לא. אם אתם נכנסים למים "תחליפו בגדים" לא "בתחתונים"
עיניים כחול לבן Well-known member 14/2/19 #228 הוא פשוט ביקש שלא ייכנסו עם הבגדים של הנשף הם מתעצלים להחליף אז נכנסים בתחתונים.   ובמקרה של שי - אני לגמרי בעד!
הוא פשוט ביקש שלא ייכנסו עם הבגדים של הנשף הם מתעצלים להחליף אז נכנסים בתחתונים.   ובמקרה של שי - אני לגמרי בעד!
B biglittlesister New member 14/2/19 #217 מילא צנזורים אם היינו יודעים שישדרו מחר אבל הוא גם לא ישדר את זה הדביל בגדול
י יונתנסקי Well-known member 14/2/19 #263 דווקא הישאם שכידוע אני מאוד מחבבת נראה לי מקפץ כמו קוף מאולף בקרקס....
A avitaly10 New member 14/2/19 #219 זה אמיתי הצינזורים האלה?! איזה מעצבנים עד שיש מסיבה והם באוירה טובה טורחים לצנזר הכל
A avitaly10 New member 14/2/19 #246 זה לא לעניין שאנשים משלמים כסף על הערוץ והם יצנזרו רוב הזמן. המפורסמים גם לקחו בחשבון לאן נכנסו, יש גבול. לפני הצינזור שי נכנס לבריכה בתחתונים, פה זה נגמר.
זה לא לעניין שאנשים משלמים כסף על הערוץ והם יצנזרו רוב הזמן. המפורסמים גם לקחו בחשבון לאן נכנסו, יש גבול. לפני הצינזור שי נכנס לבריכה בתחתונים, פה זה נגמר.
N nicknick28 New member 14/2/19 #231 נראה לי שזה בעיקר לשמור על כבודם הם מן הסתם אומרים ועושים לא מעט שטויות שאולי ראוי שלא ישודרו
הצודקת11 Well-known member 14/2/19 #220 שי חי אין עליך...הדייר הכי הכי מכול העונות...לא היה ולא יהיה איזה כייף לראות אותו כך, הוא הכי נאה שם.
שי חי אין עליך...הדייר הכי הכי מכול העונות...לא היה ולא יהיה איזה כייף לראות אותו כך, הוא הכי נאה שם.