. מאוד מזכיר את המצב של קוקרן אחרי שהוא בגד באוזי.

NP16

New member

לא ראית שאשלי הצביעה בעד בוגי? ואז גם אמרה את זה בנאום.
מעניין באמת למה לא גם מראים שג'ו הוא הבובה של שיין,הוא הכי נאמן לשיין במשחק. והוא לא מודע שאיאן עם שיין+בריטני+דן+דניאל, לכן הוא מחשיב את עצמו מקום חמישי שלהם(יש גם איזה סיכוי שבאמת הוא יהיה) ונאמן להם לגמרי (הוא גם זה שהלשין על אשלי עוד לפני ההצבעה שלה, לפי הפידס לא שקל לשנייה להשאיר את בוגי).

Boran

New member

או מאן!

מישהו הבין מה מה איאן אמר לבוגי לפני שבוגי יצא מהבית? בוגי אמר שזה רפרנס למשהו שבוגי אמר בעונה 7 שגרם לשומע להבין שבוגי בעצם משחק עם הצד השני, אבל לא ממש הבנתי את הרפרנס (או שאני סתם לא זוכר מה קרה בעונה 7).
ללא ספק אלו היו הודעות הפרידה הכי טובות בכל העונות בערך - איאן מלך ובריטני אלופה, והתגובות של הקהל ובוגי רק הוסיפו.
כשאיאן שם את אשלי ופרנק זה נראה כמו מישהו שמתנקם בחברה שבגדה בו עם מישהו אחר והורג את שניהם

פרנק זוכה בוטו - לא ייאמן. פשוט לא ייאמן. היה צריך לנסות לעשות לו באקדור - ככה עוד היה סיכוי כלשהו שהוא לא היה משתתף בויטו, וזה היה זמן מעולה. זה מרגיז אותי לחשוב שבנאדם יכול לנצח לסירוגין הו"ה - ויטו ולהגיע ככה לגמר, על פני אנשים שבאמת משחקים את המשחק.
אני קצת לא מבין למה איאן לא שם את ג'ן כמחליפה - הרי גם ככה היא כועסת ששיין שם אותה על הבלוק, אז למה לא להיפטר ממנה, וככה גם נפטרים ממישהי שכבר כועסת, וגם לא יוצרים יריבים חדשים?

niro62

New member

חבל על בוגי, מקווה להמשך טוב ושפילו את הקוויק פאק, אני חושב שעכשיו יהיה מעניין כי לדעתי דן הולך ללכת נגד איאן, ובריטני ושיין הולכים ללכת נגד דן. דן משחק מדהים בעונה הזאתי, גם בריטני, ופרנק הוא לגמרי ההברקה של העונה, ביחד עם איאן כמובן. אבל ממש שמחתי שפרנק לקח את הוטו וזה הוטו השלישי שלו במשחק, בדרך לגנוס לדניאל את תואר אלופת הוטו (או לג'יימס לא זוכר מי מחזיק בו)

niro62

New member
מש"ש לפידס

פרנק זכה בHOH, יאווו איזה מלך פשוט תותח HOH שלישי שלו, השיא עד היום זה 4 HOH בעונה מקווה שהוא ישבור את השיא הזה. אם הייתי במקומו הייתי מעמיד את בריטני ושיין להדחה ואז יותר מ50% שהוטו ישומש והוא יוכל להעמיד את דן להדחה ולהעיף אותו ולמעשה לפתוח את כל המשחק מחדש, ניראלי ואני מקווה שזה יהיה שבוע שהכול ישתנה בו

B R A Y E R

New member
מנהל

מדהים איך במשחק הזה דברים משתנים כלכך מהר.
התבאסתי שג׳ו הסתומה לא עפה במקום בוגי, שאני לא מחבב בתור בן אדם אבל הוא בהחלט דמות מעניינת.
בכל מקרה היה גם סיפוק קל לראות את הבועה מתפוצצת לו בפנים אבל הוא באמת שמר על הכבוד שלו ויצא כמו בן אדם בלי מרמור. ואיך שהוא הגיב למה שאיאן אמר בקלטת היה מאוד יפה

אני לא מאמין אבל עודדתי את פרנק בוטו, וממש שמחתי שזכה! זה יכל להיות ממש מצער אם ככה בקלות הוא היה מושמד, ועכשיו שבוגי בחוץ מעניין אותי לראות איך הוא יסתדר (למרות שהוא די השמיד את עצמו לדעתי)
ג׳ו הרג אותי בנאום לפני הצבעה

ותודה לאל הסתומה עפה!

