BB14E15

זינגבוט חוזר
וכרגיל אני לא מבין כמעט כלום ממה שהוא אומר

אם מישהו יכול לתרגם לי זה יהיה נחמד

אגב, על ויל הוא לא ירד?
איזה גרוע דן עשה את זינג חחחחחחחחחחחחחחחח
בריטני הרגה אותי מצחוק כשהיא שלחה את איאן לרחרח

והוא רץ כמו הכלבלב שלה

יפה שאיאן נאמן לחמישיה חשבתי שהוא יותר נאמן לפרנק.
דווקא חשבתי שפרנק ירצה יותר להדיח את שיין מאשר את דן.
בסופו של דבר פרנק לא משתמש בווטו, ואישית אני לא יודע מה הייתי מעדיף שיקרה. בכל אופן, לא אכפת לי כ"כ מי יודח כי גם ג'ו וגם ויל מעיקים.
ג'ף חוזר בפרק הבא יששששששששששש

אורישקי

New member

היה לו אחד קורע על דניאל

Danielle, I hear Shane is going to give you a special gift after the season....
a restraining order
ZING"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה קרע אותי.

והיו עוד כמה טובים
"Ashley, your smile lights up the room, too bad it’s the only thing that is bright…ZING!"

או שהוא שאל את בריטני על התרומות שלה, ושאל אותה למי היא תתרום הפעם... בפעם הקודמת, התרומה הגדולה שלה על סך חצי מיליון דולר הייתה לבריגייד
למרות שהוא ניסח את זה יותר מצחיק.

willo

New member
הסבר

משחק מילים, המילה bright משמשת גם לבהיר/בוהק וגם לחוכמה.

אורישקי

New member

חחחחחחחחחחחחחחחחח לזינגבוט היו כמה יציאות חזקות הפעם.
טוב ממש שמחתי שדן לא הועמד, האמת שלא יכלתי לעצור את עצמי והלכתי לבדוק באתר של הפידס עוד לפני יומיים אם הוא יישתמש בוטו, אני חייב להפסיק את זה.
צדק מישהו פה שרשם פעם ואמר שוויל הוא בדיוק הטייפקאסט הקבוע של "ההומו שלא עושה כלום ואז נהיה דרמה קווין כשמעמידים אותו". הוא מעצבן אותי.
אני מת שהברית של ה6 תתפרק ושנתחיל לראות את אשלי וג'ן משחקות יותר כי נראה לי שיש להן פוטנציאל, בייחוד לג'ן.
איאן משחק אחלה משחק כרגע.

Boran

New member

אני דוקא חושב שוויל רחוק מהטייפקאסט הרגיל של ההומו שלא עושה כלום.
לדעתי הוא מאוד חכם, יש לו אבחנות מאוד חכמות. הבעיה היא, שהוא בד"כ לא עושה איתן כלום. לדעתי עם החשיבה שלו יש לו פוטנציאל להיות שחקן מעולה. אבל עם חשיבה לא הולכים למכולת.

אורישקי

New member

נכון, אבל פשוט הוא מהאלה שפתאום נהיים דרמה קווין ולוקחים קשה אחרי שהודחו כאילו מישהו חייב להם משהו.

amitooshacham

New member

כל פעם שמראים את וויל ב- DR הוא מדויק להפליא. גם כשדניאל בכתה ושיחקה אותה עצובה הוא זרם איתה אבל אז אמר ב- DR שהוא לא מאמין לכלום, גם עם בוגי בפרק הזה, והיו גם עוד כמה קטעים כאלה.. וויל יודע לקרוא אנשים בצורה ממש טובה. אם הוא היה יכול להשתמש בזה לטובתו הוא היה מגיע רחוק. רק חבל שהוא לא עושה כלום.

Nameless One

New member

אני לא בטוח אם זאת חדות הבחנה מהצד של וויל הוא שהוא סתם פרנואיד, חוץ מזה כל ההתנהלות שלו מול בוגי הייתה כל כך אומללה, שרק בגלל זה מגיע לו להיות מודח.

