בואנה כמה הערות סקסקיות.. ניר הזה גם נדפק
N nicknick28 New member 24/1/20 #82 בגדול,אומרות שהיא מתנשאת די ברור שזה מקנאה על הפוקוס שרות מקבלת... אם זה אצל הגברים של הבית ואם זה מהאח.
בגדול,אומרות שהיא מתנשאת די ברור שזה מקנאה על הפוקוס שרות מקבלת... אם זה אצל הגברים של הבית ואם זה מהאח.
N nicknick28 New member 24/1/20 #76 כל כך הרבה פרצופים שאני מחכה לראות כשניר ורות ישארו ירדן,אמלי,תקווה,גדי,יוסי....
N nicknick28 New member 24/1/20 #94 נקווה. למרות שיעל לא מפריעה לי אעדיף שירדן/תקווה ילכו...אבל זה כמובן לא הולך לקרות , אז שיהיה יעל.
tg151 Well-known member 24/1/20 #104 הלוואי ויעל תודח ורות וניר יישארו. הפרצופים שלהם יהיו תשעה ב באב
ש שלי רביד New member 24/1/20 #133 כן... אח איזה תענוג זה יהיה לראות את הפרצופים שלהם כשיגידו שניר ורות נשארים תענוג צרוף
אלזה4 Well-known member 24/1/20 #78 כתבו לי פה "אין עלהום על רות"....פחחח.. עלהום אחו ש%^&*%ה אז היה עלהום! ועוד איך היה עלהום! ועוז מציג בשבת עלהום!
כתבו לי פה "אין עלהום על רות"....פחחח.. עלהום אחו ש%^&*%ה אז היה עלהום! ועוד איך היה עלהום! ועוז מציג בשבת עלהום!
מ מורבידי New member 24/1/20 #83 חושב שפעם ראשונה העונה ראיתי את כולם ,מעבירים ערב נעים במיטה אוירה פשוט נעימה וטובת לב לרוב. בלי רוע. ואז ראיתי שגם ניקניק רשמה את זה למעלה, כנראה שלא רק אני חשתי בזה. וכן - תקווה לא נמצאת שם .מקריות ? אתם תסיקו.
חושב שפעם ראשונה העונה ראיתי את כולם ,מעבירים ערב נעים במיטה אוירה פשוט נעימה וטובת לב לרוב. בלי רוע. ואז ראיתי שגם ניקניק רשמה את זה למעלה, כנראה שלא רק אני חשתי בזה. וכן - תקווה לא נמצאת שם .מקריות ? אתם תסיקו.