למרות שהוא אנדרדוג, הוא לא עושה לי את זה..
נ נעמיה10 New member 26/6/18 #277 מה זה לא עושה לך? אתה צופה בתכנית הרבה יותר ממני אתה רואה את הבן אדם. מה אתה חושב עליו?
ע עמלץ הפלדה New member 26/6/18 #278 הכוונה היא שאני תמיד בעד האנדרדוגים, והדחויים, וישראל לא זה סתם טווס יהיר פלצן..
R ranlir New member 26/6/18 #53 מירב מצחיקה ? חהההה הרגתם אותי מצחוק. אפשר להגיד הכל על הבחורה הזאת וחוץ ממצחיקה.
Z zinioz New member 26/6/18 #61 חבורת מטומטמים - כל בוקר זורקים תבניות שלמות של אוכל שנשכח על השיש, הבוקר סימה זרקה פיירקס עמוס. העיקר בוכים שאין מה לאכול.
חבורת מטומטמים - כל בוקר זורקים תבניות שלמות של אוכל שנשכח על השיש, הבוקר סימה זרקה פיירקס עמוס. העיקר בוכים שאין מה לאכול.
A ADOOR New member 26/6/18 #62 לירז הפילה את רועי שוב בפח.. סיפר בחוץ על חבר ששבר את השמוליק שלו, תיאר איך זה נראה לאחר ההתאחות מספר בהתלהבות שזה עדיין עקום.. לירז : גם שזה עומד ? רועי "כן גם, ככה " עושה לה צורה עם אצבע.. לירז : "אמממ.."
לירז הפילה את רועי שוב בפח.. סיפר בחוץ על חבר ששבר את השמוליק שלו, תיאר איך זה נראה לאחר ההתאחות מספר בהתלהבות שזה עדיין עקום.. לירז : גם שזה עומד ? רועי "כן גם, ככה " עושה לה צורה עם אצבע.. לירז : "אמממ.."
Z zinioz New member 26/6/18 #76 כן מגי את תלמדי שיעורים בכל הארץ, ותלמדי שמחזור זה דם מלוכלך רק את. בבטחון מלא תעמדי מול כיתה. מי שמך?? מקולקלת.
כן מגי את תלמדי שיעורים בכל הארץ, ותלמדי שמחזור זה דם מלוכלך רק את. בבטחון מלא תעמדי מול כיתה. מי שמך?? מקולקלת.
י יונתנסקי Well-known member 26/6/18 #77 איזה נסיך !!! ויליאם, כמובן. שום זחיחות, שום יוהרה. בתום הטקס ב"יד ושם", לא יוצא "סתם" עם הפמליה שלו. עוצר ומחליף כמה מילים עם הילדות שקודם שרו בטקס..
איזה נסיך !!! ויליאם, כמובן. שום זחיחות, שום יוהרה. בתום הטקס ב"יד ושם", לא יוצא "סתם" עם הפמליה שלו. עוצר ומחליף כמה מילים עם הילדות שקודם שרו בטקס..
T toly7 New member 26/6/18 #83 חחח עמלצון קמת היום שנון מהרגיל ולשאלתך קושיות תשאל בפסח כפרה עלך פחחחחחחח
R ranlir New member 26/6/18 #84 תומר גמר על מירב. היא יושבת,כוססת ציפורניים ושומעים דרך המסך איך האבנים מתרוצצות לה בראש.
T toly7 New member 26/6/18 #88 מגיע לה השתן עלה לה לראש ביחד עם זוג הנוכלים ונודה כולנו לסלבס דמיקולו שעשו אחלה עבודה........ ולהלן התוצאותתתתתת שלפניכם
מגיע לה השתן עלה לה לראש ביחד עם זוג הנוכלים ונודה כולנו לסלבס דמיקולו שעשו אחלה עבודה........ ולהלן התוצאותתתתתת שלפניכם