חייב לעוף!
J JANI79 New member 7/1/20 #89 חח רק מאדם ? אדם ילד קטן ולא בוגר . סתם חנון משעמם מנסה להתקבל לחבורה של המקובליםץ ירדן רונן ליאור ומישל הם הרעים והסכסכנים בבית. לא יכול לראות ולא לשמוע אותם.
חח רק מאדם ? אדם ילד קטן ולא בוגר . סתם חנון משעמם מנסה להתקבל לחבורה של המקובליםץ ירדן רונן ליאור ומישל הם הרעים והסכסכנים בבית. לא יכול לראות ולא לשמוע אותם.
N nicknick28 New member 7/1/20 #62 אמלי נראית לי ממש בחורה טובה אין לה דומיננטיות מיוחדת בבית, וסביר להניח שתודח במהרה...אבל היא בן אדם שמגיע ממקום טוב, היא דואגת לאנשים.
אמלי נראית לי ממש בחורה טובה אין לה דומיננטיות מיוחדת בבית, וסביר להניח שתודח במהרה...אבל היא בן אדם שמגיע ממקום טוב, היא דואגת לאנשים.
J JANI79 New member 7/1/20 #109 אני לא יכול לשמוע את ירדן מישל רונן ליאור אסיף ואדם. רק רוע וקנאה יש בהם לא שמעתי מהם שום דבר טוב
ש שם משתמש לפורום New member 7/1/20 #83 גם בחסד וגם בזכות ירדן? את לא מרוקאית נולדת בארץ אם בן אדם מ״אשכנזיות״ זרק לך הערה פעם לא מקנה לך את הזכות לבכות על קיפוח כמו המרוקאים תתעוררי
גם בחסד וגם בזכות ירדן? את לא מרוקאית נולדת בארץ אם בן אדם מ״אשכנזיות״ זרק לך הערה פעם לא מקנה לך את הזכות לבכות על קיפוח כמו המרוקאים תתעוררי
Psy Bear Well-known member 7/1/20 #88 אני לא רואה כרגע את השידור אבל הקול של ירדן מהדהד לי בראש, אני מתעורר מזיע בלילות...
ש שם משתמש לפורום New member 7/1/20 #90 אני יכולה להבין למה שוב ניגנה על הסיפור עם עמוד 184 תולדות האומנות
Maybe Mary Well-known member מנהל 7/1/20 #95 רק שהפעם זה היה בגרסה אחרת...שזה משעשע שמעתי אותה מספרת את זה כבר בכמה וכמה גרסאות.. מעניין אם זה בכלל אמיתי.
רק שהפעם זה היה בגרסה אחרת...שזה משעשע שמעתי אותה מספרת את זה כבר בכמה וכמה גרסאות.. מעניין אם זה בכלל אמיתי.
נטה אונה Well-known member 7/1/20 #86 בינתיים מה שאני רואה זה רק נאום הקיפוח של ירדן א. לא שמעתי את תקוה מתקרבנת עד עכשיו ב. קיפוח לא מצדיק את הלכלוך שיוצא לה מהפה עכשיו
בינתיים מה שאני רואה זה רק נאום הקיפוח של ירדן א. לא שמעתי את תקוה מתקרבנת עד עכשיו ב. קיפוח לא מצדיק את הלכלוך שיוצא לה מהפה עכשיו
J JANI79 New member 7/1/20 #91 גדי אחלה גבר הוא לא נגרר אחרי חבורת הזבל חבורת הזבל : ירדן רונן ליאור מישל אסיף אדם וניר .