BB14

אורישקי

New member

יששששששששש שיין! איזה תותח!!!
השבוע הזה יהיה מעניין ואני מאד מקווה שמישהו מהקבוצה של בוגי יעוף.
ועוד םע הטוויסט של אמריקה. בטוח שאם יציעו להם (שזה הכי טוב) אז דן ובריטני ייקפצו על ההצעה
וג'אנל ובוגי יישארו קואוצ'רים.

חבל על ג'וג'ו אבל היא הועמדה מול דניאל ואני מחבב את שתיהן.
ואני לגמרי רואה עכשיו מצב שבו פלאוטרים כמו נגיד אשלי מצטרפים לדניאל ושיין ו...

אורישקי

New member
ועוד משהו

היה נחמד לשמוע מד"ר וויל! למרות שלא ברור לי למה הוא מהמר על איאן

E r u

New member

ראיתי בלייב אתמול, זו חוויה אחרת לגמרי.
התבאסתי אש שג'וג'ו הודחה, אני אוהב את הקבוצה של בריטני.

אני מאוהב בג'אנל עוד מהעונה הראשונה שלה, אבל משום מה אני מוצא את עצמי מעודד את בריטני למרות שלג'אנל יש מקום חם תמיד.

הזכייה של שיין הייתה הדבר הכי היסטרי שהיה יכול לקרות, זאת הסיבה שאני מת על ביבי, פשוט גדול כל המהפכים האלו.

זה דיי ברור שאמריקה תחליט להפוך את המאמנים לשחקנים.

מקווה שאחד מהקבוצה של בוגי יעוף, אני לא יכול לראות את הייצור המכוער הזה על המסך שלי יותר, בטח שלא לשמוע את הקול שלו.

פייר? אחלה עונה, אני נהנה.

אהאעהאאאאאאאאאאאאאעהעעעעעעעעעעעע
איזה מלך השיין הזה!!!!
פשוט ת-ו-ת-ח

הבאסה היחידה שמתחילים להרגיש את הירידה
ואני מרגיש שאני לא מכיר כמעט את שאר המתמודדים.
יש 2-3 בולטים וכל השאר אין לי מושג מי הם,
וזה נראה כאילו כל השבועות הראשונים סבבו סביב הקבוצות של בריטני ודן..מוזר.
חבל על ג'וג'ו, ומעניין לדעת מה יקרה אם לדוגמא אף אחד מהקוצ'רים לא ירצה להצטרף, כי אז זה אומר שיש ממש קצת מתמודדים....

אורישקי

New member
אני חושב ש

ההפקה הסתמכה על זה שיש את דן ובריטני שעם שחקן אחד ולא יירצו להסתכן, אז הם ייכנסו. ג'אנל ובוגי זה משהו אחר כי הם עם שלושת השחקנים שכביכול בברית אבל אם הHOH של שיין יטלטל את הבית גם הם אולי יעדיפו להיכנס לבית ולהילחם בשביל עצמם.

willo

New member

אני הבנתי (ואולי לא הבנתי נכון) שאין להם זכות החלטה, אם הקהל מחליט אז הם נכנסים ולהפך.

אני אשמח אם שיין יעמיד אחד מהבוצה של ג'נל ואחד מהקבוצה של בוגי שהם יתחילו ללכת אחד נגד השני...

אני חושב דווקא

שיותר עדיף לו לפנות נגד אחת מהקבוצות כי אחרת שתי הקבוצות יכעסו עליו שבוע לאחר מכן.
הוא יכול למשל לעשות הסכם עם הקבוצה של בוגי שאם הם זוכים הם לא יעמידו אותו בשבוע שלאחר מכן (בעיקר רצוי שהוא ידבר עם פרנק שבינתיים מתגלה כשחקן חזק), ואז הוא מעמיד 2 מהקבוצה של ג'נל....

אורישקי

New member
פידס...

בעקבות הזכייה של שיין בHOH, שיין ובריטני התאחדו כצפוי עם דן ודניאל כמו שצריך, הם עובדים ויחד ומן הסתם אמריקה תסכים להציע למנטורים להפוך לשחקנים, ואז דן ובריטני יהפכו לשחקנים רגילים וג'אנל ובוגי לדעתי יישארו כקואוצ'רים. אני מאדד אוהב את הברית הזו, עם כל אהבתי לג'אנל הקבוצה שלה מעצבנת, חוץ מאשלי שהיא חמודה.
מעניין אם ינסו להעיף את פרנק כבר עכשיו, או שינסו לעשות באקדור... אני צופה שיהיה שבוע מעניין.

