שימיקה לא הפסיקה לנצל את הטרגדיה האישית שלה להתקדם במשחק...וגם הטרגדיה האישית של אילנה ראדה שילדתה נרצחה באכזריות...שי מיקה במעטה הילדה המסכנה התגנבה מתחת לרדאר עד לגמר
ילדה תמימה וחמודה - היא לא.
אבל כן יש לה סיכוי מאוד גבוה לזכות בדירה. אני מניחה שזה לא כזה נורא.. אני מעדיפה את קסניה על פניה, אבל לקסניה אין סיכוי.. ומיקה עדיפה על שלושת המוסקטרים: אוכל החרא, הערס העבריין והסטייק.

כוכב העונה עזב, איציק שהיה דמות משמעותית גם עזב, פלורי עזבה.. נותרנו עם חמישיית גמר עלובה למדי לטעמי. דודו כן היה אחד מה״דמויות הראשיות״ אם נקרא לזה ככה, עומרי היה רק חלק מהזמן, ברק לא באמת בלט רוב העונה וקסניה ושי מיקה.. אין הרבה מה להוסיף על תרומתן.

מי אתה חושב שיזכה?
העונה שונה במובנים מסוימים אבל רגילה בדמויות המסומנות לנצח
הנצחון יהיה בין הגברים.
שי מיקה כמו זיקית שמתאימה את עצמה לצבעים של הדיירים לידה, גם שלא יראו את הפגמים שלה וגם להראות כשווה בין שווים, ככה עברה את כל ההדחות מבלי שתועמד פעם אחת(רק שי חי העמיד אותה להדחה).
היא ברירת המחדל והמנצחת בסקרים בלבד, שבוע הבא נהיה חכמים יותר
כי הדבר היחיד שאני בטוחה בו כרגע זה שדודו ומיקה בגמר.
יש מצב שעומרי יודח, או שההדחה תהיה צפויה וניפרד מקסניה.
בכל מקרה אל תשלול את מיקה כל כך מהר.. צדקת בקשר למה שאמרת עליה אבל זק סימן אותה ולתחושתי היא וברק יהיו אחרונים על הספה.
יותר משיורם זק רצה לנצל את הטרגדיות של שי מיקה לרייטינג היא רצתה לנצל את הטרגדיות שלה להתקדם במשחק...הקהל כבר לא תמים, יהיו מעט סמסים בגמר העונה (ליהי פלטה את זה לדיירים בפורים)