שרשור לילה 3 היום ה46 ב שיחה של ישראל ומירב בנסט. לילה טוב
Maybe Mary Well-known member מנהל 20/6/18 #1 שרשור לילה 3 היום ה46 ב שיחה של ישראל ומירב בנסט. לילה טוב
R ronsil New member 20/6/18 #11 מה משליך? רק לפני כמה דקות היא ריכלה עליהם על אדל מירב מעלה אדים מהלחץ
ש שלח את עמי New member 20/6/18 #120 סובייקטיבית, נראה היה לי, שהוא מכין את הקרקע, לריחוק ביניהם ואז, מסיבות שלו, בין אם חיבה אליה או בגלל, שהבין איך זה יוציא אותו בעיתוי כזה (אחרי שיחה עם עמרי), הוא נמלך בדעתו וויתר על זה (אולי בכלל, אולי לעת עתה). ככה לי זה היה נראה.
סובייקטיבית, נראה היה לי, שהוא מכין את הקרקע, לריחוק ביניהם ואז, מסיבות שלו, בין אם חיבה אליה או בגלל, שהבין איך זה יוציא אותו בעיתוי כזה (אחרי שיחה עם עמרי), הוא נמלך בדעתו וויתר על זה (אולי בכלל, אולי לעת עתה). ככה לי זה היה נראה.
R ronsil New member 20/6/18 #37 מירב וסימה בתחת של החדשים מאז שנכנסו ושרוליק קולט אותה שזה יותר מסתם משהו רגעי...יודע שהיא מרכלת עליו נון סטופ
מירב וסימה בתחת של החדשים מאז שנכנסו ושרוליק קולט אותה שזה יותר מסתם משהו רגעי...יודע שהיא מרכלת עליו נון סטופ
Maybe Mary Well-known member מנהל 20/6/18 #43 וישראל ומגי לא ?! תזכיר לי רגע,הם לא צמודים לתחת של אביבית כבר יומיים ?!   עד שאביבית זרקה היום שהיא מריצה את אליאב...ואז ישראל קלט שהוא לא הפייבוריט והתהפך
וישראל ומגי לא ?! תזכיר לי רגע,הם לא צמודים לתחת של אביבית כבר יומיים ?!   עד שאביבית זרקה היום שהיא מריצה את אליאב...ואז ישראל קלט שהוא לא הפייבוריט והתהפך
R ronsil New member 20/6/18 #47 רק שתדעי שאני שרוף לך על התחת.... סתאםםם, את שמאלנית, שומרת שבת עם כלבה מלקקת אפים, לא יקרה! מה היתה השאלה?
רק שתדעי שאני שרוף לך על התחת.... סתאםםם, את שמאלנית, שומרת שבת עם כלבה מלקקת אפים, לא יקרה! מה היתה השאלה?
A Acoustic 3 New member 20/6/18 #55 ואז כשאני אומר שאני ימני ואני אתאיסט אנשים מתפלאים הרבה יותר מוזר זה שמאלני שומר שבת
M masino New member 20/6/18 #228 צפינו בלילה באחד האירועים הכי אלימים בבית האח. הבחור מפחיד ! מטיל פחד ואימה גם דרך המסך. זה היה ממש מופע אימים נוראי. איזו שפה אלימה, נפנופי ידיים, תנועות גוף, מבט. "האחיות" האחרות צריכות לומר "הגומל" שלא נפלו לידיים שלו.
צפינו בלילה באחד האירועים הכי אלימים בבית האח. הבחור מפחיד ! מטיל פחד ואימה גם דרך המסך. זה היה ממש מופע אימים נוראי. איזו שפה אלימה, נפנופי ידיים, תנועות גוף, מבט. "האחיות" האחרות צריכות לומר "הגומל" שלא נפלו לידיים שלו.