שרשור בוקר
היום ה83 ב

חשובה לו דעתו..

שתשמע ברבים..., גם לעיניי..המצלמות..ולאוזני..המיקרופונים..

ולפעמים גם...נושך את לשונו ..ומחכה להשמיע את דעתו..
"העמוקה"...
בנושא..של" מים רדודים...".,

.... (הנחש זה בגלל הפיתולים)..

zinioz

New member
אבחנה יפה כ"כ! מהרגע שדן עשה סטרפטיז במדי שוטר

אל מול כל יושבי השולחן שמתי לב לזה אבל לא הצלחתי לנסח לעצמי מה פשר ההתנהגות הזאת.
כתבת קודם - דן מקנא למי שמקבל תשומת לב. כמה נכון! מתוך זה הרבה יותר קל לי להבין את סלידתו משני. היא מקבלת המון תשומת לב! והרמות רבות מהאח. זה אוכלללללל אותו. הוא רוצה גם צומי! הכתב ממאקו אמר לו שהוא משעמם וקיבל זמן מסך רק בגלל אורנה ושני. זה גומר אותו ומשניא את שני עליו עוד יותר.

הבעיה שדן לא מחזיק בדעה יותר משתי דקות

מילה אחת ומבט אחד מזוגתו החסודה והוא מתקפל ומחליק את הדברים שהוא לא אוהב רק גדי לא להסתבך עוד יותר.
ולכן, נקודות הזכות שלו מתפוגגות מיד אחרי שהוא מרוויח אותן.
&nbsp

anatt6

New member
לא מבינה את זה,יש לו כל כך הרבה להציע פיספוס העונה לדעתי

tmaster2

New member
ומה לגבי אי הנוחות ממפגני הקנאה של אורנה

איך אפשר להיות כ"כ סרקסטי לגבי כל תנועה/תגובה של שני ולהמשיך לתחזק את הקשר עם מלכת הפתאטיות.מעיין מגיבה באיומים אלימים על מי שמתקרבת "לגבר שלה" ואורנה עושה את זה גם בדרך "אלגנטית" יותר.

zinioz

New member
חוסר הביטחון מרוח על כל פרצופה של מעיין, החל בניתוחים בשפתים

המנופחות, דרך התקפי הקנאה העזים וכלה בתחושות הנחיתות שיש לה על חוסר הידע או במילה פחות יפה - טיפשותה.
הרי כולנו ראינו את תמונותיה של מעיין לפני הניתוחים והשיפוצים - יפה ועדינה ומתוקה. איך ניתן להביט במראה ולראות משהו מכוער שיש צורך לתקנו?? זה נובע מחוסר בטחון ושנאה עצמית. רק בחורה שכ"כ לא מאמינה בעצמה יכולה להביע קנאה חריפה לבן זוג שלא נותן לה בדל של סיבה לחוסר נאמנות. אביחי מפגין אהבה ומסירות למעיין, והוא כלוא איתה בבית - נכון לעכשיו היא יודעת תמיד איפה הוא ומה הוא עושה. מה יהיה בחוץ, מה???

tmaster2

New member
אולי הוא מפגין אהבה ומסירות אך הוא נסחף אחר תנאים אבסורדיים

שמכתיבה מעיין. להתעלם,לא להגיד מילה לג'ודי שהוא דיבר איתה לפני שנכנס.אם היה מעמיד את מעיין במקום לגבי הדרישות המוזרות והפוגעות האלה, אולי היה מאבד אותה אבל לפחות לא את עצמו והופך לסמרטוט. יש לו חלק בניפוח של "הגולם" הזה. מה יהייה איתם זה לא מעניין... מה זה משדר למי שצופה ונותן לזה לגיטימציה בהצבעות זה יותר מעניין...

שרי48

Well-known member
התירוץ שזו "נקמה" לא תופס. הצמיד סיפור ישן. "בתיאבון" רק אמש

נקמה לא יכולה לקרות בדיעבד. קודם החטא, אח"כ -עונשו. מעיין מסתובבת עם הצמיד הזה ומנופפת בו לעיניי אביחי כבר למעלה משבועיים. זו בפירוש לא נקמה על החטא של אביחי, ה"בתיאבון". זו אפילו לא קינאה, כי יש גבול ולא קרה כאן כלום. זה תירוץ עלוב להיתלות עליו.
וכשעה לפני כן, אביחי נכנס לבית בסערת רגשות, תוך שהוא אומר "יצא המרצע מן השק". לכן כתבתי בלילה שליבי עם אביחי, שרואה ומבין שהתנהגותה של מעיין בעייתית, אבל בלית ברירה (מבחינת המשחק ומבחינתו האישית) הוא משלים וסופג.
מה יהיה בחוץ? לא יהיה כלום, מהמון סיבות.

