לילך - עדכנתי אתמול סופית! בתמיכתו הנפשית (והטכנית) האדירה של אופיר. כי היה צורך. כי האייטונס הערים עלי כל קושי אפשרי
אין, השתגעתי כבר. הפלאפון היה כ"כ איטי! ואתמול בכלל היה טירוף. בקבוצה הכי חופרת אצלי בוואטסאפ (של 3 החברות הכי טובות שלי) כולן היו מחוברות, במקביל, והעגלה הזאת פשוט לא עמדה בעומס של ההתכתבות המהירה. איזו דקה-שתיים החזקתי את המכשיר, הוא רטט על כל משפט שכל אחת שלחה, אבל השיחה פשוט לא נטענה בוואטסאפ! ואני מחכה כמו סתומה, יודעת שכולן כותבות אבל לא יכולה לקרוא מה או להגיב להן בכלל. הפלאפון קפא לגמרי, רק רטט. אז התעצבנתי, יצאתי מהוואטסאפ, והחלטתי לעדכן ישר במקום
אח"כ נהיו סיפורים אחרים (המחשב הזה לא היה מאושר לאייפון, האייטונס שכח את ה-ID שלי, מלא כאלה) שגם לקחו שעה, ואז העדכון עצמו נמשך נצח. אבל בסוף הכל נגמר ויש לי 7
העיצוב ממש יפה! אהבתי מאוד, מרגיש קליל יותר מ-6. מבחינת מהירות אני חושבת שיש שיפור קל, אבל בקושי נגעתי בפלאפון היום אז אני צריכה לחקור את זה יותר לעומק. אבללללל הוואטסאפ שוב קפא פעמיים, בזמן הטעינה של השיחות
אופיר - בתגובה לשרשור למטה. אז כל מכשיר סים פרי אמור לעבוד בארץ בלי בעיה, גם בהקצאות עתידיות / שינויים עתידיים בתדרים? וכרגע רק T-Mobile מאפשרים לקנות מכשיר בלי חוזה? שו איז "Sim Free Unlocked"? ושמעת בינתיים איזשהן בעיות על גל הייצור הראשוני? מה הסיפור עם האלומיניום שהתקפל לאנשים בכיס