BB14E17

כרגיל בוגי האפס הולך על הכסף.
מזל שלשיין, דניאל ואיאן יש ביצים ללכת על ה-HOH.
אשלי לא סגורה על עצמה, היא אמרה שהיא הולכת על ה-SAFETY ואז היו כמה פעמים שהיא מילאה את ה-HOH

בריטני זוכה ב-SAFETY! מלכה

יפה שאנשים ממשיכים למרות שאין להם סיכוי לזכות. או פרייארים?
באסה שבוגי זכה בכסף...
שיין זוכה ב-HOH!!!!!! מלך

למרות שהייתי מעדיף שדן יזכה, כדי שאם הם יחליטו להתהפך על פרנק ובוגי כל האשמה לא תיפול על שיין...
בכל אופן, הכי חכם בהתחלה להעמיד את ג'ו/אשלי/ג'יין
ואחרי הווטו מקסימום להחליט מה עושים.
מוזר שפרנק לא עולה לראות את החדר של שיין...מילא ג'ן שנפצעה במהלך המשימה, ועוד אחר כך היא כן עלתה.
בריטני עם הכפפות

איזה דייט מוזר חחחחחחחחחחח
אוקיי אז תיבה מוזרה צצה לה בבית, וכולם נלחצים...
בסופו של דבר, שיין מעמיד את בוגי ופרנק להדחה.
יהיה מעניין זה בטוח.

niro62

New member

ווואאאוו איזה באקדור יפה. חבל לי שאו בוגי או פרנק ילכו הביתה מקווה שזה יהיה בוגי או אף אחד מהם. איאן משחק ממש טוב בעונה הקודמת דיברנו שיש פלוטרים שלמעשה סתם נמצאים בבית ולא עושים כלום ובגלל זה מתקדמים (אדם) ויש פלוטרים שזה ממש הדרך משחק שלהם (ג'ון, אליסון
) איאן הוא מהסוג השני ולדעתי בעונה נורמלית ששני הצדדים זוכים בHOH הוא היה יכול להגיע לגמר בקלות, לא יודע אם זה יקרה העונה כי כל המנצחי משימות הם בצד אחד של הבית במיוחד עם פרנק עוזב השבוע וגם לא ניראלי שאם אשלי / ג'ן / ג'ו יקחו HOH הם יעזו להעמיד אחד מהברית השנייה אלה ישוכנעו ובסופו של דבר יעמידו את עצמם

Nameless One

New member

זה כנראה השלב בו העונה מתחילה לאבד את המומנטום שלה, בבית יש ברית מרובעת חזקה של שיין,בריטני,דניאל ודן שמשתמשים בכל מיני נספחים כדי לשלוט על הבית. (בוגי-פרנק סיילנט סיקס, איאן קווק פאק)
הבעיה עם הברית הזאת, לפחות מבחינת עניין בסידרה, היא שהיא מרכיבה את השחקנים היחידים שיכולים לנצח בתחרויות, ככה "שהאופיזיציה" שלהם לא יכולה לעשות כלום, וזה גם לא נראה כאילו שהם רוצים לעשות משהו, אפשר היה לראות את זה בבירור בתחרות שם אף אחד מהשחקנים שבסיכון אפילו לא ניסה להשיג את הHOH, הם פשוט מנסים לשרוד עוד שבוע, והם לגמרי clueless בקשר למצבי הכוחות בבית.

מהבחינה הזאת טוב שהfast forward מגיע השבוע, התחרויות בו הן בד"כ מהירות ויותר מבוססות על מזל, וכרגע מזל זה הדרך היחידה בה לוזרים כמו ג'ן,ג'ו ואשלי יצליחו לזכות במשהו.

NP16

New member

לא מפריע לי שדן ובריטני ימשיכו לשלוט :)
ברית שאני מספיק אוהב.(אם כי את דניאל לא הכי) בייחוד כשהצד השני באמת לוזרי.אז יהיה קצת משעמם אולי אבל זה יהיה שווה את זה.שחקנים כמו ג'ן אשלי וג'ו לא מעניין לראות בכוח זה יהיה מבאס לטעמי.
גם אני לא יודע עד כמה איאן שם מקום 5 בהכרח ונספח... לדעתי הוא יצליח להגיע מעבר..

Nameless One

New member

לא אמרתי שאיאן ספציפית יסיים בפיינאל 5, מה שאני כן אומר שאיאן ניתן להחלפה בכל רגע, דן כבר חשב על הרעיון להחליף את איאן בג'ו בפיינאל 6.
וברור שדן צריך לזכות, רק על זה שהוא צריך לסבול את הבכיינות של דניאל כל שבוע מגיע לו את הנצחון.

