אז, מה הבנו עד כו?מתי הדחה? כמה יצאו? כמה מהישנים? כמה מהחדשים?   קצת סדר בדברים בבקשו!
ש שלדג כפיר New member 21/6/18 #37 אז, מה הבנו עד כו? מתי הדחה? כמה יצאו? כמה מהישנים? כמה מהחדשים?   קצת סדר בדברים בבקשו!
G ghmain New member 21/6/18 #74 עזוב, עד שסוף סוף מבינים, התמונה משתנה... אי אפשר לצפות לכלום מההפקה הזאת....
ש שלדג כפיר New member 21/6/18 #51 אם היית מולה, במציאות, הייתה מסבירה לך למה אתה טועה והיא צודקת אפילו שזה לא הגיוני כן? עדיין יש לה את היכולת לכך
אם היית מולה, במציאות, הייתה מסבירה לך למה אתה טועה והיא צודקת אפילו שזה לא הגיוני כן? עדיין יש לה את היכולת לכך
R Ronit FL New member 21/6/18 #43 שיחת הקודים בשפת קודים חדשה שאף אחד לא מבין, כולל שני אלו שמדברים בקודים. הבנתם?
R ronsil New member 21/6/18 #78 הם מבוהלים מעצם זה שהתאהבו אחד בשנייה כל אחד רואה בשני עול ומעמסה, אבל אוהבים, מה עושים?
ר רינה 157 Active member 21/6/18 #90 היא בקודים ובאחוזונים והוא במטאפורות שקשורות תמיד לאלימות ולחתולי רחוב.
Psy Bear Well-known member 21/6/18 #46 כל דיבורי האחד אחוז, שתי אחוז מה אני חושבת מה לא זו כזו פלצנות של שני טרחנים.   הדברים האלו פועלים בתת מודע באופן לא רצוני.
כל דיבורי האחד אחוז, שתי אחוז מה אני חושבת מה לא זו כזו פלצנות של שני טרחנים.   הדברים האלו פועלים בתת מודע באופן לא רצוני.
ש שלדג כפיר New member 21/6/18 #47 בכל השיחות האלה אפשר להבין שישראל ומגי = הצגה אחת גדולה הם ממש לא כמו שהם מנסים להציג את עצמם כלפי חוץ בפנים? הכל מפחד, רועד, וגועש קיצר חוץ, הצגה בפנים, סתם פחדנים קטנים
בכל השיחות האלה אפשר להבין שישראל ומגי = הצגה אחת גדולה הם ממש לא כמו שהם מנסים להציג את עצמם כלפי חוץ בפנים? הכל מפחד, רועד, וגועש קיצר חוץ, הצגה בפנים, סתם פחדנים קטנים
ר רינה 157 Active member 21/6/18 #82 מ ה שאני הבנתי שהראש של מגי עובד רק על עצמה 24/7 היא מדברת רק על עצמה ולא חושבת בכלל על הרגשות של ישראל
מ ה שאני הבנתי שהראש של מגי עובד רק על עצמה 24/7 היא מדברת רק על עצמה ולא חושבת בכלל על הרגשות של ישראל