שרשור צהריים
היום ה-107 ב

ronsil

New member
קסניה
לסמס ל 2020-3 להשאיר אותה לגמר

גם שי חי רוצה שהיא תנצח אבל מפחד לומר בפה מלא בגלל תני

יחתוש

New member
הבובה העדינה שלנו קסושה שבעלה רדיו בימים האחרונים

אוהבים תאותך זה בסדר קושקושית

Bellamia1

New member
אנשים המורגלים לרעש וצילצולים,המולה והתעמרות לא יודעים

להעריך ההפוכה להם.

ronsil

New member
אחד הדברים שממש יחסרו לי בסיום העונה, הטעם המוסיקלי של קסניה

רשימת השירים שלה, דה לוקס! ולא מפתיע אותי שזה הטעם המוסיקלי שלה, מובן לי למה שי חי גם התאהב בה

שיר הבוקר למי שפספס
Kutiman - Inner Galactic Lovers

ממי יודעים להעריך שקטה אך לא בראליטי תארי לעצמך 4 ח' שקט רק

יופי היית רואה את התוכנית אז על מה מגיע לה עם כל הכבוד ויש כבוד חמודה עדינה שקטה אך לא מעניינת באליל!!!!

Bellamia1

New member
אצטט שוב את דבריי בנוגע לדמותה

עתה יותר מתמיד, בעונה 7 של האח הגדול על כל הזוועות, האלימות והלעג לזולת שאפפו את התוכנית לאורך חודשים, כהילה אדומה נוטפת דם, דוקרנית, כואבת לעין ולאוזן האדם, עייפה רבים מהצופים ועוררה צורך להזדהות ולהוקיר אדם, כמעט בין היחידים בתוכנית, שלא פגע בסביבתו ונקי מתוקפנות ופראיות. פלורי כינתה אותה בכינויי גנאי וזילזלה בה בהפגנתיות, קסניה אף אז מעולם לא איבדה עשתונות, שמרה על אצילות ושלוות הנפש. מתינות, חביבות, גדלות נפש הן לא מילות גנאי. לעולם לא נכנעת ומתעלה על התגרות של דמות זאת או אחרת. התעלות, שליטה עצמית, תעצומות נפש.

לדידי קסניה היא אדם הנמצא לא במה שהוא חושפת בפניי כצופה, אלא במה שהיא אינה מסוגלת לחשוף בפניי. לפיכך, איני מקשיבה למה שהיא אומרת, אלא למה שהיא לא אומרת ומתבוננת על מה שהיא לא עושה גם אם לא עונה על הקריטריונים של טיפוס מאפיין בתוכנית טראשריאליטי. ליוצאי הדופן, באווירה שהם משרים יש מקום ותרומה ובמקרה שלה אף מענק חיובי לתוכנית שסף האלימות בה שבר כל שיא.

ודוד כינה את רינת נערת לווי,פדופילית ברק עשה הלוויה לשי חי נ

נר נשמה איחל להדליק לו לבת של שי חי היה יום הולדת לאחל לילדה בת שלוש עוגה עם נפט כדי לרצות את אור שיפחתו אלימות הייתה מהם הכי הכי קסניה נכון שקטה אך מאוד לא מעניינת פארווה ממש זו הסיבה שכנראה לא ראויה לגמר הייתי אומרת אולי עומרי שעשה דרך בצורה יחסית מאוד נעימה ושי מיקה שנתנה מעט שמחה לבית הם כן אך ברק ודוד אם אחד מהם יזכה אזי סוף לתוכנית המטופשת כי נבחרים טיפשים בתוכנית וזו לא דוגמא וגם לא יעניין יותר את הקהל

Bellamia1

New member
החסרתמהרשימה רבות.לפחות חלק הכו על חטא לא חזרו בלופ עלדקירות

פאפא 110

New member
חחח גם שי חי רוצה אבל מפחד מתניה חחחחחחחח

לפעמים אני תוהה מי האנשים שכותבים כאן, ולמה הם חיים בסרט של עצמם
זה כייף לדמיין דברים הזיות חלומות אבל חייבים לפעמים לנחות למציאות ....אברבאנל
קסנוש העציץ הולכת הביתה לאימא ולאבא ולבעלה שמחכה .... בעזרת השם 4 ימים לא נראה אותה על המסך
דומה לטראנס...

svtar25

Well-known member
שלום לכל אוהבי קסניה ולפורום, מאחלת צהרים טובים

כמובן מסמסת 3 ל2020...הייתי עמוסה בעבודה עד עכשיו, יש לי דקה, רציתי לאחל לכולם המשך יום נעים.

למעלה