BB14E14

אז כן המועמדים האלה היו צפויים מקילומטרים
ופרנק עשה חכם שהוא העמיד אותם.
גם אם הוא רוצה לבליינדסייד את דן או וואטאבר
עדיף לו לעשות את זה אחרי תחרות הווטו ולא עכשיו.
זה כ"כ אירוני שבוגי הזבל מתעצבן שוויל שחצן כשהוא בעצמו אחד השחקנים הכי שחצניים אבר.

בא לי להחזיר את הדירוג:
שיין, בריטני, דן
דניאל
אשלי, ג'ן
איאן, פרנק, ויל
בוגי, ג'ו

אורישקי

New member

כמה שוויל הזה אידיוט! אני מקווה שהוא יעוף, לא סובל אותו.
משעשע שדן לא סומך על בוגי אבל בוגי בתכלס די מנסה להשאיר אותו. אני מקווה שלא יהיה באקדור (אם יהיה פרנק ובוגי ישרפו את עצמם לגמרי).
ואשלי קורעת

amitooshacham

New member

די משעמם אבל בתכלס אני אשמח אם ג'ו, וויל ואשלי יהיו הבאים בתור לעוף. הם לא מעניינים ובקושי משחקים את המשחק.

niro62

New member

אני פשוט חולה על פרנק, הוא היחיד שברמה של הווטרנס, ומבחינתי הוא כבר בהיכל התהילה של BB אלה אם כן משהו יקרה והוא יודח בהדחות הקרובות וזה באמת מוקדם מידי, מה שבטוח, בעונה בלי ווטרנס הוא היה מנצח מזמן, והוא גם לא היה כזה איום גדול כמו שעשו ממנו עכשיו.
אני בהחלט מקווה שדן יקבל באקדור ולא בגלל שאני שונא אותו אלה בגלל שאני לא סובל את דניאל, פשוט פוסטמה מעצבנת, ואני ממש לא מבין איך יש פה אנשים שאוהבים אותה.
בכל אופן אני במקופ פרנק הייתי מעדיף קודם לעשותצ באקדור לבריטני ושיין לפני שאני עושה בקדור לדן ודניאל, מהסיבה שלדן הם יוכלו למכור שהברית עם בריטני לא הייתה אמיתי ושהם באמת רוצים לשמור על הברית איתם, ולעומת זאת לבריטני הם לא יוכלו למכור שהברית עם דן לא הייתה אמיתית אף פעם, ובריטני ושיין יהיו נגדם

אורישקי

New member

תתבייש לך על מה שאמרת מה אתה מכניס את דן!
ואם הם עושים באקדור על אחד מהרביעיה, במיוחד על דן שהם היו איתו בקשר הכי טוב, הם שורפים את עצמם מכל הבחינות, במיוחד כשהרביעיה הרבה יותר חזקים במשימות.

niro62

New member

דניאל בלתי נסבלת !!
ולדעתי אם הם ילכו נגד בריטני ושיין הם עדיין יצליחו לעבוד עם דן ודניאל

אורישקי

New member

מילא אם יעשו על שיין באקדור, למרות שאני גם בספק כי דן ממילא לא ממש סומך עליהם, אבל אם הם יעשו על דן הם יצאו ממש אידיוטים.
ועדיין כדאי להם להעיף את ג'ו/וויל וככה היחידים שיכעסו עליהם יהיו מי שיישאר ואשלי, וגם אז לא תהיה להם ממש בעיה להעיף את דן/שיין/בריטני/דניאל

הצחיק אותי השיחה של בריטני ובוגי על העבודה של דניאל, בדיוק אחרי שראיתי קצת מה-After Dark
ואני יודע שבריטני למעשה עלתה מזמן על זה שדניאל לא באמת גננת ואאל"ט כבר גילתה לה שהיא אחות...
מעניין כמה דברים כאלה יש שאנחנו לא באמת מודעים להם....

מצחיק אותי בתחרויות האלה שהם עושים עריכה מגניבה/מצחיקה במקרה הזה הסלואו מושן עם דניאל ושיין

אם אני לא טועה היה קטע כזה גם בעונה 7.

