בהכי גרוע את גם יכולה למחוק את כל השרשור
Y Yalush2 New member 14/1/19 #153 מה פיתאום זה ישאר לעולמי עד … או עד שיתקפו שוב חס וחלילה טפו טפו טפו
Y Yalush2 New member 14/1/19 #162 לפעמים כן וחוץ מזה לא רק אני פה, יש אפילו כאלה שמקשרים אותך להודעה שנכתבה לפני חודשים או שנים, קרה לי
לפעמים כן וחוץ מזה לא רק אני פה, יש אפילו כאלה שמקשרים אותך להודעה שנכתבה לפני חודשים או שנים, קרה לי
בוייאקה מאן Well-known member 14/1/19 #134 בכללי אני מפהק עוד מהעונה שעברה רק אין אייקון שיראה לכם את זה
בוייאקה מאן Well-known member 14/1/19 #106 נראה לי סידרו את הסאונד של האח הגדול רק שלא יהרס עכשיו כי דיברתי
עיניים כחול לבן Well-known member 14/1/19 #149 זה בא על חשבון הסאונד בבית אפילו אורי גרוס התלונן על הסאונד והביע תקווה שהצופים בבית שומעים יותר טוב.  
זה בא על חשבון הסאונד בבית אפילו אורי גרוס התלונן על הסאונד והביע תקווה שהצופים בבית שומעים יותר טוב.  
בוייאקה מאן Well-known member 14/1/19 #151 לא בדיוק שאנחנו לא שמענו טוב הוא גם התלונן ואז סידרו לנו אז זה לא על חשבון הסאונד שלהם
N nicknick28 New member 14/1/19 #129 רובנו לא זוכרים סטטוסים שכתבנו לפני שנה ושנתיים ושלוש לפעמים הפייסבוק מזכיר לי את הזכרונות ...ומראה לי משהו שכתבתי לפני כמה שנים ואני תוהה מי ומה ואין סיכוי שאני כתבתי את זה.
רובנו לא זוכרים סטטוסים שכתבנו לפני שנה ושנתיים ושלוש לפעמים הפייסבוק מזכיר לי את הזכרונות ...ומראה לי משהו שכתבתי לפני כמה שנים ואני תוהה מי ומה ואין סיכוי שאני כתבתי את זה.