הידעתם?׳עיר הבהד״ים החדשה תקרא על שמו של שי-חי :)
א אליסהאליסה New member 31/3/16 #114 איזה חתיך אבל החברה שלי אומרת שהוא רע אני אומרת שהוא נתפס חזק על בחורה והשתגע
ד דני הזמיר 666 Member מנהל 31/3/16 #1 בקטע וידאו...שפורסם לפני דקות אחדות... מוסר שי חי את אהבתו, למעריצים, אותם הוא מכנה המשפחה שלי. מודה להם על כל התמיכה, ואומר, כי הוא אוהב אותם יותר, ממה שהם אוהבים אותו...
בקטע וידאו...שפורסם לפני דקות אחדות... מוסר שי חי את אהבתו, למעריצים, אותם הוא מכנה המשפחה שלי. מודה להם על כל התמיכה, ואומר, כי הוא אוהב אותם יותר, ממה שהם אוהבים אותו...
G gay55 New member 31/3/16 #174 בחייאת דני ראיתי את הסירטון , אבל למה למה תני נכנסת לכל מילה שלו , באמת הם לא תאומים סיאמים . תני לא מבינה זאת?
בחייאת דני ראיתי את הסירטון , אבל למה למה תני נכנסת לכל מילה שלו , באמת הם לא תאומים סיאמים . תני לא מבינה זאת?
ד דני הזמיר 666 Member מנהל 31/3/16 #1 חחחח...ראית בכוונה צינזרתי את ההופעה שלה... איזה מגניב הקטע הזה.. במכונית הפתוחה והנוסעת... נראה כמו כוכב הוליוודי...
חחחח...ראית בכוונה צינזרתי את ההופעה שלה... איזה מגניב הקטע הזה.. במכונית הפתוחה והנוסעת... נראה כמו כוכב הוליוודי...
R rachela8 New member 31/3/16 #221 עומרי כבר פחות שמח כי אומרים לכולם טוב לא רק לו וזה כבר מבאס חשב שכבר אחד בשבילו ובסוף היא אומרת לכולם טוב
עומרי כבר פחות שמח כי אומרים לכולם טוב לא רק לו וזה כבר מבאס חשב שכבר אחד בשבילו ובסוף היא אומרת לכולם טוב
T TaliR10 New member 31/3/16 #272 זה מה שנקרא לדמיין את המציאות כפנטזיה שבראש שלך לפני שהיא קראה לו היא אמרה במפורש שהם יכנסו אחד אחד לשמו דברים טובים ושתתחיל עם עומרי
זה מה שנקרא לדמיין את המציאות כפנטזיה שבראש שלך לפני שהיא קראה לו היא אמרה במפורש שהם יכנסו אחד אחד לשמו דברים טובים ושתתחיל עם עומרי