Valkyrie1

New member
לא משעשע כמו שזה עצוב

כמו שזה רוע, כמו שזה פתאטי.
&nbsp
הם מתאימים אחד לשניה כמו כפפה ליד.

אבישג102

New member
שני עלובים ..שעוד פחות משלושה שבועות יראו אחת את השני

רק בתמונות....

ככל שהעונה מתקדמת הזוג הזה מגעיל אותי ועוד רבים

יותר יותר.

כמה סמרטוט יכול גבר להיות כמה??

zinioz

New member
איזה ניתוק מתרחש בין שכלו של אביחי לבין נפשו...

כ"כ הרבה פעמים הוא חזר על מה שאמא שלו אמרה לו, על ההבנה שלו שכל רצונה היה שהוא יהיה גברי יותר, פחות סמרטוט.
כתב מאקו שאמר "לא שמשון ודלילה אלא כוכב ושמוליק" - אביחי הסביר שכוכב מתייחסת לשמוליק כמו לסמרטוט ושזה מחזק אצלו את ההבנה למה אמא שלו התכוונה...
ועדיין, בפועל, הוא לא מסוגל ליישם. בית האח שיבש אותו ובמידה ולא יזכה בדירה - יהיה לו רק את עצמו להאשים...

zinioz

New member
אבל הוא קיבל 13 מסוקים! יותר משי חי

והוא עיוור אבל אסטרטג ורע! ויש לו רומן בבית האח הגדול! ואם יהיה שבור לב זה יהיה לו טוב! והוא יוצר מלא "רגעים טלביזיוניים"! והוא זכה ב"אסטרטג של הבית"!

Lorenzo5

New member
לדעתי אביחי מסכן בשיחה

הזו. אני הרבה פעמים מתעצבן עליו אבל בשיחה הזו הוא באמת היה קול ההיגיון .. לא להאמין שמצופה ממנו להתנצל על שאמר ׳בתיאבון׳. שיא חדש באח.

Lorenzo5

New member
בטווח הרחוק לדעתי יקרו שלושה דברים:

אני מהמר שאחרי סיום התוכנית יהיה קשר זוגי לא מחייב (כלומר סטוץ, או לפחות פעם אחת ..... ) בין :
- שני ודן.
- אביחי וג׳ודי.
- שרון ומעיין.

אני לא מדבר על התקופה המיידית אחרי הגמר, שיש אינטרס לזוגות המקוריים להישאר יחד ולהסתובב וכו׳ (לדוגמה מעיין בחיים לא תוותר על הזדמנות לריאיון זוגי עם אביחי סטייל אינדל ועדן ) .
אני מדבר על הרבה אחרי, כשהדי התוכנית ייעלמו להם.

המתח בין שלושת הצמדים האלו חי וקיים. וחוץ משני (שכרגע נראה שהיא ועומר דווקא כן יחד) , כל אחד מהם נמצא לדעתי בתוך זוגיות שלא באמת תתקיים אחרי (ובקושי קיימת עכשיו).

למי שחושב שאני הוזה, אני מזכיר איך בעונה 6 הרוב אמרו שאליאב לא סובל את דנית , שהיא משפילה את עצמה על מישהו שלא מרגיש אליה כלום. טענו, גם במדיה וגם הגולשים, שבחיים לא יהיה ביניהם כלום ואליאב אם כבר יהיה בזוגיות עם נופר.

ובאמת , בתקופה המיידית אחרי האח כך היה. אבל היום, כשעונה 6 כבר מזמן בהיסטוריה- דנית ואליאב יחד.

נחכה ונראה אם צדקתי ( למרות שיכול להיות שגם אם כן לא נדע לעולם שכן תודה לאל אין מצלמות בבתים הפרטיים של הדיירים )
מישהו מסכים איתי? =)

לא יקרה..

בין שרון ומעיין..
ואביחי וג'ודי...

לעומת זאת..
בין שני לדן..יכולה להיות התקרבות..
תלוי מה מידת הפגיעות..שדן.."יאמץ" לעצמו...
(אולי יעדיף להתרחק)..

אביחי ומעיין.. אותי זה מעניין..
אני מאמין שיהיו ביחד..ו..השאר..פתוח לכאן ולכאן..

למעלה