יששששששששששששששש זינגבוט
תמיד שאלתי את עצמי האם הוא נוצר באותו מפעל כמו ג'ולי צ'ן. זינג!!! ויל, פאקינג תסתום כבר. וגם ג'ו. שניהם מתמרמרים על כל דבר קטן. מצידי שתהיה עכשיו הדחה כפולה. בוגי יכול לחכות לאחר כך, הוא לפחות חושב על המשחק והופך את הבית למעניין יותר, גם אם הוא עצמו מעצבן לפעמים. פרנק יודע שהוא נמצא בין הפטיש לסדן, ובגלל המצב ההפכפך שיכול להיות בביג בראדר, הוא צריך לא לשחק חזק מדי ולהישאר עם הברית של דן, בריטני, שיין ודניאל. הרי מה הסיכויים שג'ן, אשלי או ג'ו יקחו HOH? בעונה הזו, אף אחד לא מרגיש בטוח, ולכל אחד יש אסטרטגיה, ולכן אני בספק אם אני אחזור לדיעה שהייתה לי כלפיה בהתחלה.

זינגבוט יוצא מחדר הוידויים והפעם יש לו כמה מכות מחץ. במיוחד אהבתי את העקיצות שלו כלפי בריטני, אשלי ודניאל. שיין, ג'ן ובוגי, יחד עם Hראש הבית והמועמדים להדחה, עוזרים לגדל את התינוקות של זינגבוט... אני מוכן לקבל רובוטים שמרגישים אהבה, יש את הקונספט הזה בהרבה עלילות מד"ב, אבל תינוקות?!? אי אפשר לשלב אספקט פיזי של יצורים חיים ברובוטים! רק חנון כמוני יתעצבן מהדבר הקטן הזה, אני בטוח
פרנק זוכה בוטו ועכשיו אני במתח. בדיוק כמו בפיינל 8 של עונה 8, הייתה לפני הוטו העמדה להדחה הכי טובה שיכולה להיות, ואחרי הוטו הודחה מישהי שהייתה די פייבוריטית שלי. אני מקווה שהמקרה הזה לא יחזור על עצמו עם שיין.

בסוף פרנק בוחר שלא להשתמש בוטו ואבן יורדת מהלב שלי. ההדחה מחר תהיה מאוד משמחת. ולמה אמריקה עדיין מתלהבת מג'ף? הוא כמו אוזי במיקרונזיה, רק יותר גרוע

Oukami Kun

New member

ואוו.
הרבה זמן פרק של BB לא היה טוב כל כך ברמה שגרם לי אשכרה לרצות לכתוב עליו תגובה.
קודם כל היה מצחיק רצח - בריטני מצחיקה בטירוף. כל הקטעי DR שלה גדולים.
אני קצת חושש להגיד שאני מחבב את ויל בגלל הדעה הרווחת פה בפורום, אבל אני אגיד את זה בכל זאת! הוא בעיני משחק לא רע וההצעה שלו הייתה נכונה. אולי התעורר טיפה מאוחר אבל הוא יכול להיות שחקן מעולה. אני חושב שאם הוא ואשלי יציעו לבוגי ופרנק דיל לפיינל 4 זה יכול להיות מה שיציל אותו השבוע. חבל שהוא לא הציע את זה לפני הויטו כי אז אולי בוגי לא היה חש צורך להישאר עם הסיילנט 6 המטופש הזה.
ג'ן חייבת להתחיל להיות יותר במשחק. או לפחות שיותר יראו מה היא עושה!

RedDevil17

New member

רק בשביל המשפט של בריטני על זה שאם פרנק מסתובב עם התסרוקת הזו בציבור כנראה אין לו בושה, שווה היה לראות את התוכנית המפגרת הזאת.
לא, ברצינות, ילדים של הזינגבוט? כאילו, באמת?
אני מת על BB...

למעלה