אתם סתם מזלזלים
אני לא מבין מה הבעיה מווילי ומה הוא שונה מאחרים...
זו העונה היחידה של האח הגדול שאני ראיתי, אבל אני מניח שלפניו היו עוד הרבה מתמודדים שהיו ראש בית והעמידו להדחה מתמודד חזק ודומיננטי.
והאמת היא שהבחירה שלו למועמדים לא הייתה בחירה שלו בלבד, אלא נעשתה בשיתוף מלא עם הקבוצה של בריטני וג'אנל.
הסיבה שהדיירים שינו את דעתם עליו היא אך רק בגלל שקר שפרנק הפיץ עליו, שהוא צוחק על ויל שהוא גיי. דבר שלא היה ולא נברא.
וסלח לי, אבל שיין ג'וג'ו ובריטני יותר גרועים מכל הדיירים האחרים בבית.
ג'וג'ו הביאה את ההדחה שלה על עצמה בגלל ההתנהגות שלה בבית בתחילת השבוע.
סליחה אבל מה הטמטום לנתק ככה יחסים עם ווילי ולהחרים אותו?!?!
אתם הייתם השותפים המלאים לבחירות שלו ולמעשים שלו, אתם נהנתם מהכוח שהוא קיבל בשבוע הזה בדיוק כמוהו. מה אתם נוטשים אותו?
ומה זה נותן בכלל לנטוש אותו? אם הוא היה נשאר בבית והיה זוכה בוטו, גם אז הם היו ממשיכים להשתתף בחרם הזה?
זה היה טיפשי וגועלי ואני לגמרי מבין את ווילי והייתי מאבד את עצמי בדיוק כמוהו וכל אחד מאיתנו במצבו היה משתגע.
ובריטני שנורא אהבתי אותה בשבוע הראשון איבדה את כל הכבוד שנתתי לה. סלחו לי, היא חרא של מנטורית. היא מצפה מהקבוצה שלה להיות בריטני2 בריטני3 ובריטני4 במקום ווילי שיין וג'וג'ו. היא לא מבינה שיש להם את האופי שלהם ואת הראש שלהם, והיא רק צריכה לכוון אותם ולעזור להם לנתב את זה בהתאם ולייעץ, כמו שבוגי עם כל שנאתי אליו עושה מצויין עם הקבוצה שלו.
בקיצור - גועל נפש!