אני ואורישקי עשינו דיל שבוע בלי פידס, מקווה שיהיה מעניין!

B R A Y E R

New member
מנהל
עוד משהו

אהבתי שדן לא נפל לנסיונות של בוגי להתגרות בו ולא התחיל לריב איתו. ישב וקרא ספר והתעלם. הכי חכם.
הזכיר לי מאוד את הדרך בה פעל אחרי שהעמיד להדחה את מישל בעונה 10.

פרנק ובוגי מנסים להתגרות בדן, כדי שיהפוך למטרה, אבל דן סתם מבליג וקורא ספר
לא כך עם ג'ן. שוב, בפעם המיליון, נפתחו שערי שמיים וירד מבול ההתחסדות על הארץ. למה דווקא היא
כל מה שרציתי זה ייצוג מכובד בתור מטאליסט! במקום זה קיבלתי מתחסדת מצויה ואת מתמודד הריאליטי הכי גרוע אי פעם
אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל בילי, פאקינג בילי, המתמודד שהצהיר על אהבתו לאישה מהשבט השני באמצע מועצת השבט, הוא עדיין ברירת המחדל שלי.

ובכל זאת, אני שמח שבלון האגו של בוגי התפוצץ. ויותר חשוב, הוא הפסיד בכבוד. לא חשבתי שהוא יהיה מסוגל לעשות זאת, אבל הוא הפסיד בכבוד. בריטני עם ההודעת פרידה הכי טובה EVER!!!
בוגי מוריד את הכובע בפני איאן, תרתי משמע, ועם הכבוד שהוא הראה בהפסדו, אני משיב לו הרבה מהכבוד שהוא איבד לאורך העונה והעונות הקודמות שבהן הוא השתתף. ועכשיו איאן הוא HOH. האם פרנק יודח סוף סוף?

לא, בגלל שהוא זכה בוטו שוב! לא ייאמן, מתחיל להזכיר את שלטון המשימות של אדי ופיגו בפורום. אשלי מודחת, שיהיה. עכשיו שפרנק יזכה ב-HOH ויעשה את העונה קצת פחות צפויה.

Double U

New member

אני די מופתע אני חייב לומר.
כבר הגיע שלב המושבעים ונשארו רק דן ובריטני מהשחקנים החוזרים? הייתי בטוח ההפקה הולכת לשמור עליהם מכל משמר. אבל הנה כבר בוגי וג'אנל עפו והמשחק עדיין מעניין!
מה שכן אין עכשיו שום מחנות...זה ברית הברווזים נגד פרנק/ג'ן/ג'ו. ה-3 האחרים אפילו לא ממש יחד עד כמה שידוע לי. כרגע רק ל4 אנשים יש סיכוי ממשי לנצח והם פרנק, דן, בריטני ואיאן. האחרים יכולים לארוז!

יאאאא פרק ההדחה הכפולה עבר בשלום!
פחדתי שאחד מברית הקוואק פאק יודח.
אז קודם כל-
ישששששששששששששששששששששששששששש!!!!!
בוגי הודח והוא אפילו לא מושבע!!!!!

בריטני מלכהההההה

איאן זוכה ב-HOH ולדעתי הוא היה צריך להעמיד את ג'ן ואשלי,
כי ברור שהווטו הולך להיות באותה מתכונת כמו בשנים קודמות ופרנק יכול לזכות בזה בקלות.
עכשיו פרנק כועס בערך על כולם

מעניין אם הוא יזכה ב-HOH את מי הוא יעמיד להדחה...
ג'ו הרס אותי מצחוק בנאום שלו

אשלי מודחת. חבל שלא ג'ן.
מחכה לראות מה יקרה הלאה...

למעלה