נכון... גדי היה עצוב...
T TIM77 New member 5/4/20 #162 תקוה אמנם חדה פיקחית- אבל היא לא ראויה-זה יהיה מצער- אל יאוש נקווה שזה לא יקרה או אסיף או ירדן ונסיים את הערב בכייף
תקוה אמנם חדה פיקחית- אבל היא לא ראויה-זה יהיה מצער- אל יאוש נקווה שזה לא יקרה או אסיף או ירדן ונסיים את הערב בכייף
מ מורבידי New member 5/4/20 #169 זכור לי אותו שיח שנה שעברה. הכל היה מכור מראש עם שי חי מאות פוסטים , וטענה של בחורה שקבעה שיש לה מידע ששי חי חתם חוזה עם ההפקה שתאפשר לו לזכות. ראינו איך זה הסתיים . טיעונים שחוזרים כל שנה . סורי
זכור לי אותו שיח שנה שעברה. הכל היה מכור מראש עם שי חי מאות פוסטים , וטענה של בחורה שקבעה שיש לה מידע ששי חי חתם חוזה עם ההפקה שתאפשר לו לזכות. ראינו איך זה הסתיים . טיעונים שחוזרים כל שנה . סורי
כ כוכבית מכסף Well-known member 5/4/20 #168 יש סקרים שבהם תקוה מקום שלישי,והמקום הראשון הם בן אסיף וירדן
T TIM77 New member 5/4/20 #188 פתאום יוסי מנוול? לא מכבד אותו - זכותו לא לתמוך בתקוה כשתמך אז הוא בסדר?
י יונתנסקי Well-known member 5/4/20 #243 לא אגיד מנוול, אבל כפוי טובה. תקווה נתנה לו כל כך הרבה, וטרחה בשבילו כל כך הרבה.... היחיד שלמענו היתה מוכנה לקום מהספה היה יוסי... והוא עצמו תמיד דיבר ",גדי ותקווה", "גדי ותקווה"..
לא אגיד מנוול, אבל כפוי טובה. תקווה נתנה לו כל כך הרבה, וטרחה בשבילו כל כך הרבה.... היחיד שלמענו היתה מוכנה לקום מהספה היה יוסי... והוא עצמו תמיד דיבר ",גדי ותקווה", "גדי ותקווה"..
מ מורבידי New member 5/4/20 #148 גדי ממש נראה מכה על חטא כשצופה במה שעולל לניר אולי זו היציאה מהבית , אחרי כל הזמן הזה, ומקום רביעי, אבל קשה לו ממש לראות את תחילת דרכו בבית . ילד רגיש
גדי ממש נראה מכה על חטא כשצופה במה שעולל לניר אולי זו היציאה מהבית , אחרי כל הזמן הזה, ומקום רביעי, אבל קשה לו ממש לראות את תחילת דרכו בבית . ילד רגיש
א איסי מיאקי New member 5/4/20 #159 בול - וגם - גיא זוארץ חתיך על הערב וחמוד כן כן, אני יודע שהוא לא עושה לך את זה
Maybe Mary Well-known member מנהל 5/4/20 #160 הוא גם אמר אתר את זה..היה לו מאוד קשה לראות מה שעשה לניר