bb canada ep 22

biסk

New member
123

איזה פרק!
את האמת שהתלבטתי מי אני מעדיף שיעוף פיטר או טאלה. כי מצד אחד אני לא סובל את הברית של אמט-ג'יל-אנדרו-טאלה ומצד שני הגיע הזמן שפיטר יתעורר על עצמו ויבין שהוא לא המאסטר שהוא חושב שהוא. (כמו שג'אנל אמרה הוא לא עושה כלום! אפילו שזכה בויטו ויכל לעשות משהו הוא בחר שלא לעשות...)

הטוויסט עם המושבע החוזר לא פייר כי למושבע החוזר יש מידע מכל המושבעים האחרים. הם היו צריכים לעשות את זה כמו בעונות 3 ו9 שכל אחד היה בסקווסטר האוס אחר ולא ביחד.
בכל אופן אני מקווה שמעכשיו והלאה גארי יזכה בכל HOH/POV ויעיף את כל הלמלמים האלה. אם לא הוא אני אעדיף שג'יל/אמט יהיו הזוכים (למרות שאני לא מחבב את שניהם).

אהבתי את זה שהראו לנו תגובות של מתמודדים מBBUS. אני כבר רואה עונה 20 של BBUS: קנדה VS ארה"ב - 7 אולסטארס מקנדה מול 7 אולסטארס מהUS (כמו שהיה עם ANTM בעונה 19).

NP16

New member
22ו 23

נהרסה העונה מחדש, למרות שהתחלתי לשנוא את פיטר בנוסף (בייחוד היציאה שלו) אז זה הקל על ההדחה שלו.
אני מסכים איתו שאמט השחקן היחיד הראוי לנצח, אפילו ראו בבית מושבעים שגם גארי אמר שהוא סומך עליו מ שום מה.
אני מקווה לפיינל 2 של גארי ואמט שאמט מנצח, כרגע גם לא כזה מפריע לי הגמר הצפוי של ג'יליאן ואמט יחד.
רייצ'ל כזו פקאצה
הלוואי ויעשו עונה כזו של קנדה נגד אמריקה אבל היא לא תהיה שם

העובדה שטופז אמרה שפיטר עוד הציע לה את הרעיון שהם ידיחו יחד את אנדרו , עוד אומר שהוא הספיק לחשוב על זה ולא ביצע את זה, זה כבר ממש הופך את ההחלטה שלו למעצבנת. טופז היא שחקנית ממש טובה אם יעשו באמת איזה עונה בעתיד של אולסטארים, בין אם קנדה נגד ארצות הברית, או קנדה אולס, בהחלט מגיע לה עוד הזדמנות, אפילו שהיא לא ה"דמות" הכי בולטת, אני מקווה שתהיה שם , היא השחקנית היחידה המפוספסת כי הטעות שלה הייתה בעיקר שהשמיעו אותה שזה לא פייר,ושלא שיחקה בצורה פחדנית כמו כולם.

NP16

New member
אה

עוד טעות שלה לסמוך על ג'יליאן באתגר הHOH, אני חושב כי בעיקר עד אז כולם שיחקו בצורה מאוד אמינה ואפילו בנאומי ההעמדה להדחה אמרו בצורה מאוד ברורה למה הם שמו אנשים , לא היה נדמה שמישהו יעשה הבטחה שקרית. עצם זה שטופז נפגעה ככה מהבטחה ומשירדה באתגר, רק מבטיח שכשהיא תחזור לעונה נוספת היא תיזהר פי 8 ויותר לא תעשה דברים כאלה ותנצח באתגרים שהיא יכולה.

למעלה