מעולם לא משדרים מסוקי חסות
אלזה4 Well-known member 14/2/20 #49 שני החתיכים שלי על המסך שוקו ווניל מי מעלה לי תמונה........פליזזזז
מ מורבידי New member 14/2/20 #51 בסיר הלחץ , וההלהטה של הציבור - בחוץ ליאור וניר לא יוכלו להישאר חברים. #רק_אומר
Y yalian Well-known member 14/2/20 #63 תלוי איך תסתיים העונה אני עוד לא שמה מסמר על החברות החמודה הזאת
א איסי מיאקי New member 14/2/20 #114 ליאור מספיק עשיר ונון קונפירמיסט בעיני עצמו כדי לא להתייחס לרחשי הציבור, מה גם שבהרצליה פיתוח לציבור נרחב אין בעיה עם שמאלנות... זה הכיף בלהיות filthy rich
ליאור מספיק עשיר ונון קונפירמיסט בעיני עצמו כדי לא להתייחס לרחשי הציבור, מה גם שבהרצליה פיתוח לציבור נרחב אין בעיה עם שמאלנות... זה הכיף בלהיות filthy rich
מ מורבידי New member 14/2/20 #52 אסיף בצהריים מזכיר לליאור ('יעני' בבדיחות הדעת) שהוא קרא אתמול לניר במסיבה (גם בבדיחות הדעת ) "שמאלני מסריח". שחלילה זה לא יישכח
אסיף בצהריים מזכיר לליאור ('יעני' בבדיחות הדעת) שהוא קרא אתמול לניר במסיבה (גם בבדיחות הדעת ) "שמאלני מסריח". שחלילה זה לא יישכח
B biglittlesister New member 14/2/20 #56 כבר אמרנו שלא סתם הוא התאפק עם השתייה.... לא מפספס הזדמנויות
י יונתנסקי Well-known member 14/2/20 #59 הייתי על מיוט, וכשהגברתי חשבתי שהאינטרנט קפץ לאל-ג'זירה... מה זה כל האראבישה שטיק האלה ?חייבים כל הזמן את המוזיקה הזאת ?
הייתי על מיוט, וכשהגברתי חשבתי שהאינטרנט קפץ לאל-ג'זירה... מה זה כל האראבישה שטיק האלה ?חייבים כל הזמן את המוזיקה הזאת ?
B biglittlesister New member 14/2/20 #65 היא שואלת "מה הראו לעזאזל? מה ראיתם?" גם אנחנו תוהים מה ראינו תקווה, גם אנחנו...... איזה יום הזוי. מסכן המוח של אסיף על השעות נוספות שהוא יעשה במחשבה מה מראים בתכנית, רחמים.
היא שואלת "מה הראו לעזאזל? מה ראיתם?" גם אנחנו תוהים מה ראינו תקווה, גם אנחנו...... איזה יום הזוי. מסכן המוח של אסיף על השעות נוספות שהוא יעשה במחשבה מה מראים בתכנית, רחמים.
מ מורבידי New member 14/2/20 #69 כבר כתבת את זה היום .תתאפס על עצמך, יא , בויה (כן , כן, יודע, עוד אחד )
י יונתנסקי Well-known member 14/2/20 #68 עכשיו אני רואה בדיליי את המסוק של ניסו אשכנזי, וחושבת שעם ראש כמו שיש לה - מוטב היתה מחליפה ספר. התסרוקת שלה איננה פרסומת עה טובה למִספרה....
עכשיו אני רואה בדיליי את המסוק של ניסו אשכנזי, וחושבת שעם ראש כמו שיש לה - מוטב היתה מחליפה ספר. התסרוקת שלה איננה פרסומת עה טובה למִספרה....