ג'ו אשכרה שולף בפנינו את קלף המסכן? או שזה רק נדמה ככה בגלל שהוא כל הזמן צועק? אם כבר מדברים על המיעוט הרועש. בכל מקרה, זה מדהים שיש רק שלושה מתמודדים שאני שונא, ואחד מהם יוכל להיות נחמד ברגע שהוא יבלע את האגו שלו קצת יותר. השחצנות הזו גכם הפריעה לי בראסל לפעמים. אבל לראסל יש סיבה מאוד טובה להיות שחצן, הוא שיחק אחלה בחלה של משחק אסטרטגי. בוגי סתם מפליץ וקורא לזה הוריקן. זה רק אני, או שההפקה מנסה לעשות שואומנס בין ויל לפרנק? לפחות מצד ויל
לא שקל להבין ממנו משהו מלבד מרירות, כי יש לו בדיוק את אותו הטון המתנשא כמו רייגן מעונה 12, והמשחק שלו טוב בערך באותה המידה.
עצוב לי על ג'אנל, אבל ההדחה שלה הובילה למצב הכי טוב בבית: התלמידים של ג'אנל VS כל השאר. ומאחר ששניים מהם הם ויל וג'ו, שאני לא סובל, זה נהדר. ההפקה מנסה ליצור גם שואומנס משיין ודניאל, למרות שאיכשהו נראה לי שהיחסים ביניהם יותר קרובים ליחסים בין נטלי ומאט בעונה 9. ואם כבר נטלי, אז דניאל עושה בדיוק את אותה הטעות כמו נטלי מעונה 11. אם את משקרת על החיים האמיתיים שלך, אל תגרמי לאנשים לחשוד! ואם זה אומר לקום בשש וחצי, קומי בשש וחצי. אבל זה כלום לעומת נטלי שאמרה לכולם שהיא בת 18, כשהגיל המינימלי המותר להרשמה הוא 20
משימת HAVE/HAVE NOT: ביג בראדר פשוט אלופים במחזור משימות. משימת הסחיטה נעשתה לפחות בחמש גירסאות שונות עד כה. חצי מהפייבוריטים שלי HAVE NOT
גם ג'ו, אבל הוא האחראי העיקרי למחדל הזה. פרנק מעמיד להדחה את שני הדוחים של ג'אנל. אם הכול ילך כשורה, עוד ארבעה ימים יישארו במשחק רק שני מתמודדים בלתי נסבלים.