שרשור בוקר היום ה79 ב בוקר טוב
כ כוכבית מכסף Well-known member 19/3/20 #4 בוקר טוב, אומנם רייטינג ארץ נהדרת עבר את האח, אבל... האח הגדול עם 18.9 אחוז רייטינג   גבוה. לא?!   (האח הגדול - 23.7)
בוקר טוב, אומנם רייטינג ארץ נהדרת עבר את האח, אבל... האח הגדול עם 18.9 אחוז רייטינג   גבוה. לא?!   (האח הגדול - 23.7)
ד דאגרוטיפ New member 19/3/20 #35 טוב שלא ענית לי אחרי שנה. אבל, למי אכפת מתי, הצחקת אותי, ודי צדקת.   סבאח אל חיר, טוויגוש. שמרי לי מקום.
טוב שלא ענית לי אחרי שנה. אבל, למי אכפת מתי, הצחקת אותי, ודי צדקת.   סבאח אל חיר, טוויגוש. שמרי לי מקום.
ט טוויגיי Well-known member 19/3/20 #52 בלילות אני עסוקה [אייקון מיסתורית]   בון ז'וור חילוואה    
Maybe Mary Well-known member מנהל 19/3/20 #6 פאק! רציני ?! ואני הייתי על מיוט והגבתי בשרשור הישן חוזרת לשמוע
N nicknick28 New member 19/3/20 #15 בהחלט. מהרגעים שאני שמחה שאודליה בבית נחמד לראות שהוא לא מרגש אותה
zoecho Well-known member 19/3/20 #106 אסיף מתחנף ליוסי הרד קור כל הזמן "אבל אתה אוהב אותי?"עם ובלי סימני שאלה. אז מה יגיד לו? "לא אוהב אותך" - לא יפה. אז מוציא את זה בעקיפין
אסיף מתחנף ליוסי הרד קור כל הזמן "אבל אתה אוהב אותי?"עם ובלי סימני שאלה. אז מה יגיד לו? "לא אוהב אותך" - לא יפה. אז מוציא את זה בעקיפין
א אזרחית שקופה Well-known member 19/3/20 #116 יוסי לא אוהב את אסיף. הוא מכיר אותו יותר טוב מאיתנו. יוסי אמנם לא אוהב את ניר אבל מכבד אותו. הוא אוהב איך ניר משתף פעולה איתו בפירשון התנ"ך לגדי.
יוסי לא אוהב את אסיף. הוא מכיר אותו יותר טוב מאיתנו. יוסי אמנם לא אוהב את ניר אבל מכבד אותו. הוא אוהב איך ניר משתף פעולה איתו בפירשון התנ"ך לגדי.
י יונתנסקי Well-known member 19/3/20 #14 הצעקות "בוקר טוב" של יוסי, לא יכולות לעשות בוקר טוב. הוא נשמע לי יותר כמנהל של עדר פרות. רק מקל להכות אותן בגב חסר לו. האמת - אם אף אחד לא אומר לו "די, יוסי !!!" אולי הם באמת עדר פרות. ככה להתחיל את הבוקר ?
הצעקות "בוקר טוב" של יוסי, לא יכולות לעשות בוקר טוב. הוא נשמע לי יותר כמנהל של עדר פרות. רק מקל להכות אותן בגב חסר לו. האמת - אם אף אחד לא אומר לו "די, יוסי !!!" אולי הם באמת עדר פרות. ככה להתחיל את הבוקר ?
N nicknick28 New member 19/3/20 #16 שמתי לב שעל ניר יוסי לא ממש צועק כנראה משהו בגישה הרצינית של ניר. עכשיו שקט, אני בוהה בניר בוהה בנוף