שרשור צהריים 4 - היום ה86 ב

דני הזמיר 666

Member
מנהל
יחי ביבי...יחי שי חי... לא דיברתי בשם אוהדי שי חי כולם...
ומי שדברי לא מוצאים חן בעיני...
שילכו לישון כפיות עם ברק....

סטילהוק

New member
אני דווקא הייתי שמח אם ביבי לא היה לוקח את הבחירות

וגם שי חי וגם אור שניהם היו שמחים. למעשה מדינה שלמה היתה שמחה.

אם לא שמת לב לסקרים האחרונים

Acoustic 3

New member
יש לך לינק לסקרים האחרונים? (שמתפרסמים באתרים אובייקטיבים)

Rain04

New member
חחח באתי לכתוב: למה אתה לא גבר

אבל נזכרתי שזאת לא הבעיה, כי אתה כן גבר חחח
&nbsp
באסוש, אני מרגישה שאנחנו כמו אור וברק של הפורום חחח

נעם144

New member
האופטימיות שלך מדהימה. מקוה ששי יפרוש קודם ולא

יתייחס לצעקות האתה חזק בחוץ שההפקה מארגנת לו כדי שישאר.אין לו סיכוי לנצח !!!

דני הזמיר 666

Member
מנהל
סיכוי תמיד יש...הדרך של שי חי איננה לוותר..חוץ מזה.. בגמר הקולות יתפצלו בין כולם לעומת שי חי...

נעם144

New member
אני לא מאמינה בסימוסים. זק כבר בחר את המנצח /ת שלו

הלואי ואני טועה.
כפי שכתבתי זק כבר לא צריך את הכסף של שי אולי רק עוד שבוע ולכן גם השאיר את תני ואיציק כי יודע שיעשה עליהם קופה .
מעדיפה להתבאס עכשיו ולא בגמר ולדעת ששי יצא בזמן הנכון.בשיא.
&nbsp

ווינר7

New member

אני כל כך אתגעגע למיסטר בכייני,לצחוקו המגלגל,לבדיחותיו
הקורעות,לאווירה הטובה שהוא השרה בבית,לעזרה הרבה,
לניקיון ולסדר,אני כל כך אתגעגע בבקשה אל תלך אני מתחנן
תינוקי....אה הנה הוא נשאר יופי חח

Rain04

New member
באה להצילו ותגרום לפרישתו

עד כמה שהייתי רוצה שיודח, לא הייתי רוצה שזה יקרה על דרך הפרישה.
&nbsp
תני באה להצילו מעצמו וכל מה שעשתה מאז זה את ההיפך. היא הוציאה לו את החשק להמשיך לשרוד ולשחק את המשחק עפי עקרונותיו וכפי דרכו הייחודית (המעוותת בעיניי אבל עדיין ייחודית).
&nbsp
שבוע אחרי שבוע מעריציו מסמסים לה ומשאירים אותה בבית רק כי חושבים שזה מה שטוב עבורו של המולך, אבל אם היו נאמנים למצפונם וצוו ליבם היו יודעים שמה שהכי טוב לו זה להיות בלעדיה ושהיא תודח.
&nbsp
הביאה אותו לנקודת שפל וקיצון ואם אכן יפרוש (למרות שאני מסופקת כמוך) היא תהיה האחראית הבלעדית לכך.
&nbsp
לא הייתה צריכה להיכנס מלכתחילה לבית, הוא בא לבד ולכן היה גם צריך להמשיך לבד, הוא ילד גדול ולא צריך אותה ולא אף אדם כדי לסדר עבורו את יחסיו הבינאישיים עם הדיירים.
&nbsp
יותר מאשר הייתי רוצה שהוא יודח (לא יפרוש) הייתי רוצה לראות אותה מודחת. ללא ספק הבחורה הכי מאוסה בתולדות האח לדורותיו!!!

Acoustic 3

New member
אם היא לא תצא איתו - היא תאבד את כל הקולות.

זה לא שהקולות של שי חי יעברו אליה.
הצופים מאוד יכעסו עליה. חלק כבר כועסים, ואלה שאוהבים אותו יכעסו שהיא לא תמכה בו מספיק כדי להשאר. חלק אפילו יראו את זה כאילו רכבה על גבו.
&nbsp
אני חושב שהניצחון של אור היה פשוט יותר מדי. שי חי הוא ווינר. לפחות כך הוא מאמין.
הוא נכנס לבית במחשבה שהוא יהיה המנהיג. זה לא קרה. אז הוא נידה את עצמו מהבית.
רצה לצאת מהבית בגלל זה, והכניסו את תני.
גם במשימת הקיסר ראינו את זה. אם הוא לא הקיסר, הוא לא רוצה להשתתף. לא כיף לו. כשקיבל את תפקיד הקיסר - פתאום לא נמאס לו ממשימות.
והנה שוב. הפסיד - אז לא כיף לו. רוצה ללכת.
&nbsp
שי חי הוא ווינר. וכשהוא לא ווינר, הוא קם והולך.

Rain04

New member
הוא לא יפרוש בחיים

ילדותי משהו מה שתיארת, כלומר אם הוא לא מנצח אז שובר את הכלים ולא משחקים, אבל זה מאד תואם למציאות.
&nbsp
אם הוא ״מפסיד״ אז בעיניו כולם רוצים להשפיל אותו, להרע לו, והוא לא ייתן להם את הסיפוק ואם היא מועמדת להדחה אז הם מתנכלים לה בגלל שלא אוהבים אותו וכו׳.
&nbsp
במוחו הקודר, תמיד איכשהו התנהגויות האחר קשורות אליו, הוא מקור הבריאה ואם מישהו מתנהג בצורה מסוימת אז יש לזה קשר ישיר אליו, כך לדעתו.
&nbsp
ילדותי

ranvio

New member
אם תני לא היתה נכנסת שי חי היה עובר תהליך

מתפתח נקשר לדירים האחרים
ומנסה להסתגל לסביבתו.
ארבל ועוד דיירים חדשים היו יוצרים את הגשר והוא היה יכול לצאת בראש מורם מהתכנית.
כיום גם אם יזכה הוא איבד הרבה מתומכיו הראשוניים שהתפקחו , אם זה כי נקשרו גם לדיירים אחרים ולא סובלים יותר את ההשפלות , אם זה בגלל מערכת היחסים האובססית עם תני, אם בגלל אשתו שבחוץ שהוא משפיל.
אם זה בגלל שפתאום ראינו איך הוא בועט בדלי פעם אחר פעם ומצפה ״ מהקופים״ שיסלחו לו כאשר הוא סופר ביקורתי כלפיהם.
לא אשכח איל הוא הדפים את ארבל בחדר המתים קרא לה דוגמנית של החי בר כי היא לא התמוטטה מיציאתו.

Rain04

New member
נכון, היה לומד להסתדר בצורה כזו או אחרת

מסכימה עם כל מילה!
תוסיף גם את ההשפלות של אסתילי ורינת....

למעלה