Nameless One

New member

אם "אמריקה" "תחליט שהמאמנים יכנסו בתור שחקנים, לא נראה שתהיה בחירה למאמנים, הפורמט של המאמנים כבר לא יעבוד אם חלק מהבית תחת מאמנים וחלק לא.
יכול להיות שבתוכנית יציגו את זה כאילו שנונתים למאמנים בחירה, אבל בתכלס מה שיקרה זה שההפקה תציע להם "תמריץ" נוסף כדי להכנס למשחק בתור שחקנים, ואף אחד מהם לא יסרב להכנס.

niro62

New member

באסה ג'וג'ו הייתה צריכה להישאר, הפרק הזה היה כבר הרבה פחות מעניין, יש רק את שיין ופרנק שמעניינים, ועם כמה שההפקה מנסה להכניס את הקואצ'רים למשחק, עדיין זה לא חוכמה כי אתה רוצה לראות פרש מיט. בכל מקרה אין לי ספק שכל הקואצ'רים יככו את ההזדמנות להפוך לשחקנים, דן ובריטני - בגלל שנשאר להם רק שחקן אחד, בוגי - כי אין לו ספק שהוא יכול לנצח עוד פעם ולהיות הדאבל ווינר הראשון, וג'אנל - האמת עליה אני לא סגור אני די בטוח שהיא תאבד מישהו מהקבוצה השבוע אז יש מצב שכן, בכללי לדעתי כדאי לה היא ממש חזק בתוך הבית.
אה ושיין הביא ניצחון היסטרי בHOH, זה היה פשוט אדיר גם זה היה ניראה כאילו הכדור הולך לגלוש לצד ואז פתאום הוא פגע באחד המוטות ועבר בדיוק לאמצע.

Double U

New member
והנה זה מתחיל...

זאת אחת ההחלטות הכי מפגרות שאמריקה צריכה לקבל. אפילו יותר משל העונה הקודמת ("מי אתם רוצים שיחזור: ברנדון או שלושה שחקנים שאתם לא מכירים?"). ברור שאמריקה תחליט לתת למאמנים אפשרות לחזור. אבל זה לא הוגן! היה להם כמעט חודש של חסינות שהם לא עשו שום דבר בשביל זה...
מזל טוב לדן/בוגי - המנצח של עונה 14!

אוקיי. שיין, בדיוק כמו קים בהישרדות, בא ומוכיח שהאסטרטגיה עדיין לא מתה ועדיין יש מקום בהיכלי התהילה למיניהם. וטוב שכך, כי בלעדיו בריטני כנראה הייתה כבר בחוץ. ווילי הוא... ווילי (כנראה שהאנץ יש רק אחד ואלוהים וידא שכך יישאר), וג'וג'ו לא משחקת ממש טוב. אבל שיין נהדר. חוץ ממנו, אשלי סבירה, איאן עדיין יכול למרות שהוא לפעמים מוזר. וג'ן היא אמנם פלוטרית אבל לא נראה לי שהיא תיגרר. בניגוד לקודמה בתפקיד, אני חושב שהיא תדע מתי לבגוד ואיך, וטוב שכך, כי אחרי המופע המחריד של אדם, המטאליסט שבי נואש לייצוג טוב של הקהילה.

ד"ר וויל הוא מלך. קודם כל. הרוב ססטרנינו של ביג בראדר. (דרך אגב, למי שלא יודע, רוב בכלל היה אמור להשתתף בביג בראדר, ובמקומו ג'ייס היה אמור להשתתף בהישרדות.) מה פתאום איאן יזכה? לדעתי אם כבר אז ג'ן, שמשחקת משחק טוב. מלבדה, שיין ודניאל גם ראויים לניצחון. דניאל עשתה סקראמבלינג לא רע, ונראה לי שמה שהיא אמרה על השואומנס היה שקר. ככה צריך לפעול כשמרגישים את הקיר לוחץ על הגב. נראה שרוב האנשים באו לעונה הזו כדי לנצח, מי בדרכו שלו.

משימת ה-HOH החלה, זו משימת ניקוד וספורט. הרוב לא משהו. איאן סביר. שיין זוכה במלוא הניקוד!!! וגם אם הוא לא היה, דניאל הייתה זוכה ב-HOH! בקצב הזה, שיין עשוי לקרוא תיגר בג'אנל על תואר אלוף המשימות. ואגב ג'אנל, הגיע הזמן שמישהו יעשה טובה לבית ויגאול אותו מג'ו או מוויל!!!

