אז אתמול סמואל סיפר לתמי כמה קשה לו עם התסכול המיני ושהוא הי
היה שוכב עם אינה אבל המשפחה שלה מסתכלת אבל הוא מבחינתו מזמ היה שוכב איתה
ותמי סיפרה לו שאינה הראתה לה פעם איפה לא מצלמים כלומר אינה מכירה את כול המקומות שאפשר להתייחד האם זאת הסיבה שסמואל חזר לאינה?
מעניין אם גם בחיים שלה בחוץ מריה מקיפה את עצמה בחברים מזויפי
כמו שמיד הקיפה עצמה במגי היפה והנכונה (רושם ראשוני) ובישראל הזכר אלפא.
אולי החוויה הזאת הראתה למריה כמה השיטה שלה שגויה ואולי היא מתחרטת שעל ההתחלה הלכה על האובייס במקום לנסות להכיר באמת מי האנשים הטובים שכדאי לה להתחבר עמם, אלו שיעשו לה טוב ולא ידבררו אותה בלי הרף (מגי) או ישחקו איתה נשיקה סטירה (ישראל)
היא סיפרה על זה שתמיד היא הייתה בודדה גם בצבא הייתה לה רק חברה אחת טובה שגם היא הייתה בודדה וזה למה הן התחברו
בבית האח האנשים שדיברו איתה הפכו לחברים שלה אלה שלא דיברו איתה לא חברים שלה
ככה זה עובד אצלה מי שנותן לה צ'אנס היא מתחברת אליו מי שלא נותן לה צ'אנס מדכא אותה וגורם לה לפקפק בעצמה וביכולות שלה
בדיוק כמו שחשבתי.
הוא היה החבר האמיתי והקשוב ביותר שלה והיא יודעת את זה.
אני מאמין שהיום היא תתחזק מההישארות שלה (אין ספק לגבי זה, אגב).
השאלה שהיא צריכה לשאול את עצמה איך היא ממשיכה מכאן הלאה, יותר נכון עם מי היא ממשיכה את הדרך שלה באח.
לא נראה שהיא מתחברת שם לרוב האנשים וגם האנשים שהיא מחוברת אליהם הם לא בדיוק החברים האידאלים מבחינתה.
אני באמת חושב שטאי ומריה הם הדיירים הכי אותנטיים בעונה הזאת והחיבור ביניהם היה הרבה בגלל זה, לכן אני חושב שהיא בבעיה גדולה כרגע כי אם לא עכשיו אז בעתיד היא תבין שליד מגי אין הרבה מקום, ישראל חי רק בשביל עצמו ובינתיים עם השאר אין חיבור מעבר לשלום, תודה וביי..