אורישקי

New member

פשש מעניין.
אני מצטרף למה שאומרים כאן, זה קצת מבאס המצב כוחות כי יש 4 מתמודדים שאני גם מאד אוהב וגם תותחים במשימות שיש מצב שייקחו כל HOH מעכשיו בברית, בצד השני יש עוד שני מתמודדים שילכו נגדם ואחד מהם יישא. ויש 3 פלאוטרים שלא מעניינים ושגם אין להם ממש סיכוי במשימות.
איאן משחק מעולה. ד"ר וויל לא טעה מסתבר. מקווה שהעונה לא תהיה downfall מעכשיו

אורישקי

New member
ד"א, סתם ניצלוש לא קשור

אני אהיה בים המלח ממחר עד חמישי, אז תהיו ילדים טובים כשאני לא פה

הטוויסט של HOH/חסינות/כסף קצת מרענן את המשימה החרושה עד אימה הזו. אבל רק קצת. כאילו שמישהו ירצה לזכות בקצת כסף ולסכן את המשך המשחק שלו! אחרי שלורי בעונה 5 ואנני ומונט בעונה 12 כולן זכו בסכומי כסף די נכבדים והודחו על ההתחלה, מי ירצה את זה? בוגי. מי עוד מלבדו. הוא גם היחיד שלא רצה להשתתף, כי הייתה לו נבחרת מכובדת (וכולה עדיין במשחק, בניגוד לכל הקבוצות האחרות) והיה לו סיכוי גבוה לזכות במאה אלף. טכנית? זו זכותו. אבל הוא גם מנסה לשחק חזק בכל מקרה וגם לדבר על עצמו כמו ראסל, אז אם הוא רוצה לזכות בחצי מיליון, אז משהו כמו סכום כסף נכבד מלבד הפרס האמיתי (או המכונית הידועה לשמצה בהישרדות) די יפריע לו. הו וול.

יש כמה שנאבקות על החסינות, אבל בסוף בריטני זוכה בה. זה לא ממש משנה, כי כל מי שמתמודדים על ה-HOH הם מהצד שלה, חוץ מג'ן שממש גרועה במשימות. ולא סתם זכה מישהו מהצד שלה, אלא שיין, האחרון מהקבוצה שלה, בפער אדיר מכל השאר. אבל בין בוגי ואיאן, שיין ובריטני ואפילו כנראה יהיה מתישהו חיכוך בינם לבין דן ודניאל, אני מתקשה להאמין שיהיה עכשיו "פאגונגינג". גם אם כן, זה יהיה פאגונגינג כיפי עם כמה הדחות מפתיעות באמצע, כמו עונות 15 ו-24. כי אנשים משחקים את המשחק. לא, טעיתי. איאן הולך ישר להלשין לרביעייה. אני מקווה שאני לא ישר שופט אותו לרעה בגלל שהוא דומה לקוקרן במראה שלו.

ואז ג'ו "אני צועק משמע אני קיים!!!!!!!" ופרנק מוצאים קוביה עם סימן שאלה. תיבת פנדורה? המממ. נכון לעכשיו היא עדיין לא הזיקה, אבל לא אשכח להפקה את הקטע המגעיל בפיינל 6 - גם החזרת טוויסט הזוגות, גם המשימה התפורה על רייצ'ל, וגם הגאונות הגדולה - אם זוג A הם HOH, זוג B זוכה בוטו ומשתמש בו על זוג C, מי מועמד להדחה? ככה זה כשמוכרים את העונה בזול. אבל זה שייך לעבר. בינתיים פרנק ובוגי מועמדים להדחה, ואני מקווה מאוד שגם ביום שישי הזה אני אחייך.

BB1417

אני ממש מופתע שפרנק ובוגי מועמדים!!! גם כמות הוידויים והזמן מסך שקיבלה ג'ן גרמו לי לחשוב שהיא תועמד איכשהו, וגם כי לא חשבתי באמת שיש לשיין אומץ להעמיד את פרנק ובוגי על הבלוק, אבל שכחתי שלדניאל-שיין-בריטני יש את הכי הרבה ביצים בעונה הזו להעמיד שחקנים חזקים, בניגוד למתמודדים אחרים בבית (כמו בוגי) או בניגוד לעונות אחרות.

למה אין תחרות של HAVE NOT? אני אוהב אותן!

אני לא יודע מה לחשוב על אשלי.

למעלה