B R A Y E R

New member
מנהל
אתם סתם מזלזלים

אני לא מבין מה הבעיה מווילי ומה הוא שונה מאחרים...
זו העונה היחידה של האח הגדול שאני ראיתי, אבל אני מניח שלפניו היו עוד הרבה מתמודדים שהיו ראש בית והעמידו להדחה מתמודד חזק ודומיננטי.
והאמת היא שהבחירה שלו למועמדים לא הייתה בחירה שלו בלבד, אלא נעשתה בשיתוף מלא עם הקבוצה של בריטני וג'אנל.
הסיבה שהדיירים שינו את דעתם עליו היא אך רק בגלל שקר שפרנק הפיץ עליו, שהוא צוחק על ויל שהוא גיי. דבר שלא היה ולא נברא.
וסלח לי, אבל שיין ג'וג'ו ובריטני יותר גרועים מכל הדיירים האחרים בבית.
ג'וג'ו הביאה את ההדחה שלה על עצמה בגלל ההתנהגות שלה בבית בתחילת השבוע.
סליחה אבל מה הטמטום לנתק ככה יחסים עם ווילי ולהחרים אותו?!?!
אתם הייתם השותפים המלאים לבחירות שלו ולמעשים שלו, אתם נהנתם מהכוח שהוא קיבל בשבוע הזה בדיוק כמוהו. מה אתם נוטשים אותו?
ומה זה נותן בכלל לנטוש אותו? אם הוא היה נשאר בבית והיה זוכה בוטו, גם אז הם היו ממשיכים להשתתף בחרם הזה?
זה היה טיפשי וגועלי ואני לגמרי מבין את ווילי והייתי מאבד את עצמי בדיוק כמוהו וכל אחד מאיתנו במצבו היה משתגע.
ובריטני שנורא אהבתי אותה בשבוע הראשון איבדה את כל הכבוד שנתתי לה. סלחו לי, היא חרא של מנטורית. היא מצפה מהקבוצה שלה להיות בריטני2 בריטני3 ובריטני4 במקום ווילי שיין וג'וג'ו. היא לא מבינה שיש להם את האופי שלהם ואת הראש שלהם, והיא רק צריכה לכוון אותם ולעזור להם לנתב את זה בהתאם ולייעץ, כמו שבוגי עם כל שנאתי אליו עושה מצויין עם הקבוצה שלו.
בקיצור - גועל נפש!

זה נשמע כאילו אתה מאשים את בריטני, ג'וג'ו ושיין באלימות של ווילי.
הוא אדם בוגר!!!! הוא אמור לקבל החלטות בעצמו!

בריטני, שיין וג'וג'ו התנערו ממנו לקראת הסוף, שכן זה היה מאכזב קצת, אבל מכאן לאלימות- אשמתו של ווילי המטומטם בלבד.

B R A Y E R

New member
מנהל

איזה אלימות בדיוק?

וואו כולם ממש הגזימו עם זה.. זה היה איום וצרחות, הוא אפילו לא נגע בו.
זה היה כדי להבהיל ובעיקר בשביל לגרום להפקה להוציא אותו מהמשחק.
וכן אני מאשים בזה בעיקר את בריטני, ואת ג׳וג׳ו ושיין השפוטים שלה כי הם האחראים היחידים לזה.
וואלה אם הייתי משתתף במשחק כזה ומנותק מהעולם ונמצא בתוך סיר לחץ שבו אף אחד לא מוכן לדבר איתך, מקניטים אותך ומתגרים בך ומכריזים עליך חרם מול הפנים - שילך לעזאזל המליון שקל, לא הייתי סובל ככה אפילו לא עוד יום.
אני לא באמת יודע אם הוא שחקן טוב או רע, או איך האופי שלו כי הכרנו אותו כולה שבוע. אבל ברור שזה פספוס ענק ומאוד חבל לי, ובעיקר שזה נגמר ככה..

M o n t i

New member

אני מנסה כבר כמה פרקים לראות מה אתם רואים בשיין שאני לא.
לדעתי הבחור ממש אידיוט וחוץ מלהוכיח את עצמו במשימות לא עשה שום מהלך חכם או מועיל.
למה כולם עפים עליו?
הייתי יכול מאוד לאהוב את פרנק אם הוא לא היה עם בוגי.

amitooshacham

New member

מסכים לגבי שיין. לא מבין למה כולם אוהבים אותו ואיזה מהלכים הוא עשה שפספסתי... לזכות בויטו זה לא מהלך אסטרטגי גאוני.

למעלה