יששששששששששששששש זינגבוט
תמיד שאלתי את עצמי האם הוא נוצר באותו מפעל כמו ג'ולי צ'ן. זינג!!! ויל, פאקינג תסתום כבר. וגם ג'ו. שניהם מתמרמרים על כל דבר קטן. מצידי שתהיה עכשיו הדחה כפולה. בוגי יכול לחכות לאחר כך, הוא לפחות חושב על המשחק והופך את הבית למעניין יותר, גם אם הוא עצמו מעצבן לפעמים. פרנק יודע שהוא נמצא בין הפטיש לסדן, ובגלל המצב ההפכפך שיכול להיות בביג בראדר, הוא צריך לא לשחק חזק מדי ולהישאר עם הברית של דן, בריטני, שיין ודניאל. הרי מה הסיכויים שג'ן, אשלי או ג'ו יקחו HOH? בעונה הזו, אף אחד לא מרגיש בטוח, ולכל אחד יש אסטרטגיה, ולכן אני בספק אם אני אחזור לדיעה שהייתה לי כלפיה בהתחלה.
זינגבוט יוצא מחדר הוידויים והפעם יש לו כמה מכות מחץ. במיוחד אהבתי את העקיצות שלו כלפי בריטני, אשלי ודניאל. שיין, ג'ן ובוגי, יחד עם Hראש הבית והמועמדים להדחה, עוזרים לגדל את התינוקות של זינגבוט... אני מוכן לקבל רובוטים שמרגישים אהבה, יש את הקונספט הזה בהרבה עלילות מד"ב, אבל תינוקות?!? אי אפשר לשלב אספקט פיזי של יצורים חיים ברובוטים! רק חנון כמוני יתעצבן מהדבר הקטן הזה, אני בטוח
פרנק זוכה בוטו ועכשיו אני במתח. בדיוק כמו בפיינל 8 של עונה 8, הייתה לפני הוטו העמדה להדחה הכי טובה שיכולה להיות, ואחרי הוטו הודחה מישהי שהייתה די פייבוריטית שלי. אני מקווה שהמקרה הזה לא יחזור על עצמו עם שיין.
בסוף פרנק בוחר שלא להשתמש בוטו ואבן יורדת מהלב שלי. ההדחה מחר תהיה מאוד משמחת. ולמה אמריקה עדיין מתלהבת מג'ף? הוא כמו אוזי במיקרונזיה, רק יותר גרוע