האמת שאלה שיאים שקשה לשבור
נ נוף של ים New member 9/3/16 #174 מאיפה האומץ של אור לדבר על הוצאת דיבה?!?!?!?!?!? מחסור חמור במודעות עצמית!!!!! מה גברת אורית סיונוב עושה במשך כמעט שלושה חודשים חוץ מלהוציא דיבה של אדם אחד בצורה אובססיבית???  
מאיפה האומץ של אור לדבר על הוצאת דיבה?!?!?!?!?!? מחסור חמור במודעות עצמית!!!!! מה גברת אורית סיונוב עושה במשך כמעט שלושה חודשים חוץ מלהוציא דיבה של אדם אחד בצורה אובססיבית???  
A Acoustic 3 New member 9/3/16 #197 קיוויתי שהיא תכנס בו. זה הכוח שלה.. אבל אני מעריך את זה. אבל כמה שהיא מקסימה, וואו!
A Acoustic 3 New member 9/3/16 #225 לא עלובה בכלל. היא היתה יכולה להכנס בו מאוד. קרלוס הוא אדם מאוד לא יציב וחסר מודעות. זו לא בעיה לשטוף אותו. הוא מטרה קלה מאוד. לא היתה לי סיבה לעשות זה. קיוויתי שהיא תכנס בו אבל אני הרבה יותר מעריך את זה שהיא בחרה לא לעשות זאת.
לא עלובה בכלל. היא היתה יכולה להכנס בו מאוד. קרלוס הוא אדם מאוד לא יציב וחסר מודעות. זו לא בעיה לשטוף אותו. הוא מטרה קלה מאוד. לא היתה לי סיבה לעשות זה. קיוויתי שהיא תכנס בו אבל אני הרבה יותר מעריך את זה שהיא בחרה לא לעשות זאת.
ע עדגיל Well-known member 9/3/16 #204 שי מיקה שואלת איפה החרם? היא שכחה שלפני שבוע ביקשה מדודו שייגש לדבר עם שי חי ותני כי הם לבד????