אז בפרק הזה פחות או יותר כולם התחרטו שהם הדיחו את ג'אנל... או יותר נכון, צריכים להתחרט (אשלי/ג'ו/וויל/דן).
אני חושב שמדד הפייבוריטית של בריטני עולה בהתאם למדד החרטה שלה להדחת ג'אנל
אם לא אצל כל אמריקה, אז אצלי לפחות

ג'ו אשכרה שולף בפנינו את קלף המסכן? או שזה רק נדמה ככה בגלל שהוא כל הזמן צועק? אם כבר מדברים על המיעוט הרועש. בכל מקרה, זה מדהים שיש רק שלושה מתמודדים שאני שונא, ואחד מהם יוכל להיות נחמד ברגע שהוא יבלע את האגו שלו קצת יותר. השחצנות הזו גכם הפריעה לי בראסל לפעמים. אבל לראסל יש סיבה מאוד טובה להיות שחצן, הוא שיחק אחלה בחלה של משחק אסטרטגי. בוגי סתם מפליץ וקורא לזה הוריקן. זה רק אני, או שההפקה מנסה לעשות שואומנס בין ויל לפרנק? לפחות מצד ויל
לא שקל להבין ממנו משהו מלבד מרירות, כי יש לו בדיוק את אותו הטון המתנשא כמו רייגן מעונה 12, והמשחק שלו טוב בערך באותה המידה.

עצוב לי על ג'אנל, אבל ההדחה שלה הובילה למצב הכי טוב בבית: התלמידים של ג'אנל VS כל השאר. ומאחר ששניים מהם הם ויל וג'ו, שאני לא סובל, זה נהדר. ההפקה מנסה ליצור גם שואומנס משיין ודניאל, למרות שאיכשהו נראה לי שהיחסים ביניהם יותר קרובים ליחסים בין נטלי ומאט בעונה 9. ואם כבר נטלי, אז דניאל עושה בדיוק את אותה הטעות כמו נטלי מעונה 11. אם את משקרת על החיים האמיתיים שלך, אל תגרמי לאנשים לחשוד! ואם זה אומר לקום בשש וחצי, קומי בשש וחצי. אבל זה כלום לעומת נטלי שאמרה לכולם שהיא בת 18, כשהגיל המינימלי המותר להרשמה הוא 20

משימת HAVE/HAVE NOT: ביג בראדר פשוט אלופים במחזור משימות. משימת הסחיטה נעשתה לפחות בחמש גירסאות שונות עד כה. חצי מהפייבוריטים שלי HAVE NOT
גם ג'ו, אבל הוא האחראי העיקרי למחדל הזה. פרנק מעמיד להדחה את שני הדוחים של ג'אנל. אם הכול ילך כשורה, עוד ארבעה ימים יישארו במשחק רק שני מתמודדים בלתי נסבלים.

NP16

New member

אפשר לשנוא את בוגי ואני מבין מאיפה זה בא ..(למרות שבעונה שלישית שלו אני מצליח למצוא בו דברים חיוביים יותר ויותר מבחינת אופי!)
אבל גם אצלו אפשר להודות שיש לשחצנות מאיפה להגיע!
הוא המאמן היחיד שעדיין נמצא במשחק עם שלושת השחקנים שלו ..מביניהם יש לו בן ברית חזק שמצליח להישמר במשחק נגד כל הסיכויים,הרבה מ-א-ד בזכות בוגי!!,
והוא עדיין לא עמד להדחה..והוא ניצח עונת אולסטארס לא בחסד...

בקשר לנטלי בעונה 11..לא ידעתי שהגיל המינימלי הוא 20 ..מעניין שבהישרדות אפשר גיל 18.. אבל זכור לי שדווקא האמינו לנטלי כולם בלי יוצא מן הכלל הם גילו את זה רק בוילה או במקרה של ג'סי היא סיפרה לו..זוכר שגם קווין היה מופתע..

אורישקי

New member
על הכל

בכל אופן זה מאד מוזר הקטע עם הגיל, הרי מישל מעונה 4 הייתה בת 19 בזמנו, ודניאל אומרים ששיקרה על ההפקה ונכנסה בגיל 20 למרות שמותר מ21 או משהו...

niro62

New member
אחרי כל מה שקרה עם מישל

שינו את זה לגיל 21, ואני די בטוח שזה ככה גם בהישרדות בעונות האחרונות לפחות

מישל נכנסה בתור טוויסט

בתור האקסית של דיוויד, אז לא בטוח שמגבלת הגיל חלה עליה.

מה שכן זה לא נכון לגבי דניאל, כי דיק הוא זה שנכנס כחלק מהטוויסט ולא היא.

niro62

New member
דיק לא נכנס שחלק מטוויסט

הוא נרשם בעצמו, והוא עבר אודישנים בעצמו ולא היה לו מושג שדניאל תשתתף בעונה הזאתי, ואני די בטוח שאם המלהקים היו צריכים לבחור בין שניהם הם היו בוחרים בו

למעלה