M makeItWork New member 16/1/17 #304 מצחיק שקונים את הזוגיות. הבן אדם אומר בפה מלא שהוא אסטרטג בכל איבריו וגידיו. ועדיין אנשים מחכים לרומנטיקה.. מצחיק
מצחיק שקונים את הזוגיות. הבן אדם אומר בפה מלא שהוא אסטרטג בכל איבריו וגידיו. ועדיין אנשים מחכים לרומנטיקה.. מצחיק
Q queenjane New member 16/1/17 #263 יותר בכיוון של: [URL]https://aotw-pd.s3.amazonaws.com/images/blow-up-doll.jpg[/URL] אבל אהבתי את הרפרנס
יותר בכיוון של: [URL]https://aotw-pd.s3.amazonaws.com/images/blow-up-doll.jpg[/URL] אבל אהבתי את הרפרנס
א אילנה בת רבקה New member 16/1/17 #271 הוא מנשק אותה באון היא בקושי מתאפקת אבל כל האהבה הזאת זה רק משיכה מתוך חרמנות. סורי הכוונה למעיין ואביחי הרב נחש. הכל תלוי בה היא שוכבת לצידו על הבטן וכניראה לא יודעת מה לעשות להתאפק או להשבר    
הוא מנשק אותה באון היא בקושי מתאפקת אבל כל האהבה הזאת זה רק משיכה מתוך חרמנות. סורי הכוונה למעיין ואביחי הרב נחש. הכל תלוי בה היא שוכבת לצידו על הבטן וכניראה לא יודעת מה לעשות להתאפק או להשבר    
ט טלטוליה New member 16/1/17 #275 כן היא פשוט סתם נתקעה שם. היא כן רוצה כי היא רוצה להנצל מהדח והיא לא רוצה כי היא ממש לא רוצה אותו באמת
כן היא פשוט סתם נתקעה שם. היא כן רוצה כי היא רוצה להנצל מהדח והיא לא רוצה כי היא ממש לא רוצה אותו באמת
ט טלטוליה New member 16/1/17 #272 מעיין עושה חישובים בראש- כדאי לא כדאי ותכלס הם בכלל לא מרגשים אותי... הכל נראה מתוכנן ומבויים.
ט טלטוליה New member 16/1/17 #278 ליקק לה את האוזן ובעבס לה את האגן. והיא פשוט נתקעה באיזה פוזה של עציץ
ב בווףברכה New member 16/1/17 #279 לא הנשיקה..היא מה שמרגשת.. אלא מה שיבוא אח"כ... רק שיחליטו כבר..זה עדיין לא שם..לדעתי הוא מחכה שזה יבוא ממנה...
לא הנשיקה..היא מה שמרגשת.. אלא מה שיבוא אח"כ... רק שיחליטו כבר..זה עדיין לא שם..לדעתי הוא מחכה שזה יבוא ממנה...
ט טלטוליה New member 16/1/17 #286 שום דבר בהם לא מרגש ולא ירגש. אלא אם כן הוא יעשה שינוי 180 מעלות. רואים שהכל שם מתוכן אצלו ולא אכפת לי אם זה מגננות או חומות או שערים חשמליים כדי להסתיר את הבטחון העצמי הנמוך. אותך הוא מרגש- תהנה
שום דבר בהם לא מרגש ולא ירגש. אלא אם כן הוא יעשה שינוי 180 מעלות. רואים שהכל שם מתוכן אצלו ולא אכפת לי אם זה מגננות או חומות או שערים חשמליים כדי להסתיר את הבטחון העצמי הנמוך. אותך הוא מרגש- תהנה